Site Rengi

HABER ÖZETİ
Netenyahu iti zehirlenip hastaneye kaldırıldı!.
Rusya’da 7,3 şiddetinde deprem!.
ATM’lerde 6 aylık periyotlarla şifre değiştirme zorunluluğu geliyor..
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıldönümü kutlu olsun..
ÖTV oranlarına kazık gibi zam!.
Silah bırakan PKK’lıların ev dönüş haritası belli oldu…
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Yine CHP, yine skandal! Esenyurt Belediyesi’nin, hayali okuldan sonra hayali camiye de para akıttığı ortaya çıktı!.

Yine CHP, yine skandal! Esenyurt Belediyesi’nin, hayali okuldan sonra hayali camiye de para akıttığı ortaya çıktı!.
16.04.2021
A+
A-

CHP’li Esenyurt Belediyesi’nin hayali hizmetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Daha önce 2020 denetim raporunda olmayan bir okula bakım onarım çalışması yapıldığı öğrenilmişti. CHP’li Esenyurt Belediyesi’nin olmayan bir camiye de faaliyet raporunda bakım onarım ‘yapıldı’ şeklinde gösterildiği ortaya çıktı.

CHP’li belediyelerin karışıtğı skandalların ardı arkası kesilmiyor.

Esenyurt Belediyesi’nde yaşanan skandallar denetim raporunda gün yüzüne çıkıyor.

2020 yılı faaliyet raporunda yer alan bilgiye göre; olmayan okula ve camiye yapılmayan bakım onarım çalışmasının ‘yapıldı’ şeklinde gösterildiği ortaya çıktı.

 

Denetim raporunda yazılı olan Fi Okulu diye bir okulun ve Talatpaşa Camii diye bir caminin olmadığı öğrenildi.

“Fİ OKULU” DİYE BİR OKUL YOK
Yaşanan skandallarla ilgili SABAH’a konuşan Esenyurt Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Gazanfer Karakaş, “Listedeki okullarla ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşmemizde 2020 yılında Esenyurt Belediyesi tarafından okullarda bakım onarım çalışması yapılmadığını ifade ettiler. Dolayısıyla ‘yapıldı’ denilen bakım onarımın yapılmadığı ortaya çıktı. İkincisi listede yazılı olan ‘Fi Okulu’ diye bir okul var mı diye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne sorduğumuzda böyle bir okulun ilçemizde olmadığı ifade edildi. Netice itibariyle olmayan okula yapılmayan bakım onarım faaliyet raporunda yapılmış şeklinde gösterilmiş durumda” dedi.


Gazanfer Karakaş

“TALATPAŞA CAMİİ” DİYE BİR CAMİ YOK
Esenyurt Belediyesi faaliyet raporunda Talatpaşa Camii’ne bakım onarım yapıldığı belirtiliyor. Gerçekte ise Esenyurt’ta Talatpaşa Camii diye bir caminin olmadığı ortaya çıktı. Esenyurt’ta Talatpaşa diye bir mahalle olduğu ve bu mahallede İmam Azam Camii bulunduğu öğrenildi. Ayrıca bu camiye bile bakım onarım çalışması yapılmadığı anlaşıldı.

Hayali okuldan sonra hayali camiye de para harcandığını belirten Gazanfer Karakaş, “Elimizde camilerin listesi var. Burada Talatpaşa Camii diye bir cami yok. İmam Azam Camii var. Oranın imamı ile görüştük. İmam, ‘Bir tek toplu iğne bile göndermediler hiçbir şey yapmadılar’ dedi. Olmayan bir camiye de faaliyet raporunda bakım onarım ‘yapıldı’ şeklinde gösterdiler. Öte yandan inşaatı devam eden camilere bir tek çivi bile çakılmadı. Camilerimiz 2 yıldır inşaat halinde ve cemaatimiz de mağdur. Yarım kalan camilerde cemaatler çok zor durumda ibadetlerini yerine getirmeye çalışıyor. Ramazan ayında inşaatları yarım kalan camilerin cemaatleri apartman bodrumlarında derneklerin salonlarında namazlarını kılmaya çalışırken diğer tarafta olmayan camilere bakım onarım yapıldı demek vahim bir durum AK Parti grubu olarak bu işin peşini bırakmayacağız. 128 milyar doların hesabını soranlar önce Esenyurt Belediyesi’nde olmayan okullara camilere bakım onarım çalışması diyerek harcadıkları paraların hesabını vermeleri gerekiyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.