Site Rengi

HABER ÖZETİ
Ahbap yakalası Gökhan Özoğuz’dan şaşırtan açıklama!.
Eda Ece küstah sözleri için özür diledi!.
Deprem bağışçılarının paraları kumar masalarında!.
Ahbap’a ikinci dalga operasyon!.
Abbas Erakçi Trump’ın Hürmüz Boğazı açıklaması ile dalga geçti!.
ABD Başkanı Trump yine İran’a tehditler savurdu..
Mahkeme kararı ile Bay Kemal’in veto ettiği kurultay kararını çıkarmaya çalışıyorlar..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Osmanlı düşmanı soysuz kahpelere rest!. İster Kabul Edin İster Etmeyin…
Trump Hürmüz Boğazı’nı ele geçirip ücretli hale getirecekmiş!.
Ahbap’ın para trafiğini yöneten İmamoğlu’nun danışmanı!.
Muhsin Yazıcıoğlu dosyası tozlu raflardan indi!. 25 şüpheli gözaltına alındı!.
Altın haftaya yine sert düşüşle başladı!.
Haluk Levent hakkında yakalama kararı!.
Türk ve Müslüman düşmanı ABD’li senatör geberdi!.
Muhalefet cephesindeki “Kiralık Gazeteci” tartışması devam ediyor..
İran Hürmüz Boğazı’nı yediden kapattığını duyurdu..
ABD İran’a üçüncü defa saldırdı!.
1,5 milyon Suriyeli ülkesine döndü, 2,2 milyon Suriyeli kaldı!.
Netenyahu’nun pi*i ölüm korkusu yüzünden adını soyadını değiştirdi!.
Selahattin Demirtaş ağzıyla Erdoğan’a içi boş tehditler savurdu!.
Trump’ın İtalya ve İspanya liderleri ile kriz yaşamasına Erdoğan engel oldu..
Türkiye’den Venezuela’ya 30 ton insani yardım..
NATO Zirvesi’nde alkol ikramı yapıldı mı, yapılmadı mı!.
CHP’li Çankaya Belediyesi’ne yolsuzluk ve hırsızlık operasyonu..
Saadettin Saran ve Elâ Rümeysa Cebeci hakkında istenen cezalar belli oldu..
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki iddianame kabul edildi!. 226 yıl hapis cezası istendi!.
İb*nelerle dolu gemi Türkiye’den izin alamadığı için limansız kaldı!.
Barış Yarladaş’tan Özgür Özel hakkında bomba iddialar!.
KAAN’a F-110 motorları ABD’den için onay çıktı..
Bay Kemal CHP İstanbul İl Başkanlığına kendi posterini astırdı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

FETÖ’cü Enes Kanter, terörist İsrail yanlısı dijital influencer listesinde 11. sırada yer aldı!.

FETÖ’cü Enes Kanter, terörist İsrail yanlısı dijital influencer listesinde 11. sırada yer aldı!.
20.04.2021
A+
A-

FETÖ’cü Enes Kanter, İsrail’in bağımsızlık kutlamaları çerçevesinde bir firmanın 50 kişilik İsrail yanlısı “dijital influencer” listesine 11. sıradan girdi.

ABD’de, basketbol oyunculuğundan çok Türkiye’yi karalama kampanyalarıyla öne çıkan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in manevi oğlu Enes Kanter, İsrail yanlılığında İsraillileri geride bıraktı.

Kanter, İsrail’in bağımsızlık kutlamaları çerçevesinde bir firma tarafından uluslararası boyutta yapılan değerlendirmede 50 kişilik İsrail yanlısı “dijital influencer” listesinde 11. sırada yer aldı.

“MEMNUNİYET DUYUYORUM”

Kanter, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Her türden nefret ve cehaleti sona erdirmenin bir yolu vardır. Birbirini tanımak ve birlikte çalışmak. Gözlemci bir Müslüman olarak bu konuda bir miktar etkiye sahip olduğumu görmekten memnuniyet duyuyorum.” ifadelerine yer verdi.

“İLK ÜÇE GİRECEĞİM”

İsrail’e gönüllü destek vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kanter, paylaşımının devamına, “Kesinlikle gelecek yıl ilk 3’e giriyorum. Hadi başlayalım.” sözleriyle dikkat çekti.

Firari Kanter’in paylaşımlarına İbranice alfabe ile yazılmış birçok etkileşim mesajı ile karşılık verilirken, bazı Türk ve Müslüman takipçiler ise FETÖ’cü basketbolcuyu, Gazze, Yemen, Keşmir gibi ülke ve bölgelerdeki Müslümanların sorunlarının çözülmesi yolunda olumlu bir etki ortaya koymamasından dolayı eleştirdi.

İSRAİLLİLER LİSTEDE KANTER’İN GERİSİNDE KALDI

Öte yandan Kanter, “İsrail’in tanıtılması ve sevdirilmesi konusunda ortaya koyduğu olumlu etki” sebebiyle 11. sırada yer aldığı listede, birçok İsrailli gazeteci, aktivist ve bazı Amerikalı siyasetçinin önünde yer aldı.

GERİDE BIRAKTIĞI İSİMLER

Kanter, İsrail’e olumlu katkı sunma konusunda İsveç Siyonist Federasyonu Başkanı ve İsveç İsrail İttifakının kurucusu Saskia Pantell’i (47.), Arizona Eyalet Senatörü Alma Hernanzdez’i (29.), ABD Milletvekili Ritchie Torres’i (21.), UN Watch Direktörü Hiller Neuer’i (16.), İsrail Savunucu Hareketi kurucusu Joseph Cohen’i (15.) ve Alibaba Group kurucusu Jack Ma’yı (13.) geride bıraktı.

Firari Kanter, Florida eyaletinden ABD Kongresine seçilen ilk Yahudi kökenli kadın milletvekili Debbi Wasserman Shultz’un (10.) 1 puan, İsrail’in ABD Büyükelçisi Gilad Erdan’ın (7.) 4 puan ve eski ABD Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Nikki Haley’in (6.) ise 5 puan gerisinde kaldı.

FETÖ ABD yapılanması içinde önemli yeri olan ve firari isimlerin başında gelen, örgütün en büyük destekçilerinden basketbolcu Kanter, ABD medyasında Türkiye’yi karalayan açıklamalarıyla gündeme geliyor ve NBA platformunu terör propagandası için kullanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.