Site Rengi

HABER ÖZETİ
Mazlum Kobani Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek istediğini söyledi..
Ehliyet affına veto!.
Borsa İstanbul soruşturmasında 12 kişi tutuklandı!.
Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu ve ekibine hodri meydan: SİZDEN KORKAN NAMERTTİR!.
Kılıçdaroğlu’nu devirmek için delegeleri pavyonlarda ağırlamışlar!.
İmamoğlu’nun yolsuzluk ve rüşvet sistemi ifşa oldu!.
Emeklilerin bayram ikramiyeleri yatırılmaya başlandı..
1,2 milyon maaş alan Rektör bey villasının kirasınıda devlete ödetiyor!.
ABD’nin baskısı ile İsrail 70 günlük ateşkes önerisini kabul etti!.
İBB’deki yolsuzluk soruşturmasında etkin pişmanlıktan faydalananların sayısı 7’ye yükseldi..
Art arda korkutan depremler!.
Sırrı Süreyya Önder’in koltuğuna oturacak isim belli oldu..
Akaryakıta en okkalısından bir zam daha!.
Yeni Şafak’tan Özgür Özel için bomba manşet!.
Komisyondan geçen yeni trafik cezaları cep yakacak!.
İnfaz düzenlemesinin ayrıntıları belli oldu…
Proje ortağı Seyfi Beyaz’da İmamoğlu’nu sattı!.
Altın kaçakçılığı yapan vekillere 8 aydır dokunan olmadı!.
Merkez Bankası’ndan el konulan Papara ile ilgili açıklama..
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni anayasa için 10 hukukçuyu görevlendirdiğini açıkladı..
Berat Albayrak siyasete geri dönüyor…
Papara’ya sahte bahis operasyonu!. 12 milyar vurgun yapılmış!.
Adliyede parmak sallayıp tehditler savuran İBB Başkanvekiline soruşturma!.
PKK ne zaman silah bırakacak…
İBB tarihinin en büyük vurgunu!.
Ters yönden gelip bir kişiyi öldüren Kızılay başkanının kızına hapis yok!.
Kabinede 8 Bakanın yeri değişiyor…
CHP’nin şaibeli kurultay davası 30 Haziran’a ertelendi!.
“Türkiye’nin Sorunlarını Kim Çözer” anketi…
Meteoroloji’den 38 il için Sarı Kod uyarısı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kars’ta Mehmetçik ile iftar yapan Bakan Soylu, şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı!.

Kars’ta Mehmetçik ile iftar yapan Bakan Soylu, şehit annelerinin Anneler Günü’nü kutladı!.
10.05.2021
A+
A-

Kars’ın Kağızman ilçesindeki Şehittepe Üs Bölgesi’nde görevli jandarma personeli ve güvenlik korucularıyla iftar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit annelerini de telefonla arayarak Anneler Günü’nü kutladı.

Bakan Soylu, Kars’ta DSİ 24. Bölge Müdürlüğünde düzenlenen güvenlik toplantısının ardından, şehirde inşaatı devam eden polisevi ve gençlik merkezinde incelemede bulundu.

Süleyman Soylu, incelemeleri sırasında karşılaştığı kadınlara da karanfil vererek, Anneler Günü’nü tebrik etti.

Daha sonra kara yoluyla, Eren 15 operasyonlarının gerçekleştiği Çemçe Madur alanında bulunan, Kağızman ilçesindeki 1900 metre rakımlı Şehittepe Üs Bölgesi’ne geçen Soylu, burada tören mangasınca karşılandı.

Jandarma personeli ve güvenlik korucuları ile iftar yapan Soylu, burada görevli Jandarma Astsubay Çavuş Yavuz Selim Karakuş’un Muğla’da yaşayan annesi Gülsüm Karakuş’u arayarak Anneler Günü’nü kutladı.

Anne Karakuş’a, evladıyla birlikte olduğunu söyleyen Bakan Soylu, “Beraber iftar açtık. Burada büyük bir kahramanlık yapıyorlar. Arkadaşlarıyla beraber Kars Kağızman’da önemli bir üs bölgesini tutuyorlar.” dedi.

Karakuş da Bakan Soylu’ya bu önemli günde nezaketi ve güzel sürprizi için teşekkür etti.

– Şehit annelerinin de Anneler Günü’nü kutladı

Bakan Soylu daha sonra FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde şehit olan Özel Harekat Polisi Demet Sezen’in annesi 68 yaşındaki Zeynep Köşker’i de arayarak Anneler Günü’nü kutladı.

Irak’ın Gara Bölgesinde Pençe Kartal 2 Harekatı kapsamında gerçekleştirilen operasyonda bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilenlerin annelerini de arayarak Anneler Günü’nü kutlayan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kars’tayız, serhat şehrinde, şehitler diyarında… Harakanî Hazretleri’nin diyarında… Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü buradan kutluyor, ellerinden öpüyorum. Duam, tüm anneler, cennet annesi olsun.” ifadesini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.