WhatsApp’tan ”15 Mayıs” açıklaması..
Kişisel verileri ihlal ettiği gerekçesiyle tepki toplayan güncelleme süreciyle ilgili WhatsApp’tan açıklama yapıldı.
Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp’tan, kişisel verileri ihlal ettiği gerekçesiyle tepki toplayan güncelleme süreciyle ilgili açıklama geldi.
WhatsApp’ın açıklamasında “Hayır, kişisel mesajlarınızı göremiyoruz. Hayır, hesabınızı silmeyeceğiz. Evet, istediğiniz zaman kabul edebilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.
Uygulamayı kullanmak isteyenler için zorunlu olan güncellemeyi kabul etmediklerinde yavaş yavaş uygulamanın bazı alanlarını kullanamayacağı ve sürecin sonunda uygulamayı hiç kullanamayacağı belirtilmişti. Daha önce son tarih olarak duyurulan 8 Şubat, gelen tepkilerin ardından 15 Mayıs’a uzatılmıştı.
Post Views:
1.237
BENZER KONULAR
04.08.2020
Türkiye’de kadını korumak ve kollamak için Avrupa kökenli kuralları savunanlara...
27.08.2022
Mustafa Kemal Atatürk, hutbelerde adının anılmaması için 5 Mart 1926’da...
04.10.2024
Türkiye, polis memuru Şeyda Yılmaz’ın suç makinesi Yunus Emre Geçti...
Türkiye’nin, terör örgütü El Kaide üyesi olduğu gerekçesiyle aradığı Ömer...
24.11.2022
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Adana turuncu kod ile uyarılırken diğer 32...
03.10.2023
2010 yılında hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın...
YORUMLAR