Site Rengi

HABER ÖZETİ
Memurların yeni zam oranları belli oldu..
Tayanç Ayaydın’ın mesajları uygunsuzmuş ama taciz etmemiş
MHP Lideri Bahçeli’den Terörsüz Türkiye vurgusu: BU ALTIN FIRSATI HEBA ETMEYELİM!.
İstanbul’da kiralara yüzde 40 zam!.
Adalet Bakanlığı’ndan emniyete Mücahit Birinci talimatı!.
Dilek İmamoğlu’nun avukatı da gözaltına alındı!.
CHP’den istifa eden bir başkan daha AK Parti’ye geçmeye hazırlanıyor..
Türkiye’nin son hamlesi Kahpe İsrail’e kabusu yaşatıyor!.
Kahpe evladı Netenyahu 20 kişinin ölüm emrini verdiği saldırıyı “Trajik Bir Kaza” diyerek geçiştirdi!.
Dünya bu skandalı konuşuyor!. Türkiye dosyasını havalimanı tuvaletinde unuttular!.
Bugün açıklanan YKS sonuçları yüzbinlerce öğrenciyi isyan ettirdi!.
CHP’nin “Cumhur İttifakı’nda Kriz Var” dedikodusuna en net cevap!.
Altın fiyatları neden düşüşe geçti..
Hatalı deprem bildirimi yürekleri ağızlara getirdi!.
Zorunlu Trafik Sigortası’nda sistem sil baştan değişiyor!.
DEM Parti heyeti İmralı’ya gidiyor..
Ahmet Minguzzi davasını Sedat Peker’in avukatı üstlendi!.
15 bin nüfuslu ilçeye 71 milyonluk hükümet konağı!.
AK Parti’ye geçmek isteyen belediye başkanı sayısı belli oldu..
YKS tercih sonuçları açıklandı…
İrlanda Cumhurbaşkanından Gazze için tarihi çağrı..
İBB yargılamaları Eylül ayında başlıyor…
Eski MKE Başkanı casusluktan gözaltına alındı!.
Türkiye Suriye’de askeri eğitim ve harp okulları kuruyor…
Kemâl Kılıçdaroğlu ile Uğur Dündar birbirlerine girdi!.
Trafik ve düğün magandaları şimdi yandı!.
CHP’li Tanju Özcan yine çark etti!.
Kur Korumalı Mevduat savsatası nihayet sona erdi!.
CHP’nin Uşak kalesi de çöktü!.
Tanju Özcan şimdi de Ali Koç’ a sataştı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kocaeli’de bebeğini öldüren cani annenin iddianamesi hazırlandı!.

Kocaeli’de bebeğini öldüren cani annenin iddianamesi hazırlandı!.
09.06.2021
A+
A-
Evinin banyosunda doğum yapan Merve T.’nin bebeğini bıçaklayarak öldürmesiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede, Merve T.’nin bebeği 9 bıçak darbesi ile öldürdüğü bilgisi yer aldı.

Olay 20 Ocak’ta İzmit Yenişehir Mahallesi Kalemcioğlu Sokak üzerindeki bir apartmanda evinbanyosunda doğum yapan Merve T., doğan bebeğini bıçaklayarak öldürdü.

Sonrasında kanama yaşayan Merve T.’nin özel bir hastaneye götürülmesi ile olay ortaya çıktı.

Tedavisinin ardından polis merkezinde ifadesi alınan kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İDDİANAME TAMAMLANDI

Olayla ilgili Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı.

Merve T.’nin ‘Beden veya Ruh Bakımından Kendisini Savunmayacak Durumda Bulunan Kendi Çocuğuna Karşı Eziyet Çektirerek Nitelikli Kasten Öldürme’ suçunu işlediği yönünde karar verilmesi istenilen iddianame, Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

EŞİNİN HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ

İddianamede, 3 çocuk annesi olan Merve T.’nin olay günü eşi Hakan T.’ye bel ağrısı bulunduğunu söyleyerek hastaneye götürmesini istediği ve muayene olmasının ardından eve döndükleri belirtildi.

Daha sonra banyoya giren Merve T.’nin uzun süre içeride kalmasından şüphelenen eşi Hakan T., kontrol etmek için banyoya gittiğinde eşini giyinik vaziyette bulduğu ve yerde yüz üstü yatar şekilde bir bebek gördüğü ifadelerine yer verildi.

Hakan T.’nin kucağına aldığı bebeğin boğazında kesi izleri olduğunu gördüğü ve bebeği havluya sardıktan sonra eşini de alarak hastaneye gittikleri bilgisi yer aldı.

İddianamede ifadesine yer verilen Hakan T.’nin, eşinin hamile olduğunu bilmediğini, 3’üncü çocuklarında da eşinin hamile olduğunu 8’inci aya kadar fark etmediklerini ve eşinin neden böyle bir şey yaptığını bilmediğini söylediği belirtildi. İddianamede Hakan T.’nin eşinden şikayetçi olmadığı bilgisine de yer verildi.

İFADESİNDE OLAYI HATIRLAMADIĞINI SÖYLEDİ

İddianamede ifadesine yer verilen Merve T. ise, ağrıları nedeniyle gittikleri hastanede kendisine kas gevşetici ve ilaç verildiğini, ilaçları alarak eve gittikleri sırada kanama geçirdiğini hissederek eşine duşa gireceğini söylediğini, duştayken karnından aşağıya bir şey düştüğünü hissettiğini, baktığında bebek olduğunu gördüğünü ve kordonunu kesmek için banyodaki meyve bıçağını eline aldığını söyledi.

Daha sonra eşi ve çocuklarının aklına geldiğini ve gerisini hatırlamadığını, bilinç kaybı yaşadığını belirten Merve T., eşinin ‘Ne yaptın sen Merve?’ şeklinde bağırması ile kendine geldiğini ve hastaneye gittiklerini söyledi. Merve T., bütün çocuklarını çok sevdiğini ve çok üzgün olduğunu, çocuğunun boğazını neden meyve bıçağıyla kestiğini bilmediğini söyledi.

Kocaeli de bebeğini öldüren cani annenin iddianamesi hazırlandı #2

HER BİRİ ÖLÜMCÜL NİTELİKTE 9 BIÇAK YARASI BELİRLENDİ

Kocaeli Adli Tıp Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen otopsi raporunda ise, bebeğin boyun kısmında 7, vücudunun diğer kısımlarında ise 2 adet olmak üzere her biri öldürücü nitelikte olan 9 kesici-delici alet yarasına rastlanıldığı bilgisine yer verildi.

İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınan DNA raporunda ise öldürülen bebeğin biyolojik babasının yüzde 99 ihtimalle Hakan T. olduğu bilgisi yer aldı. Cumhuriyet Savcısı, Merve T.’nin banyoda doğum yaptığı erkek bebeğin 9 adet ve tamamı öldürücü nitelikte olan bıçak yarası ölümüne neden olduğu, şüpheli hakkında kamu davası açmaya yeter nitelikte delil ve şüphe bulunan şüphelinin atılı suçu işlediği anlaşıldığını belirterek cezalandırılmasını talep etti.

Kocaeli de bebeğini öldüren cani annenin iddianamesi hazırlandı #3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.