Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD 23 yıldır işgâl ettiği Irak’tan tamamen çekiliyor..
Uyuşturucu ve fuhuş soruşturmasında Özgür Özel detayı: Ezan okunurken alem yapmışlar!.
Devlet Denetleme Kurulu yatırım fonu işlemlerini denetleyecek..
Milyarlarca dolar yurt dışına kaçırıldıktan sonra zahmet edip denetimleri sıklaştırma kararları aldık!.
Deniz Yavuzyılmaz’ın eşi hakkında dolandırılıktan soruşturma başlatıldı!.
Fatma Betül Sayan Kaya paçayı kurtarmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşmaya çalışmış!.
Fon vurgunu toplantısı sona erdi!.
Fatma Betül Sayan Kaya tokatladığı 2 milyarı iade etti!.
11,5 milyar don vurgunu yapan Melisa Sandal Mustafa’yı da kaçtığı Dubai’ye yerleştirmek istemiş!.
Beştepe’de acil fon vurgunu toplantısı!.
Fatma Betül Sayan Kaya bakın malı amuduyla nasıl götürmüş!.
Fon vurgununun siyasi, bürokrasi ve cemaat ayağı deşifre oldu!.
İtalyanlardan 4 yedik!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan fon vurguncuları ile ilgili açıklama!.
Fon vurgunundan kazandığının iki katını ödeyene ceza yok!.
Firari fon vurguncusunun babası BDDK üyesi, kayınpederi Maliye Bakan Yardımcısı!.
Mustafa Sandal ve kayınpederi Yeşim Salkım’ı da 500 bin dolar tokatlamış!.
Fon skandalının merkezinden Bakan Yardımcısını damadı çıktı!.
AK Parti’nin en torpilli ve dokunulmaz ailesi Sayan kardeşler!.
SPK isterse fon vurguncularının hepsini 1 saatte bulur!.
MHP’den Sedat Peker’in Türkiye’ye dönüşü ile ilgili flaş açıklama..
İsimleri milyonluk para skandallarına karışan AK Parti’nin muhteşem üçlüsü!.
Fon vurgununda malı götürenlerin listesi..
Kabine Fon Vurgunu ana gündem maddesi ile toplanıyor..
Kâşif Kozinoğlu cinayeti ile ilgili ifade veren doktor evinde ölü bulundu!.
Mustafa Sandal’ın karısı fon vurgunundan 11 milyar 515 milyon tokatlayıp Dubai’ye kaçmış!.
Yeni Partili vekilin 5 milyon dolarlık rüşvet iade kavgası!.
AK Parti’den Fatma Betül Sayan Kaya’nın istifası ile ilgili ilk açıklama..
Milyarlık fon vurgunuda adı geçen Fatma Betül Sayan Kaya istifa etti!.
Kaya’nın fondan kazandığı iddia edilen milyarlar AK Partilileri isyan ettirdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Aklım almadı, ruhum kabul etmedi” dedi, CHP’li Belediye Başkanı AK Parti’ye geçti!.

“Aklım almadı, ruhum kabul etmedi” dedi, CHP’li Belediye Başkanı AK Parti’ye geçti!.
20.06.2021
A+
A-

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde belediye başkanlığı görevini yürüten CHP’li başkan Alper Öner, AK Parti’ye geçme kararı aldı. Hayal kırıklıklarının en büyüğünü CHP’de yaşadığını dile getiren Öner, “Başkan Erdoğan’ın liderliğinde milletin safında yer aldığına yürekten inandığım AK Parti’ye katılmaya karar verdim.” dedi.

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde CHP’den belediye başkanı seçilen Alper Öner’in AK Parti’ye katıldığı öğrenildi. Başkan Öner, yaptığı açıklamada, CHP’nin siyasi söylemlerini ve politikalarını sert sözlerle eleştirdi.

Sabah’ta yer alan habere göre, bir belediye başkanı daha AK Parti’ye katıldı. Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner, AK Parti’de siyaset kararı aldı. CHP’nin başvurduğu siyasi söylemin Türkiye’ye zarar verdiğini vurgulayan Öner, “Her şeye karşı durmalarını aklım almıyor, ruhum kabul etmiyor.” eleştirisinde bulundu.

“HAYAL KIRIKLIKLARININ EN BÜYÜĞÜNÜ CHP’DE YAŞADIM”

CHP’den istifa ettiğini belirten Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, “Seçimlerde Düziçi halkının yüzde 60’ına yakınının teveccühü ile belediye başkanı oldum ve o günden bu yana ilçeme hizmet etmek için gayretle çalışıyorum. Bu süreçte yaşadığımız birçok hayal kırıklığı oldu. Bu hayal kırıklıklarının en büyüğünü ise cumhuriyetimizin kurucusu ve İstiklal mücadelemizin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinde yaşadım.” açıklamasında bulundu.

“AKLIM ALMADI, RUHUM KABUL ETMEDİ”

Öner, şu ifadeleri kaydetti:

“Cumhuriyet Halk Partisi kuruluşundaki vizyondan ve sahip olması gereken misyondan tamamen uzaklaşmış, ilkeleri neredeyse unutmuştur. Kuruluşunda yerlilik ve millilik olan bir partinin yerli ve milli olan her şeye karşı durmasını aklım almıyor, ruhum kabul etmiyor. Muhalefet uğruna halkın iradesini hiçe saymayı, büyük Türk Milletini terörle mücadelesinde yalnız bırakmayı, yeniliklere karşı anlamsız bir ön yargı ile yaklaşmayı, laiklik adı altında bu ülkenin inancına karşı cephe almayı, devlet ve vatandaş arasındaki güven ilişkisini zedelemeye çalışmayı reddediyorum.”

“ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE MİLLETİN SAFINDA YER ALACAĞIM”

“Devletime, milletime, vatanıma ve bayrağıma olan inancımdan dolayı Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bulunmanın hemşerilerime hiçbir katkısı olmayacağını düşündüğüm için bugün itibari ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği muasır medeniyet seviyesine uluşmayı kendine şiar edinen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletin safında yer aldığına yürekten inandığım Adalet ve Kalkınma Partisine katılmaya karar verdim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.