Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’ın “Savaşa Devam” açıklaması altını düşürüp brent petrolü uçurdu!.
ABD’de de geçen ay 2 dolar olan galon benzin fiyatı 6 dolara yaklaştı!.
Devrik Lider Esed’in eşi Esma Esed’in İngiliz Derin Devleti’ne çalıştığı ortaya çıktı!.
İran vurdukça Trump başıboş köpekler gibi havlamaya devam ediyor!.
İstenmeyen SMS dönemi kapanıyor..
İran Trump’un açıklamasını yalanlayarak “Ateşkes Talebinde Bulunmadık” dedi!.
İsrailliler İran füzelerinin korkusuyla sığınaklardan çıkamıyorlar..
Şamil Tayyar’dan Merkez Bankası Başkan Yardımcısına sert ayar: Haddini Bil, İşine Bak!.
CHP’li belediyelere yapılan operasyonları eleştirenlerden çark üstüne çark!.
Trump şimdi de ABD’yi NATO’dan çıkarma tehdidine sarıldı..
Skandalları perdelemeye çalışan CHP Ara Seçim kurnazlığı..
ABD Başkanı Trump savaşı 2-3 hafta içinde bitireceklerini söyledi..
Türkiye’nin kasasına girecek para miktarı belli oldu..
Ve Türkiye 24 yıl sonra Dünya Kupası’na gidiyor..
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım görevden uzaklaştırıldı..
Heyecanla beklenen Türkiye Kosova maçı saat 21:45 de başlıyor..
İran füzelerle vurdukça ABD kıçından tehditler savurmaya devam ediyor!.
Türkiye saat 15:30 itibari ile 5 G’ye geçti..
Başkan Mustafa Bozbey’in 16 milyarlık dev serveti mercek altında!.
Acılı anne “Kızımı CHP’nin Tacizci Başkanı Öldürttü” diyerek isyan etti!.
Başkan Bozbey tutuklanırsa Bursa Büyükşehir Belediyesi AK Parti’ye geçecek..
CHP’li başkan dördüncü sevgilisine ev almış!.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey gözaltına alındı..
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın sevgilisinin ifadesi ortaya çıktı..
Uşak Belediye Başkanı tutuklandı..
İran’ın dünyaya rezil ettiği Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
İran Kahpe İsrail’i füzelemeye devam ediyor!. Şimdi de Hafya’daki petrol rafinerisini vurdu!.
CHP’li başkanın taciz ettiği 16 yaşındaki kızı öldüren sürücü bakım kim çıktı!.
CHP’li Başkanın taciz ettiği kız çocuğunun şüpheli ölümü!.
CHP’li başkan belediye bütçesi ile 4 ayrı sevgilisine dünyayı dolaştırmış!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP yönetimi 2 yılda ne yaptı?. İşte Ekrem İmamoğlu’nun karnesi..

CHP yönetimi 2 yılda ne yaptı?. İşte Ekrem İmamoğlu’nun karnesi..
24.06.2021
A+
A-

İBB Başkanı İmamoğlu, 2 yıllık icraatlarını anlattı. Bununla birlikte, AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe seçim vaatlerinin ne oranda gerçekleştiği konusunu değerlendirdi. Kabaktepe, CHP ile geçen 2 yılın İstanbul’un hızının kesildiği bir dönem olduğunu dile getirdi.

CHP’li İBB yönetimini en yakından takip eden isim olan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2 yıllık icraatların seçim öncesi ve sonrası istatistiğini 24 TV’ye değerlendirdi.

Herhangi bir yönetim erkinden beklenenin karşılanması konusuna vurgu yapan Kabaktepe, CHP’li İBB yönetimine 2 temel soruyu yöneltti: İstanbul için ne ürettiniz? Kendi söylediklerinizi ne kadar yaptınız?

İstanbul’da hizmet anlamında bir performans düşüklüğü olduğunu belirten Kabaktepe, “Kendi iddialarını dahi başaramadıklarını ve tam anlamıyla yerine getiremediklerini görüyoruz. İstanbul’un son 3 yıllık yönetimi bize “siyasette beceri baskısı” kavramını öğretti. Kentin geleceğini ile vizyonunu okumayı tam anlamıyla yapamadığınızda ne kadar zorlarsanız zorlayın, yapamadıklarınızı başka şeylerle kapatmaya çalışıyorsunuz.” dedi.

İstanbul’un akla gelebilecek her alandaki sorununun çözüme ulaşmadığını söyleyen Kabaktepe, şu ifadeleri kaydetti:

“İnsanları mutlu etmenin yolu eser ve iş üretmektir. Üretilen eserlere ve yapılan işlere ise İstanbullularımız karar verir. Biz her zaman yapılan iyiliği alkışlarız, yapılan güzel hizmeti doğru buluruz. Yapılmayan eksiklikleri de gündeme getiririz. Biz İstanbul’un bütününe yaklaşırız. Yani sözde İstanbul’un 16 milyonunu seviyoruz deyip 15 binini işten çıkarmayız, yerine de 18 bin kişi almayız.

Biz İstanbul’un bütününe bakarken şu mahalleden yüksek oy aldık, şundan düşük oy aldık şeklinde bakmayız. Her ile tesisler kazandırdık, hizmet götürdük. Şimdi ise işçilerimizin, belediyedeki çalışanlarımızın siyasi kanaatlerine göre ayrıştırıldığı ve ötekileştirildiğini görüyoruz. Kamusal hizmetlerin yapılırken oy oranlarına göre öncelendiğini izliyoruz. Hatta ve hatta ihtiyaç sahiplerine hizmet götürürken siyasi parti sorulduğu bir dönemden geçildiğini görüyoruz.

Onun için İstanbul’un 2 yılı bana göre, hizmet kalitesinin düştüğü, yaşam kalitesinin azaldığı, eser ve hizmet noktasında hızının kesildiği bir dönem oldu. Ama çok yok; 2024’te yeniden AK Parti belediyesi kazanacak.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.