Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD’nin İran’a saldırmasının maliyeti 11,3 milyar doları geçti..
CIA İran rejiminin çökme ihtimali olmadığını rapor etti..
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan savaşı bitirmek için 3 şart açıkladı..
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Kahpe İsrail Beyrut’a bomba yağdırıyor..
İran, İsrail ile ABD’ye karşı 1 tonun altında füze kullanmayacağını açıkladı!.
Trump gözünü İran’ın en büyük petrol kaynağına dikmiş!.
TRT’yi hedef alan Gani Müjde’ye CONTASIZ KAPAK!.
İsrail basını Trump’un İran tarafından ağır darbe aldığını yazdı..
Maaşlar ve ikramiyeler bayramdan önce hesaplara yatacak..
ABD sığıntısı Pehlevi alçağından İranlılara “Sokaları Terörize Edin” çağrısı!.
İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşüyor..
APP Plakalara kesilen cezalar iptal edildi..
ABD Basını: Trump Orta Doğu’da Bataklığa Saplandı!.
Pentagon İran savaşında ölen ve yaralanan asker sayısını açıkladı..
İran açık açık uyardı!. Hürmüz Boğazı’ndan geçeni vururuz!.
Galatasaray İngiliz devi Liverpool’u bozguna uğrattı!.
Trump’tan U dönüşü!. İran ile görüşebileceğini söyledi!.
İsrail’in Müslüman Düşmanı Kuduz Köpeği Ben-Gvir’in İran saldırılarında öldüğü iddia edildi!.
İmamoğlu’nun avukatının şov yapmak için attığı palavra elinde fena patladı..
İran Avrupa’yı Körfez ülkelerini diplomatik krize soktu..
İran’dan Kahpe ABD’ye ve Kahpe İsrail’e ateşkes şartı!.
Hatay ve Gaziantep’e düşen füzelerin nereden atıldığı belli oldu..
Trump’ın “Savaş Bitti” mesajı petrol fiyatlarını dibe indirdi..
İran ile baş edemeyen Trump iti “Savaş Bitti” diyerek pes etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel’i yerden yere vurdu: Şuursuz, Kifayetsiz!.
İran’dan ateşlenen füze Gaziantep semalarında etkisiz hale getirildi..
İBB Yolsuzluk Davası Başladı!. Şov yapmak isteyen İmamoğlu’a mahkeme başkanından sert uyarı!.
İran’dan ABD ve İsrail’e savaş resti: 6 ay daha savaşabiliriz!.
Petrol fiyatları son dört yılın zirvesinde..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Alkış krizi büyüyor! CHP’den Muharrem İnce’yi alkışladığı için görevden alınan Uğur Kolçak’a baskı.. (video haber)

Alkış krizi büyüyor! CHP’den Muharrem İnce’yi alkışladığı için görevden alınan Uğur Kolçak’a baskı.. (video haber)
09.07.2021
A+
A-

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi alkışladığı için görevden alınan CHP’li Uğur Kolçak’ın, İlçe Başkanı tarafından “Görevden alınmadım, istifa ettim” demeye zorlandığı ortaya çıktı. Koçak, partiden gördüğü baskıyla ilgili çarpıcı bilgiler verdi. Koçak, İlçe Başkanı Serdar Alptekin’in kendisinden basında çıkan haberleri yalanlamasını istediğini söyledi. Kendi kararıyla partiden ayrıldığını açıklaması yönünde baskı kurulduğunu belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi Nazilli ziyaretinde balkondan alkışladığı için görevden alınan İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Uğur Koçak, bu da yetmezmiş gibi İlçe Başkanı Serdar Alptekin tarafından yalan söylemesi istendi. Sosyal demokrat geçinen CHP’de hedef haline gelen Uğur Koçak, yaptığı açıklamada İlçe Başkanı Serdar Alptekin’den gördüğü baskıyı anlattı.

“ASILSIZ HABER OLDUĞUNU SÖYLEMEM İSTENDİ”
Koçak, Serdar Alptekin’in kendisinden basında çıkan haberleri yalanlamasını istediğini söyledi. Kendi kararıyla partiden ayrıldığını açıklaması yönünde baskı kurulduğunu belirten Koçak, “Haberlerde gördükten sonra İlçe Gençlik Kolları Başkanı’nı aradım. Bana ‘Yönetimden düşürüldün. Evine 3 gün içinde kağıt gelecek’ dedi. Daha sonrasında Memleket Partisi’nden herkes aradı ve geçmiş olsun dileğini iletti. Ardından İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Dinç, ‘Bir orta yolu bulalım işi düzeltelim’ dedi. İlk başta sıcakkanlı karşıladım. Özür dilerler sıcakkanlı karşılarlar diye. Serdar Alptekin ile görüştük asılsız haber olduğunu söylememi istedi. ‘Kendi isteğimle istifa ettim’ dememi istedi. Ben Anadolu çocuğuyum. Nazilli’nin yerlisiyim. Yıllardır bu siyasetin içinde koştum. Nazilli İlçe Başkanı’nın yapmış olduğu konuşma, benden böyle bir şey istemesi benim hoşuma gitmedi. Bu nedenle Memleket Partisi’ne katılmaya karar verdim” dedi.

“KENDİME YEDİREMEYECEĞİM İÇİN İSTEMEDİM”
Kendisine verilecek metin üzerinden konuşmasının istendiğini dile getiren Uğur Koçak, “Alptekin ile bir selfie çekildik. O selfie üzerinden ‘Bu asılsız haberlere karşılık yarın sabah 10:30’da ilçe başkanımız il başkanımız, gençlik kolları başkanımız dahil bir basın açıklaması yapacağım’ şeklinde bir paylaşım yapmam istendi. Bunu kaldıramayacağım ve kendime yediremeyeceğim için istemedim. Çünkü istifa edeceğime dair bir olay yok. Bir genç olarak kendime yediremedim” ifadelerini kullandı.

KADIN KOLLARI BAŞKANI DA İSTİFAYA ZORLANMIŞTI
Hatırlanacağı gibi CHP Nazilli İlçe Yönetimi’nde parti içi çekişmelerin ayyuka çıktığı olağanüstü genel kurulun ardından İlçe Kadın Kolları Gamze Arslan İl Başkanlığı’nın adayını desteklemediği gerekçesiyle baskı yapılarak istifaya zorlanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.