Site Rengi

HABER ÖZETİ
AK Parti’den İran açıklaması..
İran’daki o fotoğrafın arkasından bakın kim çıktı!.
Pehlevi itinden Trump’a İran çağrısı: Ortak Olalım!.
Altın ve Para piyasaları alev alev yanıyor!.
Özgür Özel’in Yağmur Duası saçmalıklarına Bakan Yumaklı’dan tokat gibi cevap!.
İran’daki protestolarda ölü sayısı 500’ü geçti!.
İstanbul’da kar yağışı nedeni ile okullar tatil edildi..
Netenyahu itinden İran’daki protestoculara destek açıklaması..
Haydut Trump şimdi de gözünü Küba’nın yeraltı kaynaklarına dikti!.
İran’daki ABD destekli protestolarda ölü sayısı 216’ya yükseldi!.
Halep PKK/SDG pisliklerinden tamamen temizlendi!.
Süper Kupa Fenerbahçe’nin
Üzerinde uyuşturucu bulunan Can Yaman anında paketlendi!.
Yeniden Refah Partili İl Başkanı gazeteciyi ayağından vurdu!.
Suriye ordusu, Halep’te terör örgütü YPG/SDG işgalindeki son mahallenin de kurtarıldığını duyurdu..
İzmir’de çöp ve susuzluk salgın hastalıkları beraberinde getirdi!.
Kumar borcunu rüşvetle ödeyen CHP’li başkan yardımcısı tutuklandı!.
Sırtımızda kambur olan KKTC’de asgari ücret net 52 bin 738 TL oldu..
İstanbullular Dikkat!. Fırtına 90 KM hızla geliyor!.
İmamoğlu Suç Örgütü davasında karar açıklandı..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan MİT’e Suriye talimatı..
CHP belediye başkanlarına yurt dışı tatil yasağı getirdi..
En düşük emekli maaşı 20 bin TL oldu..
Sinan Ateş’in annesi isyan etti: Oğlumu Öldürenler Belli!.
ABD Başkanı Trump: Uluslararası hukuka ihtiyacım yok!.
ABD’deki polis cinayeti protestoları büyümeye devam ediyor..
CIA İran’da tüm kahpeliklerini sergiliyor!.
SDG’ye verilen süre doldu, Suriye ordusu vurmaya başladı!.
Gazze’de görev alacak Barış Gücü Askerleri eğitime başladı..
MSB’den Suriye’ye destek açıklaması..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“3 bakana 3 ayrı uçak” yalanı patlayan CHP’li Mehmet Bekaroğlu hâlâ özür dilemedi!.

“3 bakana 3 ayrı uçak” yalanı patlayan CHP’li Mehmet Bekaroğlu hâlâ özür dilemedi!.
18.07.2021
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Rize’ye üç ayrı uçakla gittiği yalanını sürdüren CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, hala özür dilemedi. Konuya ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri M. Burak Gültekin, “Aynı ‘yalan’ı tekrar etmede ısrarınızı, sosyal medyayı iyi takip edememenize yoruyorum. Yoksa bir insan, yalan olduğunu bile bile neden ısrarcı olsun değil mi?” açıklamasında bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun, şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ve heyelanların yaşandığı Rize’ye üç ayrı uçakla gittiğine ilişkin paylaşımda bulundu.

SABAH’ta yer alan habere göre; Mehmet Bekaroğlu; söz konusu ifadelerinin gerçeği yansıtmadığının ortaya çıkmasının ardından paylaşımını sildi. Bekaroğlu’nun paylaşımından dolayı özür dilememesi dikkat çekti.

BEKAROĞLU’NUN “ÜÇ BAKAN ÜÇ AYRI UÇAKLA GELMİŞ” İDDİASI
Mehmet Bekaroğlu; “Burası Trabzon Havaalanı… Rize’deki sel felaketi için üç bakan üç ayrı uçakla gelmiş. İşte büyük devlet, işte bakanlar, sağ olsunlar itibarımızı yine korudular. Zaten biz de itibarımızı korusunlar diye vergi vermiyor muyuz?” diye sordu.

GÜLTEKİN: “BİR İNSAN, YALAN OLDUĞUNU BİLE BİLE NEDEN ISRARCI OLSUN DEĞİL Mİ?
İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri M. Burak Gültekin; Mehmet Bekaroğlu’nu eleştirdi ve “Aynı ‘yalan’ı tekrar etmede ısrarınızı, sosyal medyayı iyi takip edememenize yoruyorum. Yoksa bir insan, yalan olduğunu bile bile neden ısrarcı olsun değil mi?” diye sordu.

YENİÇAĞ GAZETESİ ANKARA TEMSİLCİSİ ORHAN UĞURLU DA AYNI YALANI PAYLAŞMIŞTI
İçişleri Bakanlığı Bakan Müşaviri M. Burak Gültekin; Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Köşe Yazarı Orhan Uğurlu’nun, “Yuh artık… İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 3 Bakan 3 Ayrı uçakla sel felaketi için Ankara’dan Rize’ye gittiler” iddiasının yanlış olduğunu açıklamıştı.

“FOTOĞRAFTAKİ UÇAKLARDAN BİRİSİ ÖZEL UÇAK OLUP, BAKANLARIMIZLA ALAKASI YOK”

M. Burak Gültekin, şunları söylemişti:

“Orhan Bey, yaşınız itibarıyla benden büyüksünüz, onun için attığınız tweetin içeriğine ‘yalan!’ demeyeceğim ancak ‘yanlışlarınızı’ tek tek düzeltmek isterim: Fotoğraftaki uçaklardan birisi özel uçak olup, bakanlarımızla alakası yoktur.”

“DİĞER UÇAK, JANDARMA İNSANLI KEŞİF UÇAĞI”
“Diğer uçak, Jandarma İnsanlı Keşif Uçağı (JİKU). Sel felaketi sonrası arama/tarama yapmak için bölgeye geldi. Dün ve bugün ortalama 15 saat uçuş yaptı. Bir diğer uçak ise 3 bakanımızı, milletvekillerimizi, bakan yardımcılarımızı, AFAD ekibini, gece yarısı sel bölgesine getirdi.”

“Birilerinin meşhur videosunda dediği gibi; ‘Kitleleri yönlendirmek ve etkilemek istiyorsanız, ortaya kocaman bir yalan atın, büyük ve basit olsun, sonra bu yalanı sürekli tekrar edin.’ Bazılarının son dönemde yaptığı sadece bu. Pardon ‘yalan’ değil ‘yanlış’ olacaktı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.