Site Rengi

HABER ÖZETİ
Hastanelerde akşamları da ameliyat yapılacak artık..
İtirafları ile CHP’yi yakan Aziz İhsan Aktaş’ın ev hapsi de kaldırıldı!.
Türkiye’den İsrail’e deniz yolu yaptırımı!. Tüm gemilerin giriş ve çıkışları yasaklandı!.
Böcek ailesinin uyuşturucu trafiği de rüşvet dosyasına girdi!.
İstanbul Valiliği’nden belediyelere “Sokak Köpekleri Toplatılsın” talimatı!.
Başörtülülere “FAHİŞELER” diyerek hakaretler yağdıran Altaylı’nın cezaevinde morali çok bozukmuş!.
Kahpe İsrail Gazze’yi işgâl planında ilk aşamaya geçti!.
Ekrem’in sosyal medya operasyoncusundan bomba itiraflar!.
Adalet Bakanlığı’ndan Mücahit Birinci hakkında soruşturma izni!.
MHP lideri Bahçeli’den süikast iddiası ile yargılanan Selahattin Yılmaz hakkında şok ifadeler!.
Son seçim anketi CHP’yi ters köşe yapacak!.
Beyoğlu Belediye başkanı İnan Güney görevden uzaklaştırıldı!.
Muhittin Böcek‘in oğlu da rüşvet ve yolsuzluktan gözaltına alındı
Okullarda artık zil çalmayacak..
Avrupalı liderlerin Trump karşısındaki acizliği!.
Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney tutuklandı!.
Bir CHP klasiği!. Miting alanını başka şehirlerden gelen onlarca otobüsle doldurdular!.
Greve başlayan memurlara yeni zam teklifi..
Ünlülerin kuyumcusu da gözaltına alındı!.
Sözcü’nün bir itibarsızlaştırma palavrası daha yine elinde patladı!.
Balıkesir’de pes peşe korkutan depremler!.
CHP’li Başkanın kumarhane görüntüsü sosyal medyayı fena karıştırdı!.
Ali Şen yoğun bakıma alındı!.
Torbacı avukatın skandal tahliyesi hakim ile savcıyı birbirine düşürdü!.
CHP’den istifa edip AK Parti’ye geçen Özlem Çerçioğlu sessizliğini bozdu!.
Kahpe İsrail’den katliam hazırlığı!.
İptal edilen diploması için yeniden itiraz etti!.
Memur-Sen tüm Türkiye’de iş bırakma eylemine gidiyor!.
Avukat Mücahit Birinci AK Parti’den istifa etti!.
Polise çarpıp kaçan uyuşturucu taciri avukat serbest bırakıldı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Tartıştığı hastasına “köpek” diyen doktor hakkında Bakanlıktan soruşturma..

Tartıştığı hastasına “köpek” diyen doktor hakkında Bakanlıktan soruşturma..
20.07.2021
A+
A-
Mustafakemalpaşa İlçe Devlet Hastanesi’nde doktor, ayağı alçılı hastasına köpek benzetmesinde bulundu. Yaşanan olay sonrası Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Bursa’da Mustafakemalpaşa İlçe Devlet Hastanesi’nde bir kadın doktor, hastaları tedavi etmemekle tehdit edip, tartıştığı ayağı alçılı hastaya köpek benzetmesi yaparak, etraftakilere öfke saçtı.

Nöbetçi hekim acil ameliyata girince Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. S.E.Ç. hastalara bakmaya başladı. Yeşil alan hastalarının fazla beklemesinden kaynaklanan tartışmada Uzm. Dr. S.E.Ç.’nin ayağı sarılı genç bir hasta ile tartıştığı sırada sarfettiği hakarete varan sözler ise kameraya yansıdı.

Bursa da doktor hastasına köpek dedi #1

“KİME İSTERSEN ŞİKAYET ET”

Tedavi olmaya gelen ayağı alçılı gençle tartışan Uzm. Dr. S.E.Ç, gence “Yürü git boşaltın burayı. Bakmıyorum canımı mı alacaksınız? Git kime istersen şikayet et. Hatırım kalır etmezsen” dedi. Genç “Hareketlere bak” diyerek cevap verirken, bunun üzerine Dr. S.E.Ç. bir görevliye seslenip “Hasan bey polisi çağırsana, gelip köpeklere mama versin” diyerek hastalara hakaret etti. O sırada tedavi olmayı bekleyen diğer hastalar da, “Hocam ayıp oluyor ama bu nasıl bir konuşma şekli” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

ETRAFTAKİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Bir vatandaş tarafından çekilerek sosyal medyada paylaşılan o anlara ait görüntüler kısa sürede binlerce kişinin tepkisine yol açtı. Binlerce kişi videoyu paylaşıp Sağlık Bakanlığını etiketledi. Bunun üzerine harekete geçen Sağlık Bakanlığı, doktor hakkında idari soruşturma başlattı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Bursa Mustafa Kemal Paşa Devlet Hastanesi’nde yaşanan ve sosyal medyaya yansıyan olayın yaşandığı gün nöbetçi hekimin acil ameliyata girmesi nedeniyle yeşil alan hastalarının bir süre beklediği ve bu nedenle bir hasta ile bir başka hekim arasında tartışma yaşandığı belirtildi.

Bursa da doktor hastasına köpek dedi #2

İDARİ SORUŞTURMA AÇILDI

Soruştuma açıldığını belirten Sağlık Bakanlığı, “Bu tartışmada hekimimizin üslubu ve mesleği ile bağdaşmayan ifadeleri bizi ziyadesiyle üzmüştür. Sağlık personelimizin uzunca bir süredir zor koşullarda ve yoğun mesai ile çalıştıkları ve insani ölçülerde yıpranmış olmaları anlaşılabilir olsa da mesleki ciddiyetten ayrılmamak esastır. Bu kapsamda idari soruşturma başlatılmıştır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.