Site Rengi

HABER ÖZETİ
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer’in HGS yalanı böyle patladı!. (video haber)

CHP’li vekil Ömer Fethi Gürer’in HGS yalanı böyle patladı!. (video haber)
30.07.2021
A+
A-

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “geçiş garantili otoyol ücreti” nedeniyle haksız yere icralık olduğunu öne sürdü. “Doğrudan bariyer açıldı, geçtim gittim” ifadelerini kullanan Gürer, kaçak geçiş yaptığına dair kendisine bir bildiri ulaşmadığını hatta Karayolları’ndan ödeme kontrolü yaptığında kendisine ‘Herhangi bir kaçak geçiş görünmediğini’ bildirdiklerini söyledi. FOX, Sözcü, Cumhuriyet ve TELE 1 gibi yandaş medya da Ömer Fethi Gürer’in peşine takılarak yalana çanak tuttu. CHP tayfasının ortaya attığı yalanı ifşa eden görüntülerde hem Gürer’in bakiyesinin yetersiz olduğu için bariyerin açılmadığı hem de kendisine geçiş sırasında ödemeye ilişkin uyarı yapıldığı görüldü.

FOX, Sözcü, Cumhuriyet, TELE 1 gibi yandaş medya organları, “CHP milletvekili Fethi Gürer hakkında, aracında HGS olmasına rağmen Ankara-Niğde Otoyolu’ndan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.” şeklinde bir haberle algı operasyonuna soyundu.

Yalanın böylesi!

Takvim.com.tr’nin haberine göre; göz göre göre yalan söyleyen CHP’li Gürer, “Bu yoldan geçmeyen aracın parasını bizim cebimizden devlet ödüyor. Ama icra konusunda şirket çok hızlı çalışmış, HGS’si olan aracım için ne yazık ki bize bu haciz için icra kağıdını göndermiş. Ödememizi yapıyoruz, yasal yollardan da hakkımızı arayacağız.” ifadeleriyle HGS’si olan aracına haksız yere işlem yapıldığını iddia etti.

1. yalan: Bariyer açıkldı norml şekilde geçtim

Gürer, “Aracımda HGS olduğu için doğrudan bariyer açıldı, geçtim gittim” dedi. Görüntülerde ise bakiyesinin yetersiz olduğu için bariyerin açılmadığı ve CHP’li vekilin gişe görevlisiyle işlem yaptığı görülüyor. Yani CHP’li vekil, olan bitenden gayet haberdar!

2. yalan: Bildiri gelmedi

CHP’li Gürer, kaçak geçiş yaptığına dair kendisine bir bildiri ulaşmadığını hatta Karayolları’ndan ödeme kontrolü yaptığında kendisine ‘Herhangi bir kaçak geçiş görünmediğini’ bildirdiklerini belirtti.

Oysa görüntülerde gişe görevlisinin kendisine “14 gün içerisinde ödenmesi gerekiyor, yoksa 4 katına çıkar. Bilginiz olsun” dediği görülüyor.

CHP’nin yalan medyası iş başında

CHP tayfasının araştırmadan, soruşturmadan, söz konusu devlet düşmanlığı olduğunda her habere atlayan medyası da geri kalmadı. FOX, Sözcü, Cumhuriyet, TELE 1 gibi yandaş medya CHP’li Gürer’in yalanına çanak tutarak manşetlerini süsledi.

Sözcü: CHP’li Ömer Fethi Gürer, gelen tebligatla şok yaşadı. Gürer hakkında aracına HGS olmasına rağmen Ankara-Niğde Otoyolu’ndan kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı. CHP’li Gürer, “Hayatımda ilk kez böyle bir tebligat aldım” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.