Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
Eski İsrail başbakanından Erdoğan itirafı: ÇOK TEHLİKELİ BİR LİDER!.
Galatasaray Juventus’u sahaya gömdü..
Okullardaki Ramazan etkinlikleri yine birilerine laik ataklar geçirtti!.
Hangi ülke de kaç saat oruç tutulacak…
İran ABD ile müzakerelerde anlaştığını duyurdu..
İ*beniliği yayıp özendirene hapis cezası geliyor..
İçişleri Bakanı Çiftçi, 1 milyon 236 bin Suriyelinin geri döndüğünü açıkladı..
Devlet Bahçeli’den CHP’ye: İstanbul’da tezgahınız bozuldu öfkeniz buna mı..
AK Parti’den erken seçim açıklaması..
Katar’daki askeri darbeye Türkiye engel olmuş..
Yıldız Tilbe Gazze’de 100 bin kişiye iftar verecek..
CHP’li Başkan Lâl Denizli uyuşturucu kapsamında ifadeye çağrıldı..
İmamoğlu’nun sahte diploma davası yaza ertelendi..
Kıbrıslı deyyusun laiklik üzerinden yaptığı alçak propaganda..
PKK’nın alçak işbirliklerinin itirafları dökülmeye başladı..
İran anlaşmaya varmazsa İsrail’in saldırılarına destek olacak..
DEM Parti heyeti yarın İmralı’ya gidiyor..
Özgür Özel çevrecilik nutukları atarken CHP’li Başkan zeytin ağacı katliamı yaptı!.
3 polisimizi şehit eden DEAŞ’lılar 2 ay önce terör örgütü üyeliğinden beraat etmişler!.
Suriye’den çekilen ABD’nin üs sayısı 8’den 2’ye düştü..
Sarı sayfa üzerinden sahte ilan ve fiyat şişirme dönemi sona eriyor..
Nefes kesen karşılaşmanın galibi Fenerbahçe oldu..
NATO’da PKK-SDG’yi sattı..
İBB davası canlı yayınlanacak mı..
Ev hanımlarına emeklilik teklifi TBMM’ye sunuldu..
Sosyal medyada asıp kesen troll çetesi devri kapanıyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

AK Parti MYK toplandı!.

AK Parti MYK toplandı!.
09.08.2021
A+
A-
AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı, saat 14.40’ta başladı, 17.20 itibariyle sona erdi.

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 14.40’ta başladı.

Toplantı, 17.20 itibariyle sona erdi.

SÖZCÜ ÇELİK’TEN TOPLANTI SONRASI AÇIKLAMALAR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından kameralara geçerek, MYK’da gündeme aldıkları maddeleri anlattı.

Türkiye’nin Ege ve Akdeniz bölgelerinde çıkan orman yangınlarını masaya yatırdıklarını söyledi. Her sene orman yangınları ile ilgili geniş bir hazırlık yapıldığını belirten Çelik, “260 yangından 256’sı kontrol altında, 4’ü devam ediyor. Geçmişte 40 dakika olan yangınlara müdahale süresi 12 dakikaya inmiş durumda. Çok fazla sayıda yangının ortaya çıkması zorlayıcı oldu. Son 12 günde 16’sı büyük orman yangınıdır. Bu kahramanca mücadeleyi veren arkadaşlarımıza tebriklerimizi iletiyoruz.” dedi.

“SELFİE ÇEKİP, ‘MÜDAHALE EDİLMİYOR’ DENİLDİ”

Dünyanın her yanında kaygılandırıcı tabloların söz konusu olduğunu dile getiren Çelik, “Orman teşkilatı, Kızılay, AFAD, jandarma, polis, vatandaşlarımız büyük gayret sarf ettiler. Yalan haberlerin yayılmasına karşı güçlü bir duruş sergilememiz gerekir diye söyledik. Maalesef bazı siyasilerin yangın ateşinin yanına fitne ateşi yaktıklarını gördük. Bir selfie çekip, buraya müdahale edilmiyor denildi. Sadece AK Partilileri yardım edildiği bile söylendi. Yalan haberlere karşı bir duruş sergilememiz gerektiği MYK’da bir kez daha konuşuldu. Her şey millet için, devletin imkanları milletin hizmetindedir.” şeklinde konuştu.

“FİTNE ATEŞİ YANGIN KADAR KOLAY YAYILDI”

Azerbaycan’dan gelen askerlerle ilgili de konuşan Çelik, “Bu zor günlerde yanımızda oldular. Verdikleri destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bütün bu konular geniş bir çerçevede değerlendirilmiştir. Ama maalesef fitne ateşinin yangın kadar kolay yayılabildiğini ve çok daha tehlikeli boyutlara ulaşabildiğini gördük.” diye konuştu.

ORMAN YANGINLARI RAPORU KONUŞULDU

“Yeşil vatan için mücadele etmeye devam edeceğiz” diyen Çelik, dünyadaki son yayılan yangın raporların gündeme alındığını, orman yangınlarına karşı çok daha güçlü ve kapasiteli olmak kaydıyla değerlendirmenin yapıldığını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.