Site Rengi

HABER ÖZETİ
Fesih kararından sonra üst düzey PKK’lıların durumu ne olacak!.
Terörsüz Türkiye kararının ardından piyasaların tansiyonu düşmeye devam ediyor!.
PKK fesih kararını duyurarak silah bıraktığını açıkladı..
Kadir Topbaş’ın FETÖ’cü damadına ait lüks evler satışa çıkarıldı!.
Putin-Zelensky İstanbul’da bir araya geliyor..
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı..
Trump’tan Netenyahu’ya veto!.
Camiide Baby Shower rezaleti!.
PKK kongrede aldığı kararları ne zaman açıklayacak?.
DEM Parti’den PKK Kongresi ile ilgili açıklama..
Ekrem İmamoğlu’nun X hesabı kapatıldı!.
FETÖ’cü Boydaklardan alınan Bellona 8 milyara satıldı!.
İyice zıvanadan çıkan itperestler AYM’yi basmaya kalkıştı!.
“BU PAZAR SEÇİM OLSA KİME OY VERİRSİNİZ” anketi!.
Bankamatik Arif gözaltına alındı!.
Öcalan’a af gelecek mi?.
Pakistan-Hindistan savaşı patlak verdi!. 3. Dünya Savaşı kapıda!.
Trendyol 700 milyon dolara UBER’e satıldı!.
Tüm şarkılarını 700 milyon TL’ye İsrail destekçisi Yahudilere sattı!.
Petrolün varil fiyatı 90 dolardan 56 dolara düştü bizde halâ zam yapılıyor!.
Daha kendi işini yönetemeyen adama ülke ekonomisini teslim ettik!.
Pınar Gültekin’i öldürüp yakan cani cinayeti canavarca hisle işlememiş!.
Hayrünisa Gül’den Dilek İmamoğlu’na geçmiş olsun telefonu..
Allollü araç kullananlara hapis cezası yolda!.
TÜİK’in açıkladığı trajikomik enflasyon rakamları yine gündem oldu!.
Türkiye Netenyahu’ya hava sahamızı kullanması için izin vermedi!.
Gözler TÜİK’in açıklayacağı enflasyon rakamlarında!.
Zafer Partili yöneticiden Sırrı Süreyya Önder hakkında çirkin sözler!.
Özgür Özel’e saldıran katilin çocuklarını nasıl katlettiği ortaya çıktı!.
Özgür Özel’in ailesine tehdit mesajları!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ağrı’daki devlet yurtları üniversiteliler için hazırlanıyor!.

Ağrı’daki devlet yurtları üniversiteliler için hazırlanıyor!.
20.09.2021
A+
A-

Valilik koordinesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli, kısa süre sonra açılacak Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde eğitim görecek öğrencilerinin daha konforlu ve hijyenik bir ortamda barınmalarını sağlamak için yurtlarda hummalı çalışma yürütüyor.

Yurtlarda üniversitedeki eğitimin başlamasından önce son hazırlıkları yapan ekipler, yurtlarda temizlik, onarım, peyzaj, tadilat ve dezenfeksiyon çalışması yürüterek öğrenciler için hazır hale getiriyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, AA muhabirine, salgın döneminde yurt dışından getirilen vatandaşları bir süre yurtlarda en güzel şekilde ağırladıklarını söyledi.

– “3 KİŞİLİK ODALARDA İNTERNET, SICAK SU İMKANI”

Normalleşmeyle öğrencilerin ağırlanacağı yurtlardaki hazırlıklarda sona yaklaştıklarını ve öğrencileri heyecanla beklediklerini dile getiren Çalgan, şunları kaydetti:

“Salgın sonrası tüm Türkiye’de yurtlarımıza ayrı bir teveccüh var. Tüm ülkede olduğu gibi Ağrı’mızda da üniversite öğrencilerimize yeni dönemde en iyi hizmet vererek ağırlamanın gayretinde olacağız. Ağrı’da 4 bin 389 kapasiteli yurtlarımızla bize başvuru yapan öğrencilerin yüzde 97’sinin barınmasını gerçekleştireceğiz. 4 Ekim’de üniversitemizin açılmasından dolayı yurtlarımızı 3 Ekim’de açacağız. Yurtlarımızda hummalı bir çalışma yapılıyor. 3 kişilik odalarda internet, sıcak su imkanı ve yemeklerin açık büfe olmasından dolayı öğrencilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız.”

– “TÜM YURTLAR 1 HAFTADA HAZIR HALE GETİRİLECEK”

Çalgan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile yurt personelinin yeni eğitim öğretim dönemine hazır olduğunu aktararak, “İl merkezindeki 5 yurdumuz ve Patnos ilçesindeki 1 yurdumuzda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor, odalarımızın boyası yapılıyor. Pandemi yurtları olarak kullanılan yurtlarımız var ve bunlarda hijyen çalışmaları devam ediyor. Bir hafta içerisinde tüm yurtlarımızı öğrenciler için hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Temennimiz yurtlarımızın gelecek öğrencilerimize aile sıcaklığı ve şefkatli bir yuva olmasıdır. Bu noktada ciddi çalışmalarımız var.” diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün talimatları doğrultusunda hem salgın tedbirlerine uygun hem de öğrencilere aile sıcaklığını hissettirecek çalışmalara devam ettiklerini vurgulayan Çalgan, öğrencilerin memnuniyetini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını anlattı .

Çalgan, devlet yurtlarının standardının yüksek olduğuna dikkati çekerek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kaliteli hizmet standartlarımızı en üst seviyede tutuyoruz. Yurtlarımızın il merkezinde olması dolayısıyla öğrencilerimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün birçok imkanından faydalanabiliyor. Öğrencilerimize gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimizde sosyal ve sportif aktiviteler sunacağız. Ağrı’da 77 tesisiyle çok hacimli devasa bir yapı halinde olan müdürlüğümüzün tüm hizmetlerinden öğrencilerimizi yararlandıracağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.