Site Rengi

HABER ÖZETİ
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
Okul saldırılarından sonra polis 591 hesap ve bağlantı kurdukları yöneticilerin peşine düştü!.
Okul katliamcısının babası tutuklandı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den saldırı ile ilgili açıklama!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Sputnik’ten skandal haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını “ikiyüzlülük yorumlarına açık” olarak niteledi!.

Sputnik’ten skandal haber! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını “ikiyüzlülük yorumlarına açık” olarak niteledi!.
23.09.2021
A+
A-

Rus haber ajansı Sputnik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler (BM) konuşmasına yer verdiği haberde skandal ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Kırım’ açıklamasını ‘ikiyüzlülük yorumlarına açık’ olarak niteleyen Sputnik, Kıbrıs’taki zulme son vermek için yapılan operasyonu da ‘işgal’ olarak tanımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Salonu’nda BM’nin 76’ncı Genel Kurulu görüşmelerinde katılımcılara hitap etti. Buradaki konuşmasında Kırım meselesine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İlhakını tanımadığımız Kırım dahil, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün ve egemenliğinin korunmasına önem veriyoruz.” dedi.

Kıbrıs konusunda ise “Kıbrıs meselesinde adil, kalıcı ve sürdürülebilir çözüm, ancak sonuç odaklı, gerçekçi bir yaklaşımla mümkündür. BM’nin eşit olarak kabul ettiği Ada’daki iki halktan birinin lideri sizlere hitap edebilirken, diğer liderin bu platformda sesini duyuramaması adil değildir.” diye konuştu.

Sputnik’ten skandal haber

Rus Sputnik ajansı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına yer verdiği haberinde skandal ifadelere yer verdi.

Sputnik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Kırım’ açıklamasını ‘ikiyüzlülük yorumlarına açık’ olarak nitelerken, Kıbrıs’taki zulme son vermek için yapılan meşru operasyonu da ‘işgal‘ olarak tanımladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.