Site Rengi

HABER ÖZETİ
Hacılar Külliye’de..
İmralı’dan ikinci aşama mesajı 27 Şubat da gelecek..
Akın Gürlek’e 1 hafta zaman veren Özgür Özel’den tık yok!.
Avrupa Birliği’nden Trump’un ek vergi uygulamasına misilleme..
Mahkeme kurultay davasının İBB dosyası ile birleştirilmesine karar verdi..
Trump İran’ı tehdit etmeye devam ediyor..
Murat Aci’nin katilleri Eylem Tok ve Bülent Cihantimur istenen ceza belli oldu..
Meksika’daki Kartellerin hesaplaşmasında 55 kişi hayatını kaybetti..
ABD yine eşek yerine koyacak sözde Kürt guruplar buldu..
TBMM Başkanı Kurtulmuş CHP Lideri Özel’i ziyaret edecek..
CHP’de Bay Kemâl’i geri getirme operasyonu başladı..
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bakan Çavuşoğlu’na iftira atan CHP’li Barış Yarkadaş’ın yalanı elinde patladı sosyal medyada rezil oldu!.

Bakan Çavuşoğlu’na iftira atan CHP’li Barış Yarkadaş’ın yalanı elinde patladı sosyal medyada rezil oldu!.
19.10.2021
A+
A-

Korkusuz gazetesi yazarı, eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Barış Yarkadaş’ın sosyal medya hesabından ‘Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızının lüks düğünü’ diyerek paylaştığı görüntülerin Mevlüt Çavuşoğlu’nun ablasının oğlu olan CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu’nun düğününe ait olduğu ortaya çıktı!. Sipahioğlu, Yarkadaş’a tepki gösterdi!. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu’nun yeğeninin düğününe katılmaması ise dikkat çekti!.

Korkusuz gazetesi yazarı, eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kızının düğün görüntüleri olduğunu iddia ettiği bir video paylaştı ve “Maşallah zenginlik böyle bir şey. Düğün töreni öncesi gelen hediyeler göz kamaştırdı” notunu düştü.

Yarkadaş’ın ‘lüks düğün’ dediği görüntülerin Mevlüt Çavuşoğlu’nun ablasının oğlu CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Sipahioğlu’nun düğünü öncesi kaydedilen anlar olduğu ortaya çıktı. Sipahioğlu da sosyal medya hesabından videonun kendi düğününe ait olduğunu açıklarken, “Boş konuşmayı bence bırak. Düğün benim. CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısıyım. Seni yalan haberlerinden dolayı dava edeceğim. Siyaset yaptığınızı zannediyorsunuz? Beyefendi siz normal misiniz? Yalan paylaşmışsınız. Farkında mısınız?” sözleriyle de Yarkadaş’a tepki gösterdi.

Yarkadaş paylaşımını kaldırdı

Paylaştığı görüntüleri daha sonra silen Yarkadaş, görüntülerin Bakan Çavuşoğlu’nun kızının değil yeğeninin düğünü öncesi çekildiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.