Site Rengi

HABER ÖZETİ
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
Erdal Beşikçioğlu CHP’de kaldı, teşkilat Ekremcilere katıldı!.
Yusuf Tekin’den Kemalistlere Laikatak geçirtecek Mescit ve Cuma Namazı talimatı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Hollywood’daki ölümle ilgili şok eden detay! Alec Baldwin’in ateşlediği silahta gerçek mermi varmış!.

Hollywood’daki ölümle ilgili şok eden detay! Alec Baldwin’in ateşlediği silahta gerçek mermi varmış!.
24.10.2021
A+
A-

Dünya film setindeki korkunç olayı konuşuyor… Hollywood’un önemli oyunları arasında gösterilen Alec Baldwin’ yeni filmi Rust’ın New Mexico’da kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i öldürmüştü. Yaşanan korkunç kazada yönetmen Joel Souza da ağır yaralanmıştı. Olay sonrası konuşan Alec Baldwin kendi isteği ile polise gidip ifade verdikten sonra kazaya kurban giden Hutchins’in ailesi ile görüştüğünü açıklamıştı. Korkunç kazanın yankıları sürerken silahtan çıkan mermi ile ilgili şok gerçek ortaya çıktı.

Dünya, ABD’li ünlü aktör Alec Baldwin’in, film çekimleri sırasında kullandığı silahı ateşlemesi sonucu set ekibinden 1 kişiyi öldürmesini konuşuyor.

ABD medyasının Santa Fe Bölge Şerifi Ofisi’nin açıklamasına dayandırdığı haberine göre, New Mexico eyaletindeki ‘Rust’ filminin setinde bir kaza meydana geldi.

SETTE KORKUNÇ ÖLÜM

Baldwin’in bir sahnenin çekiminde kullandığı kurusıkı silahı ateşlemesi sonucunda 42 yaşındaki Görüntü Yönetmeni Halyna Hutchins ve 48 yaşındaki Yönetmen Joel Souza vuruldu.

Olay yerine gelen helikopterle hastaneye kaldırılan Hutchins’in hayatını kaybettiği açıklandı Ambulansla farklı bir hastaneye kaldırılan Souza’nın tedavisi sürüyor.

Konuyla ilgili olarak basına açıklamada bulunan yıldız oyuncunun sözcüsü ise sette kurusıkı silahın ateş aldığını ve bir kaza yaşandığını aktardı. Öte yandan Santa Fe County Şerif Ofisi tarafından da açıklama geldi. Açıklamada, olayın araştırıldığı aktarıldı.

Soruşturma kapsamında şu an Baldwin’e yönelik herhangi bir suçlamanın olmadığı aktarılırken, Baldwin’in kendi isteği ile polise giderek yaşanan olayı anlattığı belirtildi. Baldwin’in ifadesinden sonra ise binadan ayrıldığı açıklandı.

Binadan ayrılan Baldwin’in gözyaşları içinde kaldığı görülürken, o ana ait görüntüler herkes tarafından konuşuldu. Uluslararası Görüntü Yönetmenleri Birliği, Hutchins’in ölümünün ‘yıkıcı bir haber’ ve ‘korkunç bir kayıp’ olduğunu belirtti.

Korkunç olayın ardından ünlü yıldız Baldwin sessizliğini bozdu va sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Baldwin yaptığı paylaşımda, ‘Eş, anne ve çok sevdiğimiz meslektaşımız Halyna Hutchins’in hayatına neden olan trajik kazayla ilgili üzüntümü anlatacak söz bulamıyorum.Bu trajedinin nasıl meydana geldiğini ortaya çıkarmak için polis soruşturmasıyla tamamen işbirliği yapıyorum’ ifadelerine yer verdi.

Baldwin konuyla ilgili yaptığı başka bir paylaşımda ise üzgün olduğunu vurguladı ve Halyna Hutchins’in ailesi ile görüştüğünü kamuoyuna aktardı.

OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Mahkeme kayıtlarına yansıyan ifadelere göre, filmin yardımcı yönetmeni sahnede kullanılmak üzere hazırlanan üç silahtan birini Baldwin’e verdi.

Silahın güvenli olduğu belirtilmişti ancak Alec Baldwin’in ateşlediği silahtan çıkan ‘gerçek mermi’ görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’ın göğsüne isabet etti.

Yardımcı yönetmen polise verdiği ifadesinde Baldwin’e verdiği silahta ‘gerçek mermi’ olduğunu bilmediğini iddia etti.

Polis Baldwin’in ateşlediği silahı ve kanlı kostümlerini delil olarak aldı

Çekimler sırasında kullanılan diğer silahlara da el koydu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.