Site Rengi

HABER ÖZETİ
Netenyahu kahpesi Türkiye’nin Gazze’deki varlığına izin vermeyeceğini açıkladı..
YPG’li terörist itler kaçarken köprüleri havaya uçurdu!.
Atlas Çağlayan’ın ailesini tehdit eden 3 kişi tutuklandı..
Avrupa Birliği’nden Trump’un Gümrük Vergisi tehdidine rest!.
Ümit Karan’ın kokain testi pozitif çıktı!.
Rakı masasında Selâ okutan MHP’li partiden kovuldu..
Suriye’de son durum..
Terörden temizlenen Afrin’de eve dönüşler başladı..
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi SHOW TV’den kovuldu!.
CHP’nin yönettiği İstanbul’da ulaşım sistemi yine çöktü!.
Yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul’da motorsikletlere trafik yasağı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Lideri Şara’ya ateşkes telefonu..
Türkiye ve ABD’den Suriye’deki ateşkes sonrası peş peşe açıklamalar!.
Petrol kuyularının kontrolü artık Suriye Devleti’nde..
Suriye’de ateşkes tamamen sağlandı..
Suriye’nin kaderini Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi!.
MHP Lideri Bahçeli’den Suriye için 8 maddelik yol haritası..
Deyrizor, SDG’den kurtarıldı..
İran’daki protestolarda binlerce kişi hayatını kaybetti!.
Gaziantep beraberliği sonrası Galatasaray’da istifa sesleri..
Meteoroloji’den Marmara ve Ege bölgesi için fırtına uyarısı!.
Trump, ABD’nin Grönland planına karşı çıkan ülkelere ek vergi getirildiğini duyurdu..
2025 yılında trafik kazalarında 3 bin 481 kişi yaşamını yitirdi..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazze daveti..
Hamaney’den İran halkına ABD uyarısı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den CHP’nin karne palavrasına cevap!.
Tankların namlusu kalkınca YPG kaçacak delik aramaya başladı..
Kütahya Valisi iş beğenmeyen gençlere isyan etti!.
Ümit Karan Uyuşturucu İmâl Etmek ve Satma suçundan tutuklandı..
Eyüpspor’a kayyum atandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Putin ile görüşen Avusturya Başbakanı Nehammer, Putin’in İstanbul müzakerelerine güvendiğini açıkladı!.

Putin ile görüşen Avusturya Başbakanı Nehammer, Putin’in İstanbul müzakerelerine güvendiğini açıkladı!.
12.04.2022
A+
A-
Rusya’da Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelen Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, “Putin ile görüşmemiz çok net, açık ve zorluydu” ifadelerini kullandı.
Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken dünya liderlerinden iki ülke arasındaki krizi durdurma çabaları sürüyor.Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, 9 Nisan’da Kiev’e gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Rusya’ya Putin’le görüşme yapmak üzere gideceğini açıklamıştı.Avusturya Başbakanı Nehammer, bu ziyaretle savaşın başladığı tarihten bu yana Putin’le yüz yüze görüşen ilk Avrupalı hükümet başkanı oldu.

“Putin İstanbul’daki görüşmelere güveniyor”

Putin’in Rusya ile Ukrayna arasında İstanbul’da başlatılan ve ara verilen görüşmelerin sürdürülmesinden yana olduğunu kaydeden Nehammer, “İstanbul’daki görüşmelere hala güveniyor. Bu hususta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek.” şeklinde konuştu.

Avusturya Başbakanı Nehammer, Rusya Devlet Başkanı Putin le görüştü #1

“Doğrudan, açık ve sert”

Avusturya Başbakanlığından, Nehammer’in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, yaklaşık 75 dakika süren toplantının “doğrudan, açık ve sert” bir görüşme olduğu ifade edildi.

Açıklamada, Başbakan Nehammer’in görüşmeye ilişkin değerlendirmelerine de yer verildi. Nehammer, “Benim Sayın Putin’e aktardığım mesaj, bu savaşın bir an evvel bitirilmesi oldu. Çünkü savaşta her iki taraf da kaybeder.” ifadesini kullandı.

Avusturya Başbakanı Nehammer, Rusya Devlet Başkanı Putin le görüştü #2

“Rusya’ya karşı yaptırımları açık bir şekilde söyledim”

AA’ya göre Rusya ziyaretini bir insani sorumluluk olarak tanımlayan Nehammer, savaşa karşı tutumunu ortaya koymak, Ukrayna’daki sivil halk için olumlu bir adım atabilmek için bu girişimde bulunduğunu aktardı.

Nehammer, Buça başta olmak üzere Ukrayna’da işlenen savaş suçlarının da görüşmede ele alındığını belirterek, “Bunları yapanlar her kimse hukukun karşısında hesap vermek durumundadır. Başkan Putin’e Ukrayna’da insanlar hayatlarını kaybettiği sürece, Rusya’ya karşı yaptırımların kalacağını ve daha da ağırlaşacağını açık bir şekilde söyledim.” ifadesini kullandı.

Avusturya Başbakanı Nehammer, Rusya Devlet Başkanı Putin le görüştü #3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.