Site Rengi

HABER ÖZETİ
Yüz Yılın Konut Projesi’ne 8 milyon 840 kişi başvurdu..
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran serbest bırakıldı!.
Başörtüsü ile alçakça dalga geçen Murat Övünç tutuklandı!.
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi Pınar Erbaş da ekranlara veda etti!.
İzmir’den sonra yabancı bir İHA’da Balıkesir’de düştü!.
Sadettin Saran kan testi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi..
DEM Partili Sırrı Sakık’tan emekli vekil maaşlarına isyan!.
Çok çocuklu ailelere askerlik müjdesi..
Sadettin Saran Türkiye’ye döndü..
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran Uyuşturucu şüphelisi olarak ifadeye çağrıldı!.
Kılıçdaroğlu aktif siyaseti bırakmadığını açıkladı..
Rüşvet ve Yolsuzluktan Tutuklu Böcek’in gelini hakkında tahliye kararı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye raporu Meclis’te..
Gazeteci Levent Gültekin İmam Hatip yorumu için gözaltına alınıp serbest bırakıldı!.
6 defa kırmızı ışık ihlâli yapanın ehliyeti iptal edilecek!.
Rusya AB’yi açıkça uyardı: Vururuz!.
Netenyahu Filistinliler için tasarlanan idam yasasını onayladı!.
Yalı Sapkını!.
Kılıçlı teğmenler hakkında mahkeme son sözü söyledi!.
3,2 milyarlık GSS prim borçlarını siliniyor..
Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Kim var kim yok mantar gibi toplanıyor!.
Ünlülerin torbacısı itirafçı olup herkesi gammazladı!.
Trump’an Venezule’ya açık tehdit: Petrol Haklarımızı Geri Vereceksiniz!.
Rusya’nın korkusuyla Almanlar savunmaya 50 milyar euro ayırdı!.
Ela Rümeysa Cebeci uyuşturucudan tutuklandı!.
Adliye vurguncusu Erdal Timurtaş hakkında Kırmızı Bülten kararı!.
235 emniyet müdürü emekliliğe sevk edildi..
90 lirayı geçen gümüş sessiz sedasız rekor kırıyor..
ABD Başkanı Trump Venezuela için abluka emri verdi..
Ankara’da sigortalı fuhuş rezaleti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İETT otobüsünde dehşet! Şoför 75 yaşında ki yolcuyu darp etti!.

İETT otobüsünde dehşet! Şoför 75 yaşında ki yolcuyu darp etti!.
12.04.2022
A+
A-

Fatih’te 75 yaşındaki Kadir Şahin, bindiği İETT otobüsünde şoför tarafından darbedildiğini iddia etti. Şahin, darp raporu alarak şoförden şikayetçi oldu. Şoför ise hakkında idari soruşturma başlatan İETT yetkililerine verdiği ifadesinde, ilerlemesi yönünde uyardığı Kadir Şahin’in kendisine küfrettiğini, ardından aralarında arbede yaşandığını ileri sürdü.

Olay, cumartesi günü saat 17.40 sıralarında Eminönü-Yüzyıl arasında sefer yapan 33Y hat nolu İETT otobüsünde gerçekleşti.

Kocamustafapaşa’da ayakkabı boyacılığı yapan Kadir Şahin, Bağcılar’daki evine gitmek için Fındıkzade durağından otobüse bindi.

Şoförün ilerlemeleri yönünde uyardığı yolculardan Kadir Şahin ile aralarında tartışma çıktı. Kadir Şahin, şoförün bu sırada yumruk atarak kendisini darbettiğini ileri sürdü. Eli yüzü kan içinde otobüste oturtulduğunu ve Yüzyıl Köprüsü’nde otobüsten indikten sonra bayıldığını iddia eden Kadir Şahin, darp raporu alarak şoförden şikayetçi oldu.

İETT şoförü 75 yaşındaki yolcuyu darbetti

İETT SORUŞTURMA BAŞLATTI

Şikayet üzerine polisin olaya ilişkin çalışması sürdürülürken, İETT de şoför hakkında idari soruşturma başlattı. İETT yetkililerince alınan ifadesinde şoförün, yolcu yoğunluğu nedeniyle kapıya sıkışmaması için ilerlemesi yönünde uyardığı Kadir Şahin’in kendisine küfrettiğini ve bu nedenle aralarında arbede yaşandığını ileri sürdü.

‘İFTARA GEÇ KALIYORUZ, DEVAM ET’

Olayı anlatan Kadir Şahin, ‘Fındıkzade’den otobüse bindim. Akbil’i bastım, önümde birkaç kişi vardı. Şoför, ‘ortaya ilerleyin, sen de ilerle’ dedi. Ben de ilerledim, ‘ne
bağırıyorsun?’ dedim. Benim aşağı inmemi istedi. ‘Terbiyesiz adam’ dedi. Bana küfür etti, sensin o dedim. Otobüsün içerisinde bir anda kabini açarak bana saldırdı. Bir kişi olayı ayırdı, polisi aradı. Elim yüzüm kan içerisindeyken otobüste oturttular. Şehremini’ndeki karakolun önünde durduk. Arkadaki yolcular ‘iftara geç kalıyoruz, devam et’ dedi, şoför de polis gelmeden bastı gitti’ dedi.

‘ŞEHREMİNİ’DEN YÜZYIL MAHALLESİ’NE KADAR KANLAR İÇİNDE OTOBÜSLE GELMİŞ’

Oğlu Atilla Şahin, ‘Babam beni aradı. ‘Yolda kavga ettik, bana vurdular’ gibi bir şey söyledi. Babam geldi, her tarafı kan içerisinde. Otobüse girdim ‘ne oldu’ dedim.
Şoför dedi ki ‘baban bana küfür etti, ben haklıyım’. Küfür ettiyse bu adama vurulur mu, 74 yaşında adama vurulur mu, dedesi yaşında 4-5 hastalığı olan bir adam bu adam. Yüzyıl’dayken bayıldı babam. Ambulans çağırdık. Şehremini’nden kanlar içinde yaralı bir şekilde, Yüzyıl Köprüsü’ne kadar otobüsle gelmiş’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.