Site Rengi

HABER ÖZETİ
Terörden temizlenen Afrin’de eve dönüşler başladı..
Mehmet Akif Ersoy’un eski eşi SHOW TV’den kovuldu!.
CHP’nin yönettiği İstanbul’da ulaşım sistemi yine çöktü!.
Yoğun kar yağışı nedeni ile İstanbul’da motorsikletlere trafik yasağı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Suriye Lideri Şara’ya ateşkes telefonu..
Türkiye ve ABD’den Suriye’deki ateşkes sonrası peş peşe açıklamalar!.
Petrol kuyularının kontrolü artık Suriye Devleti’nde..
Suriye’de ateşkes tamamen sağlandı..
Suriye’nin kaderini Cumhurbaşkanı Erdoğan belirledi!.
MHP Lideri Bahçeli’den Suriye için 8 maddelik yol haritası..
Deyrizor, SDG’den kurtarıldı..
İran’daki protestolarda binlerce kişi hayatını kaybetti!.
Gaziantep beraberliği sonrası Galatasaray’da istifa sesleri..
Meteoroloji’den Marmara ve Ege bölgesi için fırtına uyarısı!.
Trump, ABD’nin Grönland planına karşı çıkan ülkelere ek vergi getirildiğini duyurdu..
2025 yılında trafik kazalarında 3 bin 481 kişi yaşamını yitirdi..
ABD Başkanı Trump’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gazze daveti..
Hamaney’den İran halkına ABD uyarısı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den CHP’nin karne palavrasına cevap!.
Tankların namlusu kalkınca YPG kaçacak delik aramaya başladı..
Kütahya Valisi iş beğenmeyen gençlere isyan etti!.
Ümit Karan Uyuşturucu İmâl Etmek ve Satma suçundan tutuklandı..
Eyüpspor’a kayyum atandı!.
Oktay Kaynarca’nın uyuşturucu testi negatif çıktı..
Rus büyükelçi Karlov suikastının planlayıcısı firari FETÖ’cü adını değiştirdi!.
Kent Kerhanesi’nin skandal detayları ortaya çıktı!.
İran’dan ABD’ye savaş resti!. SALDIRILARA ANINDA KARŞILIK VERİRİZ!.
ABD ile Danimarka, Grönland’ın satın alınması konusunu görüşecek..
Venezuela’nın Özgür Özel’i nobel ödülünü Trump’a verdi..
CHP’nin beceriksizlikleri bilbordlara yazılınca Özgür Özel küplere bindi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Akşener, partisinin İstanbul’daki törenine katıldı! “Başbakan olacağım!.”

Akşener, partisinin İstanbul’daki törenine katıldı! “Başbakan olacağım!.”
23.05.2022
A+
A-
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İnşallah birinci parti çıkacağız ve ben de o iktidarın, hak edilmiş birinci çıkmış partisinin elbette hak edilmiş başbakanı olacağım” dedi.

İyi Parti, İstanbul’daki 100 bininci üyesine, Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bugün törenle rozet taktı.

Törene katılan İyİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,  burada yaptığı konuşmasında İstanbul’da birinci parti çıkacaklarını söyledi.

“Ben de başbakan olacağım inşallah”

“Bir yılın sonunda, bu çalışmamızın neticesinde; bu ülkenin, bu aziz milletin helal oyları ile inşallah birinci parti çıkacağız ve ben de o iktidarın, hak edilmiş, pazarlık mazarlık yok, hak edilmiş, birinci çıkmış partisinin elbette hak edilmiş başbakanı olacağım inşallah.” diyen Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İstanbul’da birinci parti olacağız biz”

“Cenabıhak, kul hakkına dikkat edenleri de mükafatlandırır. Kul hakkına el uzatanları, aç uyuyanlara hakaret edenleri, ‘tarlama gübre, tohum atamadım’ diyenleri teröristlikle suçlayanları, saraylardan burnunu dışarı uzatmayıp her bir yeri saraydaki şatafatla yaşıyor zannedenleri de önce bu millet sandıkta helal oylarıyla attaya gönderir. Böyle bir Türkiye’den bugün umut eden bir Türkiye’ye gelinmişse bunun sebebi sizsiniz, biziz. Allah hiçbirimizi mahcup etmesin. İstanbul’da birinci parti olacağız biz.

Aradan dört ay geçti, anket sahipleri ‘Parlamenter sisteme dönülsün mü’ sorusunu sormaya başladılar. Bunu tartıştıran biziz. Sonra anketlerde, adını koyduğumuz ‘iyileştirilmiş, güçlendirilmiş’ adını verdiğimiz sistem öne çıkmaya başladı. Sonuç olarak, altılı masanın sonucu yayınladığımız metin ortaya çıktı… Üç yılın sonunda altı partinin tamamının onayı ve önerisiyle imzalanmış ise Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e geçmek, Türkiye’de birinci parti olmak hepimiz için çocuk oyuncağıdır… Bu ucube sistemi göndereceğiz, o irade bizde var. Sandıkta geldiler, sandıkta gidecekler… Bir yılın sonunda, bu çalışmamızın neticesinde; bu ülkenin, bu aziz milletin helal oyları ile inşallah birinci parti çıkacağız ve ben de o iktidarın, hak edilmiş, pazarlık mazarlık yok, hak edilmiş, birinci çıkmış partisinin elbette hak edilmiş başbakanı olacağım inşallah.

“Biz kararlıyız şimdi onlar düşünsün”

Şimdi iktidar bir şeyler yayıyor. Mızıkçılık yapmak için her şeyi yapıyor. Vay efendim, seçimi kaybetti, muhterem yerinden kalkmayacakmış. Soru soruyor; ‘Ne yapacaksınız?’ Hele alalım da görürsünüz. Bunların hiçbir kıymeti harbiyesi yok. Kendileri yayıyorlar. Efendim seçim yapılmazmış. Seçim yapılacak efendiler. Bu ülkenin, bu milletin, bu memleketin insanlarına, milli iradeye el uzatanın başına neler geldiğini, daha yakın zamanda İstanbul’da ikinci seçimde İstanbullu belediye seçimlerinde gösterdi.

Biz haktan yana, hakikatten yana cesur olarak, milletimizin kullandığı oyları namusumuz bilerek, namusumuza emanet olarak kabul edip sandık başında da seçim süreci içerisinde o sandıktaki oylar açılıp ıslak imzalı tutanaklar alınıncaya kadar üzerimize düşeni yerine getireceğimize buradan sizin adınıza ben söz veriyorum. Biz kararlıyız, şimdi onlar düşünsün.”

Konuşmaların ardından Akşener ve Kavuncu, İstanbul’daki 100 bininci üyeye ve diğer yeni üyelere rozetlerini taktı.

Meral Akşener, partisinin İstanbul daki törenine katıldı #2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.