Site Rengi

HABER ÖZETİ
Rüşvet paralarını özel jetlerle yurt dışına götürdüler!.
Kahpe İsrail Gazze’yi yerle bir etti!.
Alman medyasının Kahpe İsrail’i aklama şerefsizliği!.
Kuduz Köpek Netenyahu 2 milyon kişiyi sürerek Gazze’yi işgâl edecek!.
Terörsüz Türkiye toplantısı 8 saat sürdü, 2. toplantı Cuma günü..
Fatura ödemeleri katlanacak..
Terörsüz Türkiye Komisyonu bugün toplanıyor..
Kahpe İsrail Gazze’nin tamamını işgal etme kararı aldı!.
Sahte Diploma skandalında 37 kişi tutuklandı!.
Sığınma Evine sığınan kızı Sığınma Evi Müdürü taciz etti!.
Cari açığı kapatmak için yine sigaraya zam yapıldı!.
CHP’li başkan düğün masraflarını bile belediyeye ödetmiş!.
Trump itinin Gazze’ye 60 milyon dolarlık yardım palavrası çöktü!.
Şehit olan iki askerin güneş altında 4 saat bekletilip ölmesine kim neden oldu!.
Okullardaki Serbest Kıyafet saçmalığı nihayet sona eriyor!.
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
ABD Başkanı Trump’tan Türkiye’ye yüzde 15 gümrük vergisi kararı!.
Rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan döviz kuru ve enflasyon açıklaması..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan döviz kuru ve enflasyon açıklaması..
23.07.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de metal işçileriyle bir araya geldiği toplantıda konuştu. Erdoğan, döviz kuru, enflasyon rakamları ve asgari ücretle ilgili önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri’de Femaş Metal Sanayii işçileriyle buluştu. Erdoğan, asgari ücretle ilgili, “Yılbaşında tabloyu yeniden değerlendirecek, gerekeni tekrar yapacağız. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Bunun için insanlarımızdan sabır bekliyorum” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları:

Buradan Cumhuriyet Meydanı’na gidecek, hem Kayserililerle kucaklaşacak hem de yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılışını gerçekleştireceğiz. Tek bir törenler 30 milyar lira yatırım bedelli proje, eser ve yatırımı Kayseri’nin hizmetine sunmuş olacağız. Şehrimize ulaşımda çağ atlatacak, hızlı tren projesinin de temelini atacağız.

DÖVİZ KURU VE ENFLASYON AÇIKLAMASI

Dünyanın geri kalanını sömürerek kendilerine refah kuranlar ilk defa hayatın ve ekonominin gerçekleriyle yüzleşmeye başladı. Salgın günlerinde vatandaşlarını ölüme terk edenler bugün hayat pahalılığı ve işsizlik karşısında da aynı çaresizliği sergiliyor. Örnek gösterilenlerin küresel tehditler karşısında nasıl bocaladıklarını hep beraber görüyoruz. Bu fırtınadan biz de ister istemez etkileniyoruz. Enflasyon ve döviz kurlarındaki tırmanma bunların başında geliyor. Olumsuzlukları gayet iyi biliyoruz. Bu tabloyu düzeltmek için samimiyetle çalışıyoruz. Milletimizin sıkıntılarının istismarını yapmaktan başka iş bilmeyenler, 5 yıldızlı lüks otellerin kral dairelerinde halkçılık oynarken biz derde derman olacak tedbirler geliştiriyoruz.

“300 MİLYAR DOLARA YAKIN İHRACATA ULAŞACAĞIZ, TURİZMDE BEKLENTİLERİ AŞIYORUZ”

Önceliğimiz istihdamın sürmesi ve artmasıdır. Bunun için üretimi, ihracatı teşvik ediyoruz. Yıl sonunda 300 milyar dolara yakın bir ihracat değerine ulaşacağız. Turizmde de beklentileri aşıyoruz. İstanbulumuzun otelleri dolu. Antalya öyle. Türkiye bir cazibe merkezi haline geldi. İstihdamda 31 milyon sayısına yaklaştık.

ASGARİ ÜCRET MESAJI

Yılbaşında tabloyu yeniden değerlendirecek, gerekeni tekrar yapacağız. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Bunun için insanlarımızdan sabır bekliyorum.

UKRAYNA TAHILI İÇİN KRİTİK ANLAŞMA

Ukrayna’da bekleyen tahılının Karadeniz üzerinden ihracını temin edecek anlaşmanın imza törenini gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde başlayacak gemi trafiği ile küresel gıda trafiğinin aşılmasına anlamlı katkı sağlayacağız. Rusya ve Ukrayna arasında barışa kadar diplomatik çabaları sürdürmekte kararlıyız. Temasların müjdeli haberlerini kısa zamanda almayı hedefliyoruz.

İçimizdeki gafillere sesleniyorum. Yalanla, dolanla siyaset yapmayı bırakın. Ankara’nın dışına çıkın. İşçinin, esnafın arasına çıkın. Elazığ’da karıştınız, memur hanım cevap verdi. Ben elimdeki torbayla eve gidiyorum, halimden memnunum dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.