Site Rengi

HABER ÖZETİ
Haluk Levent’ten Sedat Peker açıklaması..
Gezi İhaneti organizatörü Ayşe Barım’a verilen ceza belli oldu..
Şanlıurfa’da kullanılan kaçak elektriğin yıllık maliyeti 15 milyar!.
Akın Gürlek’in Adalet Bakanı olduğunu öğrenen Özgür Özel adeta kudurdu!.
Epstein belgelerinde Arap dünyasını karıştıran skandal fotoğraflar!.
CHP’nin kâbusu Akın Gürlek İçişleri Bakanı oldu..
CHP’li Başkan küçük çocuğa cinsel istismardan tutuklandı!.
Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı değişti..
Trump İran’ı ikinci ABD donanmasını göndermekle tehdit etti!.
Gezi Darbesi organizatörü Ayşe Barım hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi!.
Bakan Fidan Suriye’den sonra Irak’ı da PKK’dan arındıracaklarını açıkladı!.
Domuza çarşaf giydirip paylaşan alçak tutuklandı!.
Epstein’in suç ortağından Trump’a açık tehdit!.
Bebek Otel’in sahibi Muzaffer Yıldırım’ım malvarlıklarına el konuldu..
Yaşına başına mesleğine bakıp utanmadan Özgür Özel’in küfürlerini savundu!.
Özgür Özel’in ayyaş kafayla attığı mesajlara tepkiler çığ gibi!.
İsrail’den ABD’ye İran resti: YA HEMEN VURUN YA DA BİZ TRK BAŞIMIZA VURURUZ!.
İran’dan dünyanın uykularını kaçıracak Atom Bombası açıklaması..
CHP’li Başkandan Özgür Özel hakkında şok açıklamalar!. Anama bacıma sayıp söven ahlaksızın birisi!.
İyi Partili ahmağın önce tipine sonra da alçakça ettiği hakaretlere bakın!.
CHP Lideri Özel’in dün öve öve bitiremediği yardımların toplamı 5 milyon!.
Sigara yasakları genişliyor..
CHP’li Keçiören belediyesi AK Parti’ye geçiyor..
Epstein sapığı araya hatırı sayılır kişiler sokup yıllarca Putin’le görüşmeye çalışmış!.
Epstein’in kardeşi ağabeyini Trump’ın öldürdüğünü açıkladı!.
Bill Gates’in Epstein skandalından sonra Microsoft hisseleri çakıldı!.
Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya uyuşturucu ve fuhuştan tutuklandı..
Umman’daki yapılan ABD ile İran arasındaki kritik zirve sona erdi!.
6 Şubat depreminin 150 milyar dolara mâl olduğu açıklandı!.
AK Parti 3 yılda 455 bin konut yaparken CHP 275 konutu yapamayıp vatandaşı dolandırdı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Murat Kurum’dan sosyal konut müjdesi..

Murat Kurum’dan sosyal konut müjdesi..
27.07.2022
A+
A-
Çevre Bakanı Murat Kurum, 81 ilde Sosyal Konut projesinin başlayacağını duyurarak “Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olacak” ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çankaya İleri Mahallesi’nde yapılacak konutların temel atma törenine katıldı.

Bakan Kurum, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni sosyal konut projelerine imza atılacağını söyleyen Kurum, önümüzdeki ay Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir duyuru yapacağını belirtti.

Kurum, cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olacağını da sözlerine ekledi.

Murat Kurum’un konuyla ilgili ifadeleri şu şekilde:

81 ilin tamamını kapsayacak

“İnşallah yeni sosyal konut projelerimizi de önümüzdeki ay itibarıyla, Cumhurbaşkanımızın milletine vereceği büyük bir müjdeyle duyuracağız. cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesini 81 ilimizde başlatacağız.”

Öte yandan Murat Kurum’un diğer açıklamaları ise şöyle:

“Millete karşı sorumluluk taşıyan herkesin, bakanın da, belediye başkanının da görevi, anlayışı bu olmalıdır. Son günlerde üzerinde çokça tartışılan Ankapark’ın geleceği meselesinde de duruşumuz hep aynı oldu.

Biz hep şunu söyledik. ‘Ortada bir sorun var, bir yatırım var ve maalesef kaderine terk edilmiş durumda. Bu sorun; milletin faydasına çözülmeli’ dedik. Bu yatırım nasıl en verimli şekilde milletimizin lehine değerlendirilebilir dedik.

“Siyaset malzemelesi olarak kullanılmasına üzülüyoruz”

Fakat bu meselenin birileri tarafından bir siyaset malzemesi olarak kullanıldığına da üzülerek şahit oluyoruz. Projeyi eleştirebilirsiniz, beğenmeyebilirsiniz. Projeyle ilgili hatalar bulabilirsiniz. Eksiklikler bulabilirsiniz. Bunların hepsini anlayabiliriz.

Ancak; Ankara’nın göbeğinde bulunan bu mekânın çürümesine, metruk bir hale dönüşmesine göz yummanızı anlayamayız. 3 yıldır hazırladığınız, içimizi sızlatan bu manzaranın sonunda; 3 gün önce verilmiş bir mahkeme kararını milat olarak görmenizi de anlayamayız.

“Ankapark’ı siyasi ikbaliniz için bir basamağa dönüştürmeyin”

Bugünkü belirsiz mahkeme durumu, sürünceme halini siz, suistimal ettiniz. Polemik sizin işinize geldi. Sürekli bir mahkeme süreci, yapım süreci, güvenlik süreci diyerek bahaneler ürettiniz. Ankaralı hemşehrilerimizin aklıyla alay edercesine, buraya dair bir tasarrufunuzun olmadığını anlatıp durdunuz.

“Doğrusunu ısrarla anlatacağız”

Önceki vaatlerinizde olduğu gibi yersiz bahaneler üreterek, Ankapark’ı siyasi ikbaliniz için bir basamağa dönüştürmenize bu millet müsaade etmez. Yanlış anlamak için tetikte bekleyene, doğruyu asla anlatamazsın. Ama biz doğrusunu yine ısrarla anlatacağız.

“Bilindik CHP zihniyetinden vazgeçin”

Artık şu CHP’nin o bilindik zihniyetinden vazgeçin, bahane üretmeyi bırakın. Bakın İstanbul’da Türkiye’nin en güzel Basketbol Gelişim Merkezi’ni yapıyorduk. İstanbul Büyükşehir Belediyesi geldi mühürlemeye kalktı. Ama biz bunlar gibi bahanelere sarılmadık. Ne yaptık? İstanbullu sporcular için, gençlerimiz için projemize devam ettik, ediyoruz.”

Murat Kurum dan sosyal konut müjdesi #2
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.