Site Rengi

HABER ÖZETİ
Tanju Özcan’ın burs yalanı elinde patladı: Toplanan para 116 milyon, öğrencilere dağıtılan 11 milyon!.
İran’dan ateşlenen üçüncü füze Türk hava sahasında etkisiz hale getirildi..
AK Parti’den ayyaşları üzecek alkol düzenlemesi..
ABD’nin yakıt ikmal uçağı Irak’ta vurularak yere çakıldı!.
CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet ve İrtikaptan gözaltına alındı!.
Rusya’dan İran’a savaşı kazandıracak taktikler!.
İran Tel Aviv’in kabini bombalarla havaya uçurdu!.
İran’dan ABD’ye sert mesajlar: Bölgedeki Petrol Kuyularınızı Havaya Uçurana Kadar Savaşa Devam Edeceğiz!.
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı entübe edildi..
Emeklilere ÖTV’siz araba teklifi Meclis’te..
İmamoğlu’na “Hırsızın Elini Sıkmam” diyen Enver Aysever tahliye edildi..
SGK haksız emekli edilen 650 bin kişiyi sistemden çıkardı..
İBB davasında dördüncü gün…
Merkez Bankası faizi yüzde 37’de sabit tuttu..
ABD’nin İran’a saldırmasının maliyeti 11,3 milyar doları geçti..
CIA İran rejiminin çökme ihtimali olmadığını rapor etti..
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan savaşı bitirmek için 3 şart açıkladı..
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Kahpe İsrail Beyrut’a bomba yağdırıyor..
İran, İsrail ile ABD’ye karşı 1 tonun altında füze kullanmayacağını açıkladı!.
Trump gözünü İran’ın en büyük petrol kaynağına dikmiş!.
TRT’yi hedef alan Gani Müjde’ye CONTASIZ KAPAK!.
İsrail basını Trump’un İran tarafından ağır darbe aldığını yazdı..
Maaşlar ve ikramiyeler bayramdan önce hesaplara yatacak..
ABD sığıntısı Pehlevi alçağından İranlılara “Sokaları Terörize Edin” çağrısı!.
İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşüyor..
APP Plakalara kesilen cezalar iptal edildi..
ABD Basını: Trump Orta Doğu’da Bataklığa Saplandı!.
Pentagon İran savaşında ölen ve yaralanan asker sayısını açıkladı..
İran açık açık uyardı!. Hürmüz Boğazı’ndan geçeni vururuz!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Cihangir İslam, HDP’li terörist vekil Güzel’in yakalanmasını duyuran Süleyman Soylu’yu tehdit etti!.

CHP’li Cihangir İslam, HDP’li terörist vekil Güzel’in yakalanmasını duyuran Süleyman Soylu’yu tehdit etti!.
03.09.2022
A+
A-
CHP İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, HDP’li Semra Güzel’in yakalaşını duyuran Süleyman Soylu’ya ‘yargılanacaksın’ tehdidinde bulundu.

Öldürülen PKK’lı terörist sevgilisi ile fotoğrafları basına yansıyan ve “silahlı terör örgütüne üye olma” iddiasıyla hakkında iki fezleke hazırlanan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in kaçışı sona erdi.

Yürütülen çalışmalar neticesinde eski HDP’li vekil, MİT ve İstanbul Emniyeti’nin başarılı operasyonu ile yakalandı.

Güzel, sahte pasaport ve A.G. isimli göçmen kaçakçısı ve örgüt propagandası yapan bir kişi ile birlikte Edirne’ye giderken yakayı ele verdi.

PKK’lı sevgilisiyle fotoğrafları çıkan HDP’li Güzel yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz aylarda teröristlerle fotoğrafları ortaya çıkan HDP’li Semra Güzel’in yakalanmasının ardından, Güzel üzerinden iktidarı hedef alan Kemal Kılıçdaroğlu’nu gönderme yaptı.

Soylu sosyal medyadan, Semra Güzel’in yakalanma haberine “Sayın Kılıçdaroğlu sana üzücü bir haberimiz var” notuyla paylaştı.

Söz konusu paylaşım CHP’yi rahatsız etti.

“Yargılanacaksın, Allah’ın izniyle o günleri birlikte göreceğiz”

Partinin İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, paylaşım üzerinden Bakan Soylu’ya ‘yargılanacaksın’ tehdidinde bulundu.

Twitter hesabından Soylu’nun paylaşımını alıntılayan İslam, “Düşünün ki bu şahıs ülkenin iç güvenliğinden sorumlu. Fitnenin ve fücurun bayrak taşıyanı. Bizzat algı yönetiyor ve kışkırtıcılık yapıyor. Pespayelik her tarafından akıyor. “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik”ten yargılanacaksın. Allah’ın izniyle o günleri birlikte göreceğiz!” dedi.

CHP li Cihangir İslam dan Süleyman Soylu ya tehditvari sözler  #1
CHP li Cihangir İslam dan Süleyman Soylu ya tehditvari sözler  #2
CHP li Cihangir İslam dan Süleyman Soylu ya tehditvari sözler  #3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.