Site Rengi

HABER ÖZETİ
Macaristan’ın yeni lideri Netenyahu’yu tutuklayacağını açıkladı..
Trump yine aptal aptal cümlelerle kahramanlık taslamaya devam ediyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim yılının ders zilini çaldı!.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim yılının ders zilini çaldı!.
12.09.2022
A+
A-
Yeni eğitim öğretim yılı açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlere, “Tarihinizi unutturmaya çalışan köksüzlere kulak asmayın. Bizi biz yapan değerlerimizle her zaman iftihar edin” dedi.

2022-2023 eğitim öğretim yılı başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı’na katıldı.

Sözlerine bayrak şairi Arif Nihat Asya’yı anarak başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra şehit öğretmenler Necmettin Yılmaz ve Aybüke Yalçın’ı rahmetle yad etti.

Eğitimde yapılan reformlardan bahsetti

Eğitimde yapılan reformların önemine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Derslik sayısını ikiye katlayarak kalabalık sınıf sorununu çözdük. Okullarımızı en modern imkanlarla donattık. Okul öncesi eğitim seferberliği başlatarak çocuklarımızın daha erken yaşlarda eğitim süreçlerine katılmasını sağladık. Ders kitaplarını ücretsiz bir şekilde dağıttık. Şimdi yardımcı kaynakları da ücretsiz olarak sunuyoruz.” dedi.

“Kız çocuklarımızın okullaşmasında yüzde 30 olan oran yüzde 90’a ulaştı”

Kız çocuklarının okuması için de büyük çaba sarfettiklerini belirten Erdoğan, “Kız çocuklarımızın okullaşması için özel gayret gösterdik. Yüzde 30 olan okullaşma oranı yüzde 90’a ulaştı. Ağustos ayından bu yana binden fazla köy yaşam merkezimizi faaliyete geçirdik. Bu rakamı 1500’e çıkarmış olacağız. Tüm liselerimizin eğitim ortamlarını, teknolojik donanımlarını elden geçiriyor eksikliklerini gideriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim yılının ders zilini çaldı  #1

Tunç Soyer’in sözlerine cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, geçtiğimiz günlerde Osmanlı Devleti ile ilgili sözleri nedeniyle tepki çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e tarih üzerinden göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim yılının ders zilini çaldı  #2

“Sizi tarihinizi unutturmaya çalışan köksüzlere kulak asmayın”

Erdoğan konuya ilişkin, “Maziden atiye kurduğumuz köprünün bu kuşağın en donanımlı şekilde yerişmesini beka meselesi olarak görüyoruz. Kendi ecdadınıza sövdürmeye çalışanlara itibar etmeyin. Sizi tarihinizi unutturmaya çalışan köksüzlere kulak asmayın. Bizi biz yapan değerlerimizle her zaman iftihar edin. Biz tarihi son bir asra hapsedilmeyecek kadar büyük bir milletiz. Geleceğimizi kendi devletine, kendi halkına, kendi tarihine, kinle, nefretle, öfkeyle bakan değil, tarihinden gurur duyan, ülkesine ve milletine hizmet aşkıyla yanan gençlere emanet etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim yılının ders zilini çaldı  #3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.