Site Rengi

HABER ÖZETİ
Rusya ile İran arasında 500 milyon euroluk gizli anlaşma..
Gözler yarın Beştepe’deki terör ve emekli ikramiyesi kararında..
İstanbul’da kuduz vakaları patlak verdi..
ABD ile İran arasındaki müzakereler perşembe günü devam edecek..
Özgür Özel’den Abdullah Gül açıklaması..
Gazze’de can kayıpları 72 bini geçti..
Trump küresel vergi oranını yüzde 10’dan yüzde 15’e çıkardığını açıkladı..
Metrobüsü birbirine katıp “Savcıyım” yalanıyla tehditler savuran köpekperest gözaltına alındı!.
Mazota 2,40 TL zam!. Çok şükür litresi 60 lirayı geçti..
Almanya, Fransa ve İsveç’ten “İran’ı Terk Edin” uyarısı!.
Ronaldo takım arkadaşları ile birlikte oruç tuttu!.
Trump İran’a saldırma girişiminin halâ gündeminde olduğunu açıkladı..
İran’dan BM’ye mektup: Saldırı durumunda meşru müdafaa hakkımızı kullanacağız..
Laik Atak geçiren ADD’den Bakan Tekin hakkında suç duyurusu..
DEM Parti ortak rapor sonrası taleplerini sıraladı..
ABD Başkanı Trump İran’a 10 gün süre verdiklerini açıkladı..
Bakan Fidan Türkiye’nün Gazze’ye asker göndermeye hazır olduğunu açıkladı..
5 ilin vali atamaları Resmi Gazete’de..
Fenerbahçe, Nottingham Forest’a 3-0 mağlup oldu..
Milletin dini inançlarına küfür edip yakalanınca “Sarhoştum” diyen alçak tutuklandı!.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na Fatih Dönmez atandı..
Suç çetesine köstebeklik yapan polisler gözaltında..
İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..
ABD Orta Doğu’yu kana bulamaya hazırlanıyor!.
Bakan Tekin Ramazan etkinliklerini hedef alanları topa tuttu..
Terörsüz Türkiye komisyonu raporunu tamamladı..
İngiliz Kraliyet ailesinde Epstein depremi!.
Eski İsrail başbakanından Erdoğan itirafı: ÇOK TEHLİKELİ BİR LİDER!.
Galatasaray Juventus’u sahaya gömdü..
Okullardaki Ramazan etkinlikleri yine birilerine laik ataklar geçirtti!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhuriyet’in anketçisi Yöneylem Araştırma Şirketi’nin sahibi Fidan’ın terör paylaşımları ve partizan ifadeleri ortaya çıktı!.

Cumhuriyet’in anketçisi Yöneylem Araştırma Şirketi’nin sahibi Fidan’ın terör paylaşımları ve partizan ifadeleri ortaya çıktı!.
04.11.2022
A+
A-

Cumhuriyet’in “Yöneylem Araştırma ortaya koydu: Erdoğan üç isme karşı kaybediyor” başlığıyla servis ettiği habere konu olan anket şirketinin sahibi Veysi Fidan’ın terör paylaşımları ve partizan ifadeleri deşifre oldu. Fidan’ın; Kemal Kılıçdaroğlu ile Canan Kaftancıoğlu’nun tweetlerini paylaştığı, TSK’ya kimyasal silah iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya destek olduğu, ve “AKP’ye oy yok”, “AKP ANAP gibi değil DSP gibi silinecek” ifadeleriyle tweet attığı ortaya çıktı. İnternet sitesinde kendilerini ‘bilimsel etik ilkelere bağlı’ ve ‘tarafsız’ olarak tanımlayan Yöneylem Araştırma Şirketi’nin sahibinin bu paylaşımları soru işaretlerine neden oldu.

Cumhuriyet Gazetesi, Yöneylem Araştırma Şirketi tarafından hazırlanan ‘Türkiye Siyaset Paneli Ekim 2022’ araştırmasının sonuçlarını yayınladı.

27 ilde 2 bin 400 kişinin katıldığı ifade edilen anketin sonucuna göre, seçimin ikinci tura kalması halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş karşısında kaybedeceği ileri sürüldü.

ŞİRKET SAHİBİNİN PAYLAŞIMLARI ORTAYA ÇIKTI

Cumhuriyet’in ‘Yöneylem Araştırma ortaya koydu: Erdoğan üç isme karşı kaybediyor’ başlığıyla servis ettiği habere konu olan anket şirketinin sahibi Veysi Fidan’ın terör paylaşımları ve partizan ifadeleri deşifre oldu.

‘TARAFSIZ’ ANKET ŞİRKETİ SAHİBİNDEN ‘AK PARTİ’YE OY YOK’ PAYLAŞIMI

Fidan’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun tweetlerini paylaştığı, TSK’ya kimyasal silah iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’ya destek olduğu, ve ‘AKP’ye oy yok’, ‘AKP ANAP gibi değil DSP gibi silinecek’ ifadeleriyle tweet attığı ortaya çıktı.
İnternet sitesinde tarafsız ve bilimsel etik ilkelere bağlı kalındığının vurgulandığı Yöneylem Araştırma Şirketi’nin sahibinin bu paylaşımları soru işaretlerine neden oldu.

Yöneylem Araştırma Şirketi'nin sahibi Veysi Fidan'ın terör paylaşımları ve partizan ifadeleri ortaya çıktı

Yöneylem Araştırma Şirketi'nin sahibi Veysi Fidan'ın terör paylaşımları ve partizan ifadeleri ortaya çıktı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.