Site Rengi

HABER ÖZETİ
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
Okul saldırılarından sonra polis 591 hesap ve bağlantı kurdukları yöneticilerin peşine düştü!.
Okul katliamcısının babası tutuklandı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den saldırı ile ilgili açıklama!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AB’ye üyelik tepkisi! “Gerektiği zaman cevap verilecektir!.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AB’ye üyelik tepkisi! “Gerektiği zaman cevap verilecektir!.”
11.11.2022
A+
A-
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 52 yıldır kapısında bekleten Avrupa Birliği’ne gerektiği zaman cevap verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ebedi Şehir’de düzenlenen Türk Dünyası Ali Nişanı Takdim Töreni’nde konuştu.

Semerkant’taki Türk Devletleri Teşkilatı 9.Zirvesi’nde, Türk dünyasına hizmetlerinden dolayı “Türk Dünyası Ali Nişanı” takdim edilen Erdoğan, nişanın şahsına tevdi edilmesinden dolayı büyük onur duyduğunu belirterek, Türk dünyası olarak bugün düne göre daha güçlü olduklarını söyledi.

“Avrupa Birliği, kapısında 52 yıl bizi süründürdü”

Konuşmasında AB’nin Türkiye’yi üyelik için oyaladığını gündeme getiren Erdoğan, AB’ye gerektiği zaman gereken cevabın verileceğini vurgulayarak  “AB kapısında 52 yıl bizi süründürdüler, hala aynısını yapıyorlar. Ama biz gerektiği zamanda gereken cevabı vereceğiz. Bu ödül şahsıma büyük sorumluluk yüklemektedir.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından diğer satır başları ise şu şekilde;

“Kazakistan Başkanı’na da özgüveni noktasında başarılar diliyorum”

“Teşkilatımızın uluslararası alandaki görünürlüğünün de her geçen gün arttığını memnuniyetle müşahede ediyorum. Mevcut zorlukların ve meydan okumaların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Ortak çaba ve öz verimizin ürünü olan teşkilatımızın bu seviyeye ulaşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Özellikle de bu organizasyonda gerçekten ev sahibi konumunda olan Şevket kardeşime çok teşekkür ediyorum, her şeyi ile müstesna bir organizasyon, müstesna bir ev sahipliği. Yeni dönemde görevi üstlenecek Kazakistan Başkanı’na da özgüveni noktasında çok çok başarılar diliyorum görüyorum ki Kazakistan’da da aynı başarıyı sürdüreceğiz.

“İlham Aliyev kardeşimin, iki yıldır neler başardığını  görüyoruz”

Karabağ’da çok ciddi bir mücadele sürdüren ve bu mücadeleyi en güzel şekilde devam ettiren İlham Aliyev kardeşimi, bu esnada bu mücadele sırasında iki yıldır neler başardığını, neleri ortaya koyduğunu görüyoruz. Şu an itibariyle defaatle oradaki törenlere de katılmak sureti ile neler yapıldığını yerinde görme imkanım oldu ve bunları tabii görünce de bir Türk olarak iftihar ettim. Bu kadar kısa zamanda bu kadar başarı hakikaten bizlere bir gurur vesilesi oldu.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.