Site Rengi

HABER ÖZETİ
İngilizler Trump’un savaş ve ateşkes oyunları ile yaptığı milyon dolarlık vurgunları deşifre etti!.
Akit Gazetesi Özgür Özel’i sağlı sollu tokatlamaya devam ediyor!.
İBB’deki para kuleleri skandalları ile ilgili flaş itiraflar!.
Trump müzakere açıklamaları yaptıkça brent petrol düşüyor..
İran-İsrail arasında 1 aylık ateşkes ve 15 maddelik yol haritası iddiası..
İran, Hürmüz Boğazı’nın sadece kendileri ile savaşmayan ülkelere açık olduğunu söyledi..
Kuduz köpek gibi sağa sola saldıran Trump anketlerde çakıldı!.
İran füzelerle Tel Aviv’i vurmaya devam ediyor!.
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulatan “CHP’li Ayşegül” bakın kimmiş!.
Emine Ülker Tarhan tabela partisini kapatıp CHP’ye geri döndü..
İsrail semalarında özlediğimiz görüntüler..
Trump’tan canlı yayında şok suçlama!. Savaş suçunu savunma bakanının üzerine attı!.
Hürmüz’e alternatif olarak Yenbu Liman’ı devreye alındı..
Gelen son zamlarla akaryakıt 80 liraya dayandı..
Ünlü yapımcı Erol Köse’nin intihar ettiği ortaya çıktı!.
Trump savaşa 5 gün ara verdiğini duyurdu piyasalar alt üst oldu..
Ünlü yapımcı Erol Köse hayatını kaybetti..
Kılıç Çatma davasında flaş karar.. Komutanlar görevine iade edildi..
İran Basra Körfezi’ni mayın tarlasına çevirecek!.
Mossad Trump’ı aptalımı fena keklemiş!.
İsrail’in demir kubbesini delik deşik eden casusluk!.
Trump savaşı fırsata çevirip kendi şirketlerine milyar dolarlar kazandırdı..
İran uyardı!. Sularınızı depolayın, telefonlarınızı şarj edin!.
Trump yine içi boş tehditler savurmaya devam etti!.
1’i asker 2’si mühendis 3 şehidimiz var!.
İran Hürmüz Boğazı’dan geçiş için gemi başı 2 milyon dolar tarifesi koydu..
Katar’da TSK’ya ait helikopter düştü..
İran dün gece İsrail’i perişan etti!. 200’den fazla ölü ve yaralı var!.
Arapların savaş zararı günlük 2 milyar dolar..
İran savaşı bitirmek için şartlarını açıkladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Akşener, İmamoğlu ve Yavaş’a adaylık çağrısı yaptı!.

Akşener, İmamoğlu ve Yavaş’a adaylık çağrısı yaptı!.
03.03.2023
A+
A-

İki belediye başkanından birinin cumhurbaşkanı adayı olarak öne çıkmasını isteyen Akşener, “Size ateşten gömlek giymek vazife kılındı. Milletimiz sizleri göreve çağırıyor” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ortak aday tartışmaları sonrasında beklenen açıklamayı yaptı.

Akşener, anketleri işaret ederek, halkın istediği adayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ya da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu savundu.

“Milletimiz sizleri göreve çağırıyor”

Kameraların karşısına geçerek Millet İttifakı’nı oluşturan ve “Altılı Masa” olarak anılan yapıdan çekildiklerini açıklayan Akşener, İmamoğlu ve Yavaş’a seslenerek “Milletimiz sizleri göreve çağırıyor.” dedi ve ekledi:

Adaylık mesajı: Ya İmamoğlu ya da Yavaş

Sayın Mansur Yavaş’a ve Sayın Ekrem İmamoğlu’na bir çağrıda bulunmak istiyorum. Değerli başkanlarım, siz bu milletin iradesiyle seçildiniz. Üzerinize atılan tüm iftiralardan alnınızın akıyla çıktınız. Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimizi enkazın altında bile yalnız bırakmadınız.

Ne mutlu size ki, milletimizin gayretlerinizi gördü, yanınızda durdu. Milletimiz samimiyetinizi anladı, başının üstünde taşıdı. Milletimiz sizleri sevdi, bağrına bastı. Ve bugün de çok kritik bir kırılmanın eşiğinde sizi göreve çağırıyor. Tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi, bugün de milletimiz istiklalini yine kendi azim ve kararına bağlamıştır. Size de ateşten bir gömlek giymeyi vazife kılmıştır.

Bu vazife, Cumhuriyet’imizin yeni asrının şafağında yepyeni bir sayfa açma vazifesidir. Bu vazife, sadece bir dayatmayı değil, topyekün bir dayatmacılığı yıkma vazifesidir.

Bu vazife, sadece bir kişiyi değil, kendini milletten büyük gören çirkin bir zihniyeti yenme vazifesidir. Bu vazife, sadece bir seçimi değil, geleceğimizin tüm seçimlerini kazanma vazifesidir. Bu vazife, milletin sesini duyma vazifesidir. Bu vazife, millet iradesini yeniden hakim kılma vazifesidir. Bu vazife, milletin hakkını millete teslim etme vazifesidir.

“Karar milletindir, reddedilemez”

Akşener, yaptığı çağrının “reddedilemez” olduğunun altını çizerek, görmezden gelinemeceğini söyledi.

İyi Parti Lideri, “Çünkü bu çağrının, sözün sahibi millettir. Bu karar milletindir.” ifadelerini kullandı.

“İnanıyorum ki hep birlikte tarih yazacağız”

Bir seçim yapmak zorunda olduklarını dile getiren Akşener, “Ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız.” diye konuştu ve şöyle dedi:

Hiç şüphemiz yok ki, bu vazife reddedilemez bir vazifedir. Görmezden gelinemez bir vazifedir. Çünkü bu çağrının, sözün sahibi millettir. Bu karar milletindir. Bu saatten sonra bizlere düşen bir seçim yapmaktır.

Ya ışıl ışıl bir güneşin altında dimdik duracağız ya da uzaya gölgelerde kaybolacağız. Ya şanlı bir mücadelede milyonlarla yürüyeceğiz ya da trajik bir hikayede figüranlık yapacağız. İnanıyorum ki hep birlikte tarih yazacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.