Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’un tehditlerine rağmen Müslüman Başkan kazandı!.
1.8 milyon Hacı adayı için bugün kura çekiliyor..
ABD’de hava sahası krizi!.
İmamoğlu’nun babasına ve oğluna yurt dışı çıkış yasağı..
Venezuela’nın yeraltı kaynaklarına çökmeye kalkan ABD Çin’e tosladı!.
Bahçeli’nin gördüğü lüzum üzerine Demirtaş tahliye ediliyor!.
Selahattin Demirtaş’tan Devlet Bahçeli’ye teşekkür mektubu..
Motosikletler için koruyucu ekipman zorunluluğu getirildi..
CHP’nin şaibeli kurultay davası yine ertelendi..
Bahçeli kurmaylarını İmralı’ya gönderiyor..
MHP Lideri Bahçeli’den Adalet Bakanlığı’na Selahattin Demirtaş talimatı!.
Deprem yardımlarına çöken AK Partili vekile Merkez Bankası’ndan kıyak ihale!.
Trump Veneuzela’nın yeraltı kaynaklarının peşinde!.
Ekrem’in sahte diplomasının detayları belli oldu…
2026 yılı trafik cezaları tarifesi belli oldu..
ChatGPT’ye sağlık ve hukuk konularında danışmanlık dönemi sona erdi!.
Alman Başbakan Erdoğan’dan fırçayı yiyince çantasını açamamış!.
Kahpe İsrail ateşkes anlaşmasını 194 defa ihlal etti!.
Venezuellalı muhalif kahpe darbe yapması için ABD’ye adeta yalvarıyor!.
Yeni hafta soğuk ve yağışlı hava ile başlıyor..
CHP’nin yere göğe sığdıramadığı İngiliz Kemâl’in gerçek yüzü ortaya çıktı!.
Sağlık raporu alamayan Hacı olamayacak..
Reha Muhtar THY’nin kara listesine alındı!.
60 il de kesintisiz afet iletişim sistemi devreye giriyor!.
Peygamberler şehri Şanlıurfa Cadılar Bayramı kepazeliği!.
Torex vurguncusu Faruk Fatih Özer cezaevinde ölü bulundu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı mesajı…
Ayasofyayı yakmaya çalışan alçak pişman değilmiş!.
Bahis skandalı ile ilgili 3 bin 700 kişi incelemeye alındı..
TOGG Avrupa’da ilk müşterilerine teslim edilmeye başladı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ KIYIMINA TAM GAZ DEVAM!.

CHP’Lİ BELEDİYELERDE İŞÇİ KIYIMINA TAM GAZ DEVAM!.
22.09.2019
A+
A-
Barış Bayraktar, yaptığı açıklamada, 5 yıl önce Menderes Belediyesi Personel AŞ’ye bağlı olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğünde vinç operatörü olarak çalışmaya başladığını anlattı.Bayraktar, yerel seçimlerin ardından yönetimin AK Parti’den CHP’ye geçtiği belediyede “çalıştığı birimdeki iş yoğunluğunun azalması” gerekçe gösterilerek çıkarıldığını belirtti.

Benzer durumda olan başka işçilerin de bulunduğunu anlatan Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘dan destek beklediklerini kaydetti. Bayraktar, “Elimde mesleğim var. Verilen işleri layıkıyla yerine getiririm. 2 çocuğum var. Tek amacım bunları büyütmek, okutmak. Ekmek parası için çalışıyorduk. Ne iş verdilerse yaptım. Bizi çıkarıyorlar işçi fazlası diye ama yeni yeni bir sürü kişiyi aldılar işe” diye konuştu.

İşine son verildiğini başta ailesine söyleyemediğini dile getiren Bayraktar, “Beni üzgün görünce söylemek zorunda kaldım. Hatta sabaha kadar uyuyamadık.” dedi.

Bayraktar, hakkını arayacağını ve işe iade davası açacağını belirtti.

Gazi baba üzgün

Kıbrıs gazisi Feyruz Bayraktar ise denizci olarak askerliğini yaparken Kıbrıs Barış Harekatı’na katıldığını ve çıkarma yapan ilk birlikte bulunduğunu dile getirdi.

Birlikteki 17 arkadaşının şehit olduğunu ifade eden Bayraktar, “Biz ilk çıkanlardandık. Askerlik bittikten sonra İzmir’e yerleşip evlendim. 2 çocuğum oldu. Büyük oğlum Barış, Menderes Belediyesinde 5 yıl önce işe girdi. Bu seçimde belediye değişince önceki yönetimin aldığı kişileri işten çıkarıyorlar. İş yapmış yapmamış durumuna bakmıyorlar. İşine son verildiği haberini alınca üzüldük. Yetkililerden yardım bekliyoruz.” dedi.

Parkinson hastası anne Cevriye Bayraktar ise oğlunun hiçbir suçu olmadığı halde işinden çıkarıldığını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘nun belediye çalışanı işçiler için sözlerini de hatırlatan Bayraktar, verilen sözlerin tutulmasını istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.