Site Rengi

HABER ÖZETİ
Gözaltına alınan Antalya Emniyet Müdürü tutuklandı!.
Antalya emniyet müdürü ile Böcek ailesinin baş döndüren rüşvet trafiği!.
Balıkesir’de 4,9’luk deprem!.
Yolcu uçaklarında zorunlu su ikramı dönemi başlıyor..
Çoban krizi büyümeye devam ediyor!. 130 bin lira maaşa bulunamıyor!.
Rusya kanser aşısının hazır olduğunu ve ücretsiz uygulanacağını açıkladı..
Evinde karısı ile bastığı jandarmayı öldüren başkomiser hakkında yüreklere su serpen karar!.
30 İl Başkanından Kılıçdaroğlu’na “Geri Dön” çağrısı!.
Antalya Emniyet Müdüründen polislere dublörlü tuzak!.
Görevden alınan Antalya Emniyet Müdürü için gözaltı kararı!.
Antalya emniyet müdürünü yakan Muhittin Böcek iddiası!.
CHP’de şaibeli kurultayı ayak oyunları ile yasalaştırma uyanıklığı!.
Yoksuldan alınan ÖTV yüzde 25, zenginden alınan ÖTV yüzde 8!.
Gürsel Tekin’in kayyum heyetinden bir kişi daha çekildi!.
Diktatörden satılık ultra lüks spor araçlar!.
FETÖ’cülerden alınan Maydanoz Döner TMSF tarafından satışa çıkarıldı!.
Klıçdaroğlu’nun geri dönerse tanımayacaklarmış!.
Kayyum olarak atanan Gürsel Tekin göreve başladı..
CHP’de gerçekleri söyleyenlere tahammül yok!. Barış Yarkadaş’ta partiden kovuluyor!.
Erdoğan fahiş emlak vergisinde geri adım attı!.
Kahpe İsrail işgâl planının ikinci aşamasına geçti!.
İstanbul Cumhuriyet Savcısı boğazı kesilerek öldürüldü!.
CHP kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’e ihraç etti!.
Kayyum olarak aranan Gürsel Tekin’den bomba gibi açıklamalar!.
Görevden alınan CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten açıklama!.
MHP Lideri Bahçeli’den CHP’ye atanan kayyum ile ilgili flaş açıklama!.
Kayyum kararının arsından CHP’nin ağır topları acil toplantıya çağırıldı!.
CHP İstanbul İl Başkanlığı’na kayyum atandı!.
9 ayda 5 bin 832 yangın çıktı!.
CHP’nin sözde ilahiyatçısına göre başörtüsü Allah’ın emri değilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Bülent Kerimoğlu ahlaksızlıkla suçladığı İmamoğlu’nun eksik hizmetlerini sıraladı!.

Bülent Kerimoğlu ahlaksızlıkla suçladığı İmamoğlu’nun eksik hizmetlerini sıraladı!.
25.07.2023
A+
A-

CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, medyaya sızan gizli toplantısıyla parti içi kaosa neden olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun reklam çalışmalarında iyi olduğu ancak İstanbul’a yaptığı hizmetlerde geri kaldığını söyledi.

Türkiye, kritik seçimleri geride bıraktı..

Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferiyle sona eren seçimler sonrası, muhalefette başlayan isyan sürüyor..

Yenilgi üstüne yenilgi elde eden Kemal Kılıçdaroğlu için istifa yankıları sürerken, CHP her geçen gün bir başka kaos yaşıyor.

Son olarak Ekrem İmamoğlu’nun medyaya sızan gizli toplantısı partiyi adeta ikiye böldü.

İmamoğlu-Kerimoğlu arasında ‘ahlaksız’ atışması

Dün yapılan belediye başkanları toplantısında da CHP Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında yaşanılan gergin anlar parti içi savaşa dönüştü.

Kerimoğlu, gizli toplantı yapan İmamoğlu’nu ahlaksızlıkla suçladı. İmamoğlu ise “Ahlaksız sensin. Bakırköy’de sokakta gezemiyorsun gelmiş burada konuşuyorsun” yanıtını verdi.

Canlı yayında İmamoğlu’na salvolar

Kamuoyunda oldukça geniş yer edinen CHP’de kriz sürerken, Kerimoğlu konuk olduğu canlı yayında ateşi daha da harladı.

tv100’de Gürcan Hacır moderatörlüğünde yayınlanan ‘Taksim Meydanı’ programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kerimoğlu, İBB Başkanlığı’na aday olabileceğini yineledi.

“Ekrem Bey reklam, tanıtım, PR’da oldukça başarılı”

“Ekrem İmamoğlu başarılı bir belediye başkanı mı?” sorusuna yanıt vermekte zorlanan Kerimoğlu “Başarılı denebilir ancak şöyle” diyerek şunları söyledi:

Ekrem Bey, reklam, tanıtım, lansman, PR’da oldukça başarılı. Yurt dışında ülkemizi temsil etme, yurt dışı temsilcileriyle görüşme konusunda çok başarılı. Yabancı dil hakimiyeti konusunda çok başarılı. Mesela benden daha iyi yabancı dil hakimiyeti. Ve AK Partili siyasilerle polemik yaratma konusunda çok başarılı.

Bakırköy’de sokağa çıkamamasının nedenin İmamoğlu olduğunu söyledi

Kerimoğlu, İmamoğlu’nun kendisine ‘Bakırköy’de sokakta gezemiyorsun’ çıkışına ise İBB’nin eksik hizmetlerini sıralayarak yanıt verdi:

Bakın ben eğer sokağa çıkmakta zorlanıyorsam, İstanbul Caddesi’nin 4 yıldan beri devam eden proje yarışması açtı, yarışma bitti. O günden bugüne değişen hiçbir şey yok. Yeni başladıkları bir taş değiştirme çalışması var. Oysa bizim hedeflerimiz kent meydanlarını adına yakışır özgürlük meydanı gibi büyük kent meydanı yapılması konusunda ortak bir çalışma yürüteceğimizi söyledik. Ama 4 buçuk yıl geçti, yeni başlıyor. Bundan dolayı da çok eleştiri alıyorum, dolayısıyla sokağa çıkamıyorum.

“Mart-Nisan ayında ilaçlama yapılmadığı için Bakırköy’de sivrisinek var”

Bir önemli konu, sivrisinek ilaçlama ve haşere ile mücadele büyükşehirlerin yetki ve sorumluluğudur. Mart-Nisan ayından larvayla mücadele edilmesi gerekirken yapılmadığı için bugün Bakırköy’de yurttaşlarımız sivrisinekten çok eleştiri geliyor, dolayısıyla sokağa çıkmakta zorlanıyorum.

“Deprem konusunu birlikte çözeceğiz dedik aradan 5 yıl geçti”

Ve en önemlisi. Sokağa çıkamadığımın en önemli kısmını anlatayım. Bakın Bakırköy, Türkiye’de deprem gerçeğini en çok yaşayan ve yaşayabilecek olan ilçesi. Türkiye biliyorsunuz yüzde 92’si deprem kuşağında. Fay hatları Bakırköy’ün yakınından geçiyor. Tüm yetkililer kentsel yenileşmenin yapılması gerektiğini söylüyor, çok da haklılar. Çünkü Bakırköy’de ortalama bina yaşı 52. Ve deniz kumuyla yapılmış, bir an önce yenileşmeye ihtiyacı var. Biz bunu konuda defalarca planlamalar yaptık. 5 yıl önce Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı Bakırköy’de tanıtırken “İnşallah seçimi kazanacağız, birlikte Bakırköy’ün depreme hazırlanma konusunu birlikte çözeceğiz” dedik. Ve aradan geçen bu zaman diliminde bunları çözemediğimiz için de ben sokağa çıkmakta zorlanıyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.