Site Rengi

HABER ÖZETİ
Maduro’dan ABD’ye rest: Ülkemi ele geçiremeyecekler!.
Böcek ailesinin otopsi raporu savcılığa sürüldü..
Ukrayna’da ateşkes an meselesi..
Patronu İmamoğlu’ndan talimat alan Özel parti değişikliğe gidiyor..
Saadettin Saran’ın sahibi olduğu Tuttur’a soruşturma!.
İBB iddianamesi kabul edildi!. Ahtapotun Kolları ortaya çıktı!.
Putin’den Trump’un barış planına yeşil ışık..
Heyet ilk İmralı ziyaretini gerçekleştirdi..
Eski CHP’lilerden Özgür Özel’e “Partiyi Rüşvetçilerden Temizle” mektubu!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İmralı açıklaması..
Rusya’dan Yunanistan’a sert uyarı!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Putin ile bir araya gelecek..
DEM Parti’den CHP’ye İmralı yanıtı..
Kahpe İsrail ateşkese rağmen 342 Gazzeliyi daha katletti!.
Kılıçdaroğlu CHP’yi yerden yere vurdu..
PKK Tamam da Peki CHP Silah Bırakacak mı!.
Kahpe İsrail Suriye topraklarını sessiz işgâl etmeye devam ediyor!.
Af geliyor..
ABB’deki konser vurgununa Bakanlıktan soruşturma izni..
Öğrencilerini istismar eden azılı sapığa verilen indirim aileleri isyan ettirdi!.
Yasa dışı bahis operasyonunda 4’ü hakem 32 kişi tutuklandı!.
Netenyahu Türkiye ile anlaşmak istediğini açıkladı..
İmralı’ya gidecek isimler belli oldu..
MHP Lideri Bahçeli’den Özel’e tokat gibi yanıt: Silivri’ye giden İmralı’ya da gider!.
İmralı’ya gidecek isimler belli oldu..
Kripto paralar 1 ay da 1,2 trilyon dolar eridi!.
Balıklı Rum Hastanesi’nde 112 milyonluk sahte reçete skandalı!.
Sedat Peker’den Rojin Kabaiş cinayeti ile ilgili delil getirene 25 milyon ödül..
Genel Sağlık Sigortası primine yüzde yüz zam!.
Selahattin Demirtaş Bülent Arınç’ın kendisi hakkındaki açıklamalarını mektubuyla yalanladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mehmet Sevigen’den Önder Sav’a çağrı! “Kılıçdaroğlu’nun nasıl kasetle göreve getirildiğini açıkla..”

Mehmet Sevigen’den Önder Sav’a çağrı! “Kılıçdaroğlu’nun nasıl kasetle göreve getirildiğini açıkla..”
27.07.2023
A+
A-

CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir gücün muhalefeti dizayn ettiğini ve Kılıçdaroğlu’nu genel başkanlık koltuğuna getirdiğini söyleyen Sevigen, ‘Kemal Bey’in kaset operasyonuna dair Önder Sav ve Ali Topuz bilgi sahibi. Topuz öldü gitti, Sav çıkıp yaşananları açıklasın.’ dedi.

Seçim hezimeti sonrası “istifa” çağrılarını duymazdan gelen ve ‘koltuğu bırakmıyorum’ mesajı veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na partisinden tepkiler gelmeye devam ediyor. Eski Devlet Bakanı ve CHP eski Milletvekili Mehmet Sevigen, Haber Global TV canlı yayında, Kılıçdaroğlu hakkında oldukça çarpıcı ifadeler kullandı.

“KILIÇDAROĞLU’NA ADAYLIK İÇİN BİRİLERİ BASKI YAPTI”

Kılıçdaroğlu’nun kaset operasyonuyla göreve getirildiğini belirten Sevigen, “Kılıçdaroğlu, ‘Ben Genel Başkan olmayacağım’ dedi, kaset operasyonu patladı bir gün sonra da aday oldu.” şeklinde konuştu.

CHP liderinin göreve getirilişi hakkında iki kişinin daha bilgi sahibi olduğunu belirten Sevigen, “Önder Sav ve Ali Topuz da yanındaydı. Kim baskı yaptı adaylık için? Kemal Bey aday olmasa Deniz Baykal yeniden aday olacaktı. Sav, birkaç gündür açıklamalar yapıyor. Tam dört ay önce söyledim bu güçleri açıklaması için” diye konuştu.

ÖNDER SAV’A ÇAĞRI: GERÇEKLERİ ÇIK AÇIKLA

Ali Topuz’un bu sırrı mezara götürdüğünü, Kılıçdaroğlu’nun da açıklamayacağını söyleyen Sevigen, “Kemal Bey bilerek yalan söylüyor. Maskeli insanlar gelip kaseti izlettiler diyor. Can güvenliğini kim korudu, kim sana baskı yaptı? Bunları tek bilen Önder Bey. Buradan bir çağrı yapıyorum. Korkuyorsan şantaj yapıyorlarsa, tedirginse biz göğsümüzü siper ederiz. Gidip bir yerde kahve içmeyiz.” ifadelerini kullandı.

“BU GÜÇLER TÜRKİYE’Yİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞIYOR”

Muhalefeti dizayn eden gücün Meral Akşener’i Altılı Masa’dan kaldırıp yeniden oturttuğunu belirten Sevigen, ABD Başkanı Joe Biden’ın Recep Tayyip Erdoğan iktidarını hedef alan skandal ‘darbe’ imasına da değindi.

Sevigen sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

“Bu güçler Türkiye’yi dizayn etmeye çalışıyor. ABD Başkanı Biden ne dedi? Demokratik yollarla iktidarı devireceğiz dedi. Bunu nasıl yapacak? Gazetecilere, trollere para verirsin. İktidarı parayla devirirsin. İçimizden biri otur yerine diyemedi. Deseydik bugün seçimi kazanmıştık”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.