Site Rengi

HABER ÖZETİ
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kılıçdaroğlu’nun iktidar vaadleri! İçişleri Bakanlığı’nı birine daha vermiş!.

Kılıçdaroğlu’nun iktidar vaadleri! İçişleri Bakanlığı’nı birine daha vermiş!.
28.07.2023
A+
A-

CHP’ye yakınlığıyla bilinen gazeteci İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a verdiği İçişleri Bakanlığı sözünü daha önce de CHP’li Engin Özkoç’a verdiğini açıkladı.

CHP’ye yakınlığıyla bilinen Sözcü yazarı İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a verdiği İçişleri Bakanlığı sözünü daha önce de CHP’li Engin Özkoç’a verdiğini söyledi. Özkoç’un Kılıçdaroğlu’nun yanına gittiğinde içinde İçişleri Bakanlığı kadrolarının da olduğu bir dosyayı vererek ‘Al gereğini yap’ dediğini aktaran Saymaz, “Özkoç bakan olmayı beklediği için milletvekili adayı olmadı.” dedi. Bunun siyasal bir skandal olduğunu belirten Saymaz, “Yüzde 2’lik Özdağ’a 3 bakanlık verdiysen yüzde 8 buçuk-9 oyu olan HDP’ye aldığın destek karşılığında ne verdin diye sorarlar. Verdiğin cevapla da kimseyi ikna edemezsin çünkü daha önce de protokol yok demişsin kapı gibi protokol çıkmış” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, seçimi kazanması halinde Zafer Partisi’ne İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve MİT Başkanlığı’nın verileceğine dair imzaladığı gizli protokol muhalefette bomba etkisine neden oldu.

Altılı Masa liderleri bu protokolden haberdar olmadıklarını söylerken, Kılıçdaroğlu detay vermeden gizli bir protokolün var olduğunu belirtti.

‘BU SİYASİ SKANDAL’

Konuyla ilgili Sözcü TV’de konuşan CHP’ye yakınlığıyla bilinen İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu’nun İçişleri Bakanlığı sözünü CHP’li Engin Özkoç’a da verdiğini söyledi.

Özkoç’un Kılıçdaroğlu’nun yanına gittiğinde içinde İçişleri Bakanlığı kadrolarının da olduğu bir dosyayı vererek ‘Al gereğini yap’ dediğini aktaran Saymaz, “Özkoç bakan olmayı beklediği için milletvekili adayı olmadı. Özdağ meselesi patladıktan sonra bu özgüvenle ‘Ben bakanlığı Ümit’e bırakır mıyım’ dedi. ” ifadelerini kullandı.

‘YÜZDE 2’LİK ÖZDAĞ’A 3 BAKANLIK VERDİYSEN HDP’YE NE VERDİN?’

Bunun siyasal bir skandal olduğunu belirten Saymaz, “Ümit Özdağ’la ortaklarının haberi olmadan yüzde ikilik Özdağ’a üç bakanlık verdiysen yüzde 8 buçuk-9 oyu olan HDP’ye aldığın destek karşılığında ne verdin diye sorarlar. Verdiğin cevapla da kimseyi ikna edemezsin çünkü daha önce de protokol yok demişsin kapı gibi protokol çıkmış” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.