Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cezaevinde darp edilen Güllü’nün kızı Silivri’ye sevk edildi!.
Sadettin Saran uyuşturucu testi için bağımsız bir kuruma test verdi!.
MHP Lideri Bahçeli’den düşen Libya uçağı ile ilgili açıklama..
Uyuşturucu testi pozitif çıkan Sadettin Saran’ın Fenerbahçe Başkanlığı sona erecek mi!.
Sadettin Saran pozitif çıkan kokain testine itiraz edeceğini açıkladı..
Sadettin Saran’ın uyuşturucu kan örneği pozitif çıktı!.
MEB’den fenomen öğretmenlere inceleme talimatı..
Libya Genelkurmay Başkanının jeti Ankara’da düştü!.
Asgari Ücret 28 bin 75 TL oldu..
Ve Özgür Ekrem’i sattı!.
Aşiret reisi Ankara’nın göbeğinde oğlunu vurdu!.
Trump Maduro’yu açık açık ölümle tehdit etti!.
Yeni yılda köprü ve otoyollara ne kadar zam gelecek..
Altın güne tüm rekorları alt üst ederek başladı!.
SDG itleri sivillere saldırdı!.
Uyuşturucu partilerinin düzenlendiği Kütüphane’nin sahibi gözaltında!.
Hakan Fidan’ı hedef alıp fırçayı yiyen Galip Ensarioğlu’ndan jet hızında çark!.
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı!.
Okan Buruk palavrası elinde parlayan Sevilay Yılman’ı kapı önüne koydular!.
Türkiye’nin görev süresini iki yıl daha uzatan Libya Tezkeresi Meclis’ten geçti..
Sadettin Saran’ın Ela Rümeysa Cebeci ile olan skandal yazışmaları!.
İBB’deki Taşeron Dalaveresi ile belediyeyi inek gibi sağmışlar!.
Altın ve gümüş haftaya rekor kırarak başladı!.
Hafta da 4 Gün Mesai tasarısı Meclis gündeminde..
AK Partili vekilden Hakan Fidan hakkında zehir zemberek sözler!.
Kasım Garipoğlu’nun uyuşturucu partilerindeki özel konuğu Derin Talu’ymuş!.
Ali Koç’tan Sadettin Saran hakkında ilk yorum..
CHP’nin çıplak arama palavrasına jet yalanlama!.
Sadettin Saran’ın ifadesinde dikkat çeken Elâ Rümeysa Cebeci ayrıntıları!.
Yüz Yılın Konut Projesi’ne 8 milyon 840 kişi başvurdu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu yine belediye başkanı olarak görmek istiyormuş!.

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu yine belediye başkanı olarak görmek istiyormuş!.
12.08.2023
A+
A-

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun genel başkanlık hayali suya düştü… CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nu yeniden megakentin başında görmek istediğini söyleyerek, “Ekrem Bey’in İstanbul’u, Mansur Bey’in Ankara’yı kazanacaklarına inanıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimini de kaybederek hanesine bir mağlubiyet daha yazdıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa çağrılarına kulak tıkadı.

Yola devam kararı veren Kılıçdaroğlu, istenmemesine rağmen kendini 2024 yılında yapılacak mahalli seçimlere hazırlamaya başladı.

İmamoğlu’nu yerinde tutma planı

Parti içi çatışmaları kulak ardı eden Kılıçdaroğlu, şimdi de Ankara ve İstanbul’un derdine düştü.

Bu süreçte karşısına çıkan tüm adayları ekarte etme çabasına giren Kılıçdaroğlu, sık sık ‘değişim’ olması gerektiğini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, yeniden megakentin başında görmek istediğini açık açık dile getirdi.

‘Çok başarılı’

Halk TV’den Fikret Bila’ya konuşan Kılıçdaroğlu, hem Ankara hem de İstanbul’daki belediye başkanlarının çok başarılı olduğunu, ulusal ve yerel sorunlarda iktidardan çok daha fazla çözüm ürettiklerini savundu.

İmamoğlu’nun genel başkanlık hayallerini de halının altına süpüren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Kazanacaklarına inanıyorum”

CHP’nin halka hizmet anlayışını çok iyi bir şekilde hayata geçirdiler. Hükümet üç tane maskeyi dağıtamadı ama CHP’li belediyeler bir günde sorunu çözdüler ve korona salgınında maskeleri bedava dağıttılar. Her soruna kısa sürede çözüm ürettiler. Halk bu gerçeği yaşayarak gördü. Bu nedenle belediye başkanlarımızın yeniden aday olmalarını ve hizmetlerini sürdürmelerini istiyorum. Bu büyükşehir belediye başkanlarımız için de geçerli. Çok başarılılar. Bunu kendilerine de söyledim. Ben Ekrem Bey’in (İmamoğlu,) Mansur Bey’in (Yavaş) yeniden İstanbul ve Ankara belediye başkanlıklarına aday olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ekrem Bey’in İstanbul’u, Mansur Bey’in Ankara’yı kazanacaklarına inanıyorum.

Yeniden ittifak olur mu?

CHP Lideri, muhalefet partilerinin yerel seçimlerde de iş birliği yapıp yapmayacakları konusundaki görüşünü de bildirdi.

Parti isimleri üzerinden değil, genel bir değerlendirme yapmayı tercih edeceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

Demirel’in deyimiyle siyasette 24 saat uzun bir süredir. Benim değerlendirmeme göre Türkiye’nin geleceğini, çıkarlarını, huzurunu önceleyen muhalefet partileri bir araya gelirler. Burada önemli olan ölçü Türkiye’nin geleceği ve çıkarlarıdır. Bu ölçüyü esas alan muhalefet partileri iş birliğine yönelirler. Önemli olan Türkiye’dir. Türkiye’nin geleceğidir. Türkiye’nin huzurudur.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.