Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
81 ildeki okul önlerinde güvenlik uygulamaları başladı..
İran’ın saldırıları sonucu Burj Al Arab kapanıyor!.
Her felaketi siyasete alet eden CHP yine boş durmadı!.
Okul saldırılarından sonra polis 591 hesap ve bağlantı kurdukları yöneticilerin peşine düştü!.
Okul katliamcısının babası tutuklandı!.
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den saldırı ile ilgili açıklama!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan okul katliamları ile ilgili açıklama..
Kahramanmaraş’taki okul saldırısında can kaybı 9’a yükseldi!.
Okulda katliam yapan saldırganın babasının polis annesinin öğretmen olduğunu ortaya çıktı!.
14 yaşındaki saldırgan 5 silah ve şarjör ile okulu basmış!.
Kahramanmaraş Valisi acı haberi duyurdu!. 4 kayıp 20 yaralı!.
Efendisinden aldığı icazet ile Türkiye’yi Avrupa’ya şikâyet etme turuna çıkıyor!.
Şanlıurfa’dan sonra bir okul katliamı da Kahramanmaraş’ta meydana geldi..
Avrupa’dan “ABD’siz NATO” senaryosu!. Türkiye Lider konumunda..
Tehditler savuran dengesiz Trump yine umut vaad etmeye başladı!.
Bir belediye daha AK Parti’ye geçiyor..
MHP Lideri Bahçeli muhalefetin ara seçim çağrısına kapıyı kapattı: Seçimler Zamanında Olacak..
İtalyan derginin İsrail şerefsizliklerini deşifre ettiği kapak dünyayı ayağa kaldırdı!.
İsrail ABD’den destek alıp Türkiye’ye saldırmak için lobi yapıyor..
Mansur Yavaş hakkında soruşturma izni verildi..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul Aile Türk Toplumunun Temel Taşıdır!.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul Aile Türk Toplumunun Temel Taşıdır!.

Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet politikalarından sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL..

Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet politikalarından sorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL, Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan; “Ailenin Korunması, Geliştirilmesi ve Geleceğe Hazırlanması” konusunun akademik bir çerçevede tartışılacağı, sorunların ve çözüm önerilerinin tespit edileceği “AİLE KURUMU ÇALIŞTAYI 2024” programı hakkında açıklamalarda bulundu.

AİLE MİLLETİN TEMEL TAŞIDIR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, ailelerin korunması ve güçlendirilmesi çerçevesinde aile kurumunun önemini ve karşı karşıya olduğu tehditleri değerlendirdi. Yurdakul; insanlık tarihinin başlangıcından bu yana, insan varlığının temel taşı olan Aile, anayasamızın 41. maddesinde de belirtildiği gibi “Türk toplumunun temelidir”. Bu nedenle devletin ve toplumun korunması, hiç şüphesiz ki aileyi korumakla mümkündür. Bugün görüyoruz ki Türk milleti ve Türk milletinin temel taşı olan ailelerimiz birçok tehditle ve sınamayla karşı karşıyadır. Kültürel erozyon, ekonomik zorluklar, toplumsal değerlerin aşınması gibi risk ve tehditler aile kurumunu derinden etkilemektedir.
MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalarından (KAÇEP) sorumlu il başkanlarımız ve kurullarımız ile yaptığımız çalışmalarda, Türk milletinin nabzını tutarak vatandaşlarımızın Türk siyasetinden beklentilerini ve umutlarını değerlendirerek, aynı zamanda sahadan bilimsel ve gözlemsel değerlendirmelerle hem kalitatif hem de kantitatif çerçevede öncelikle “Aile Kurumuna” yönelik bir araştırma yapılmasının önemi ve aciliyeti olduğuna karar verdik. Yapılan gözlem ve anket çalışmaları ve bilimsel görüşler çerçevesinde 12 farklı alt konuda “Aile Kurumunu” masaya yatırma kararı aldık.
Bu çerçevede bilgi ve tecrübeleriyle çalıştayımıza katkı sağlayacak akademisyenler, bilim insanı, siyasetçi, STK ve dernek temsilcileri, iş insanları, Ülkü Ocaklarımızın genç akademisyenleri ve ilgili alanda uzman olan  kişilerin katılacağı gruplar oluşturuldu.
Küresel gelişmelerden, sosyal hayata, ekonomiden, teknoloji ve doğal afetlere kadar “Aile Kurumu” çalıştayımız için farklı alanlarda konusunun uzmanı bilim insanları ile birlikte bilgi ve tecrübe sahibi insanları davet ederek Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin himayelerinde bilimsel bir çalıştay organize ettik. 14-15 Eylül tarihlerinde ülkemizin dört bir köşesinden gelecek bilim insanlarımız ile Ankara’da ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde iki gün sürecek akademik bir çalıştay yapacağız.” dedi.
AİLE KURUMUNU ETKİLEYEN RİSK VE TEHDİTLER MASAYA YATIRILACAK
Türk milletinin yalnız olmadığını ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak, ailelerin karşı karşıya olduğu ve gelecekte karşılaşabileceği risk ve tehditlerin görüşüleceğini ifade eden Prof. Dr. Ahmet Selim YURDAKUL; “Geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de ailelerimizin yanında olacağız. Aile kurumunu koruyarak, çocuklarımızın, gençlerimizin güvenli, sağlıklı ve huzurlu bir Türkiye’de büyümelerini sağlayacak bilimsel önerileri tespit etmek ve bu çerçevede etkili politikalar geliştirmek için kararlıyız. Aileler, toplumsal yapının en temel taşları. Dolayısıyla ailelerin mutluluğu ve refahı, milletimizin geleceği için bir beka meselesidir. Bu bilinçle, Milliyetçi Hareket Partisi olarak aile odaklı politikalarımızı bilimsel çerçevede çağın gereklerine göre geliştiriyor ve aile kurumunu her türlü tehdit ve tehlikelerden korumak üzere çalışmaya devam ediyoruz.
Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi, “Aile demek tek yürek olmuş insanlar demektir.” Bizler de bu yüreklerin daima, bir ve bütün kalması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Zaten milli bir dava şuuruyla, ailenin bir beka meselesi olduğu bilinciyle bugün ve yarın Türk aile yapısını korumak, geliştirmek ve geleceğe hazırlamak için tertiplediğimiz bu çalıştayda bir araya geleceğiz.” dedi.
AİLE KURUMUNU GELECEĞE HAZIRLAMAK İSTİYORUZ
Türk milleti, tarihin en dinamik ve şartlara en hızlı uyum sağlayabilen milletlerinden biridir ancak tehditlerin sayısı ve etkinliği düşünüldüğünde siyaset kurumunun bu değişim ve dönüşüm çağında Türk milletine ve Türk Aile yapısına odaklanarak gerekli tüm önlemleri almak zorundadır. Değişim ve dönüşüm adı altındaki riskler, büyük bir dalga olarak Türk milletinin kıyılarına vurmak üzeredir. Tarih, sağlam durabilmemiz ve kıyılarımızı tahkim edebilmemiz için ön alıcı politikalar geliştirme sorumluluğunu gündeme getirmiş bulunmaktadır.
Çalıştayımızın genel amacı; “Güçlü Türk Aile Yapısı, Sağlıklı Toplum ve Lider Ülke TÜRKİYE” vizyonu çerçevesinde Aile kurumunun muhafaza edilmesi, güçlendirilmesi ve geleceğe hazırlanması olduğunu ifade eden Yurdakul; her zaman Aile Kurumuna verdiği öncelik ve önem vesilesiyle bu çalıştayın hayata geçirilmesini sağlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye müteşekkir olduğunu ve emeği geçen tüm bilim insanları ile katılımcılara en kalbi teşekkürlerini sunduğunu” ifade etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.