Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan savaşı bitirmek için 3 şart açıkladı..
Gözler Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararında..
Kahpe İsrail Beyrut’a bomba yağdırıyor..
İran, İsrail ile ABD’ye karşı 1 tonun altında füze kullanmayacağını açıkladı!.
Trump gözünü İran’ın en büyük petrol kaynağına dikmiş!.
TRT’yi hedef alan Gani Müjde’ye CONTASIZ KAPAK!.
İsrail basını Trump’un İran tarafından ağır darbe aldığını yazdı..
Maaşlar ve ikramiyeler bayramdan önce hesaplara yatacak..
ABD sığıntısı Pehlevi alçağından İranlılara “Sokaları Terörize Edin” çağrısı!.
İran Hürmüz Boğazı’na mayın döşüyor..
APP Plakalara kesilen cezalar iptal edildi..
ABD Basını: Trump Orta Doğu’da Bataklığa Saplandı!.
Pentagon İran savaşında ölen ve yaralanan asker sayısını açıkladı..
İran açık açık uyardı!. Hürmüz Boğazı’ndan geçeni vururuz!.
Galatasaray İngiliz devi Liverpool’u bozguna uğrattı!.
Trump’tan U dönüşü!. İran ile görüşebileceğini söyledi!.
İsrail’in Müslüman Düşmanı Kuduz Köpeği Ben-Gvir’in İran saldırılarında öldüğü iddia edildi!.
İmamoğlu’nun avukatının şov yapmak için attığı palavra elinde fena patladı..
İran Avrupa’yı Körfez ülkelerini diplomatik krize soktu..
İran’dan Kahpe ABD’ye ve Kahpe İsrail’e ateşkes şartı!.
Hatay ve Gaziantep’e düşen füzelerin nereden atıldığı belli oldu..
Trump’ın “Savaş Bitti” mesajı petrol fiyatlarını dibe indirdi..
İran ile baş edemeyen Trump iti “Savaş Bitti” diyerek pes etti!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özgür Özel’i yerden yere vurdu: Şuursuz, Kifayetsiz!.
İran’dan ateşlenen füze Gaziantep semalarında etkisiz hale getirildi..
İBB Yolsuzluk Davası Başladı!. Şov yapmak isteyen İmamoğlu’a mahkeme başkanından sert uyarı!.
İran’dan ABD ve İsrail’e savaş resti: 6 ay daha savaşabiliriz!.
Petrol fiyatları son dört yılın zirvesinde..
Kabine Orta Doğu’daki savaş gündemi ile toplanıyor..
Trump: Savaşın bitiş zamanına Netanyahu ile ortak karar vereceğiz..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Kent Kerhanesi’nin skandal detayları ortaya çıktı!.

Kent Kerhanesi’nin skandal detayları ortaya çıktı!.

Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınan isimlerin ifadesi üzerine yapılan tahkikatlarla Ekrem İmamoğlu’nun da kiraladığı özel jette uyuşturucu partisi düzenlendiği tespit edilmişti. Söz konusu uçuşun 22 bin 751 euroya (Yaklaşık 1 milyon 143 bin 465 TL) kiralandığı ortaya çıktı..

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, geçtiğimiz günlerde Selen Görgüzel gözaltına alınmıştı.

Selen Görgüzel, savcılıkta verdiği ifadede, Ekrem İmamoğlu’nun gizli ortağı olduğu öne sürülen hafriyat vurguncusu firari Murat Gülibrahimoğlu’nun özel bir jetle Kıbrıs’a giderken uyuşturucunun da kullanıldığı uçak fantezisi yaptığını anlatmıştı.

Selen Görgüzel, tatil için KKTC’ye gittiklerini, Gülibrahimoğlu’nun özel jetin arka kısmında uygunsuz fiiller işlediğini savcılık ifadesinde belirtti.

ÖZEL JETİN FATURALARI ORTAYA ÇIKTI 

İtirafın ardından uçağın, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’na kiralandığı ortaya çıkmıştı.

Sık sık özel jet kiralaması ile gündeme gelen İmamoğlu’nun 30 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen kiralama işleminin faturaları ortaya çıktı.

Söz konusu uçağın Ziver Air’e ait, TC-VED kuyruk numaralı Bombardier CRJ-850 tipi jet olduğu öğrenildi.

SÖZ KONUSU UÇUŞ 2022’DE GERÇEKLEŞTİ 

Ekim 2016’da ABD’den Türkiye tarafından satın alınan uçak, Türkiye’de kullanılmaya başlandı. Jet, Haziran 2022’de Ziver Air’e, oradan da Eylül 2024’te Güven Air’e satıldı.

Tartışma konusu Kıbrıs turu, 30 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.

UÇUŞ KARŞILIĞINDA 22 BİN 751 EURO

Bununla ilgili olarak uçağın asıl sahibi olan iş adamı Veysel Demirci, uçağı o dönemde kiraladıklarını kaydedip “O yıl Global Jet ile sözleşme yapmışız. Onlar da WW Havacılık’a kiralamış. Bu uçuş karşılığında da 22 bin 751 euro (Yaklaşık 1 milyon 143 bin 465 TL) almışlar.” dedi.

KİRALADIĞI JETLERLE GÜNDEME GELMİŞTİ

İmamoğlu, henüz Beylikdüzü Belediye Başkanı iken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koyduğunda kiraladığı jetlerle gündeme gelmişti.

İmamoğlu daha önce de Bonair Havacılık, Vizyon Havacılık, Söz Jet Havacılık, Genel Havacılık gibi şirketlerden uçak kiralaması ile gündeme gelmişti.

UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDA ADI GEÇTİ 

Uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltın alınan ve ardından serbest bırakılan Selen Görgüzel, Murat Gülibrahimoğlu ile özel jete bindiği ve Kıbrıs’a girdiği görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Selen Görgüzel ve Rabia Karaca, Gülibrahimoğlu ile birlikte özel jetle defalarca seyahat ettiği öğrenilmişti.

“GÜLİBRAHİMOĞLU VE YANINDAKİ KIZLAR ÖZEL ODADA KUMAR OYNADI”

İfadesinde Rabia Karaca ile özel uçakta fotoğrafı olduğunu söyleyen Görgüzel, Emel Müftüoğlu’nun kumar oynadığını ileri sürerek, “Kıbrıs tatilinden sonra bu uçağa bindim. Beni bu tatile Emel Müftüoğlu gönderdi. Emel Müftüoğlu bu tatile gittiğim için kumar oynamak için casino çipi almıştır, Murat Gülibrahimoğlu’ndan. Kıbrıs tatilimizde Murat Gülibrahimoğlu ve Emel Müftüoğlu yüksek miktarlarda kumar oynadılar. Tatilimizde ismini şu an hatırlayamadığım bazı kişiler de vardı. Bu tatilimden hatırladığım bir olay ise Murat Gülibrahimoğlu ve yanındaki kızlar özel bir odaya geçerek kumar oynamaya devam ettiler. Ben kesinlikle bu tatilimde kimseyi fuhşa teşvik etmedim. Fuhuş için aracılıkta da bulunmadım. Aksine bu genç kızlara ‘sizin burada ne işiniz var’ dedim.” demişti.

“İMAMOĞLU’NUN KULLANMIŞ OLDUĞU ÖZEL JET OLDUĞUNU SONRADAN ÖĞRENDİM”

Müftüoğlu’nun kendisi üzerinden para kazanmış olabileceğini iddia eden Selen Görgüzel, “Emel Müftüoğlu benim üzerimden para kazanmış olabilir ancak ben kendisinden kesinlikle para almadım. Dönüşte bindiğim uçağın Ekrem İmamoğlu’nun kullanmış olduğu özel jet olduğunu çok sonradan öğrendim. Zaten bu uçağın Ekrem İmamoğlu’nun özel jeti olduğun bilseydim kullanmazdım. Ben kesinlikle uçaktaki kapalı odaya girmedim.” diye konuşmuştu.

“UÇAKTA UYUŞTURUCU KULLANMADIM”

Görgüzel, ifadesinin devamında şunları aktarmıştı:

“Bu odaya Murat Gülibrahimoğlu ve diğer kızların girdiğini hatırlıyorum ancak ben bu odaya girmedim. Ben uçakta döküm sahası, para, uyuşturucu sohbetlerinin üzerinden çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum. Ben bu uçakta kesinlikle uyuşturucu madde kullanmadım.”

“UÇAKTAKİ GENÇ KIZLARI GÖRÜNCE ‘YAZIK DEĞİL Mİ’ DEDİM”

“Uçakta genç kızla arka odaya sıklıkla gittiğini görünce kendilerini de ‘yazık değil mi kendinizi kullandırıyorsunuz’ diye uyardım. Ben uçakta bulunup, sonradan görüştüğüm kişiler olmuştur, Nilüfer Batur gibi. Uçaktaki kadınların uçağa kim tarafından gönderildiği hakkında bilgim yoktur, tekrardan belirtmek isterim ki kızları sıklıkla uyarıyordum.”

“Bana fotoğrafını gösterdiğiniz Derya Çayırgan ile 2025 yılı yaz ayında Instagram’dan konuştuğum doğrudur ancak ben bu kişiyi herhangi bir şekilde biriyle tanışması için aracılık etmedim.”

“DERYA İLE GÖRÜŞMEK İSTEMEDİM”

“Derya Bodrum’da olduğunu, yalnız kaldığını ve görüşmek istediğini söylemişti, ben de kendisiyle görüşmek istemedim. İfademde son olarak şunu belirtmeliyim ki ben uyuşturucu madde kullanmadım, fuhuş suçunun konusu olan yabancı bir kimseyi aracı kılarak para kazanmadım.” 

UYUŞTURUCUDAN YAKALANAN RABİA KARACA’NIN İFADESİNDE İMAMOĞLU DETAYI 

Uyuşturcu soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve ardından tutuklanan sosyal medya ünlüsü Rabia Karaca’nın da ifadesinde, Ekrem İmamoğlu’nun adı geçmişti.

Özel jetle yaptığı seyahatleri anlatan Rabia Karaca’nın telefonunda, Ekrem İmamoğlu’nun “kasası” olarak geçen tutuklu Fatih Keleş ve firari Murat Gülibrahimoğlu’nun da yer aldığı fotoğraf ve videolar çıktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.