Site Rengi

HABER ÖZETİ
Günlerdir fare deliklerinde saklanan Netenyahu iti ortaya çıktı..
İran ABD’ye resti çekti!. “Enerji Tesislerimiz Hedef Alınırsa Orta Doğu’daki Şirketlerinizi Vururuz”
Hürmüz Boğazı’nı kapatan İran Avrupa enerji piyasasını alt üst etti..
İran’ın ABD’ye ait hedefleri vurduğu Dubai’den kaçan kaçana!.
Danışmanları İran’dan çekilmesi için Trump’u ikna etmeye çalışıyorlar..
Netenyahu itinin geberdiği iddiası dünya gündeminde!.
İran’da duvara toslayan Trump Avrupa ülkelerinden yardım istedi..
İran’dan ABD’ye ağır darbe!. 5 yakıt tankerini kullanılamaz hale getirdiler!.
Türkiye’nin Milli ve Yerli Kamikaze İHA’ları tüm testleri başarı ile geçti..
Ticari taksilerde Basit Usül’e tabii olup vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Tanju Özcan’ın yasak aşkıyla mesajlaşmaları evlere şenlik!. ASIL SAADETTİN SARAN BENİM, HEPİNİZE YETERİM!.
ABD bombardıman uçakları sivil halkın üzerine ölüm kusuyor..
Savaşı kazanamayan ABD yine klasik kahpeliklerine başvurdu..
ABD Orta Doğu’y ateşe vermek için 5 bin asker gönderiyor!.
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Vatandaşa iftar da yarış atı kavurması yediren CHP’li başkandan komik savunma!.
Trump yalakası Pehlevi’ye İran halkından pankartlı cevap!.
İlber Ortaylı hayatını kaybetti..
Tanju Özcan’ın burs yalanı elinde patladı: Toplanan para 116 milyon, öğrencilere dağıtılan 11 milyon!.
İran’dan ateşlenen üçüncü füze Türk hava sahasında etkisiz hale getirildi..
AK Parti’den ayyaşları üzecek alkol düzenlemesi..
ABD’nin yakıt ikmal uçağı Irak’ta vurularak yere çakıldı!.
CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet ve İrtikaptan gözaltına alındı!.
Rusya’dan İran’a savaşı kazandıracak taktikler!.
İran Tel Aviv’in kabini bombalarla havaya uçurdu!.
İran’dan ABD’ye sert mesajlar: Bölgedeki Petrol Kuyularınızı Havaya Uçurana Kadar Savaşa Devam Edeceğiz!.
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı entübe edildi..
Emeklilere ÖTV’siz araba teklifi Meclis’te..
İmamoğlu’na “Hırsızın Elini Sıkmam” diyen Enver Aysever tahliye edildi..
SGK haksız emekli edilen 650 bin kişiyi sistemden çıkardı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Netenyahu kahpesi Türkiye’nin Gazze’deki varlığına izin vermeyeceğini açıkladı..

Netenyahu kahpesi Türkiye’nin Gazze’deki varlığına izin vermeyeceğini açıkladı..

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD’nin barış planı çerçevesinde Gazze Şeridi’ne konuşlandırılacak Uluslararası İstikrar Gücü’nde Türk ve Katarlı askerlerin olmasına izin vermeyeceklerini söyledi..

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail Meclisi’nde düzenlenen özel oturumdaki konuşmasında ABD’nin ikinci aşamasına geçildiğini duyurduğu Gazze barış planı ve İran’a ilişkin açıklamalar yaptı.

Netanyahu, Gazze’de güvenliği sağlamak üzere konuşlandırılacak Uluslararası İstikrar Gücü’ne Türk ve Katar ordularının katılmasına izin vermeyeceklerini iddia etti.

Gazze Yönetimi Ulusal Komitesi’nin faaliyetlerini takip etmek ve destek vermek üzere faaliyet yürütecek Gazze Yönetim Kurulu’na ilişkin Washington yönetimiyle görüş ayrılıkları yaşadıklarını söyleyen Netanyahu, “ABD’deki dostlarımızla tartışıyoruz”ifadelerini kullandı.

“KAMUOYUNA YÖNELİK GÖRÜNÜRLÜK HAMLESİ”

İsrail basını, Netanyahu’nun açıklamalarının gerçeği tam olarak yansıtmadığını aktarırken Haaretz’e konuşan konuya ilişkin bilgi sahibi bir kaynak, söz konusu kurulun yapısının zaten Netanyahu’nun bilgisi dahilinde şekillendiğini ve çıkışın ‘kamuoyuna yönelik görünürlük hamlesi’ olduğunu söyledi.

İsrail Başbakanlık Ofisi, 17 Ocak’ta ABD’nin kuruluşunu duyurduğu Gazze Yönetim Kurulu’nun kendileriyle istişare edilmeksizin oluşturulduğunu ve bunun Tel Aviv yönetiminin politikalarıyla çeliştiğini iddia etmişti.

Netanyahu’nun Gazze Yönetim Kurulu kararını ele almak üzere Dışişleri Bakanı Gideon Saar’a ABD’li mevkidaşı Marco Rubio ile temasa geçmesi talimatı verdiği de aktarılmıştı.

Yerel basın, Gazze Yönetim Kurulu’nda Türkiye Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın yer almasının Tel Aviv yönetiminin tepkisine neden olduğunu vurguluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.