Site Rengi

HABER ÖZETİ
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
AK Parti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Adaylığının Önünde Bir Engel Olmadığını Açıkladı..
Sapıklara yapılan operasyona ilk tepki yine aynı güruhtan!.
Tırıvırı Haydar’ın altın şovu elinde patladı!.
Tarladan 10 liraya alınan ürünü 100 liraya satan kabzımallar gözaltında!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..

İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyasından gözaltına alındı..

İngiltere eski Prensi Andrew Mountbatten-Windsor, Epstein dosyaları kapsamında kamu görevinde usulsüzlük şüphesiyle gözaltına alındı..

ABD’de küçük kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş skandalı…

ABD Adalet Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Jeffrey Eptein’e ilişkin yayınlanan yeni dosyalarda, kamuoyunun yakından tanıdığı birçok kişinin de ismi çıkmıştı.

Bunlardan biri ise unvanları geri alınan İngiltere eski Prensi Andrew Mountbatten-Windsor oldu.

Söz konusu dosyalarda Windorsor’un mağdur kızlarla fotoğrafları ve Epstein ile e-posta yazışmaları ortaya çıkmıştı.

GÖZALTINA ALINDI 

Bu kapsamda bugün yeni bir gelişme daha yaşandı…

İngiltere eski Prensi Andrew, Epstein dosyaları kapsamında kamu görevinde usulsüzlük şüphesiyle gözaltına alındı.

Eski Prens Andrew’un gözaltına alındığı 19 Şubat tarihi doğum günü olarak biliniyor.

İngiltere polisi tarafından yapılan açıklamada,“Soruşturma kapsamında bugün Norfolk’tan 60’lı yaşlarda bir erkek, kamu görevinde usulsüzlük şüphesiyle gözaltına alındı. Berkshire ile Norfolk’taki adreslerde aramalar yapılmaktadır. Söz konusu kişi şu anda polis gözetiminde tutulmaktadır”denildi.

İLK KEZ GÖZALTINDA 

Epstein ile bağlantıları nedeniyle çeşitli iddialarla gündeme gelen eski prens ilk kez gözaltına alınmış oldu.

Andrew Mountbatten-Windsor bugüne kadar kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetmişti.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

ABD Adalet Bakan Yardımcısı Todd Blanche, Jeffrey Epstein hakkındaki soruşturmayla ilgili 3 milyondan fazla yeni dosyayı daha kamuoyuyla paylaştıklarını bildirmişti.

Paylaşılan belgeler arasında eski Prens Andrew’un yer aldığı fotoğraflar ve e-postalar dikkat çekmişti.

İngiliz kamu yayıncısı BBC, Mountbatten-Windsor’un yer aldığı fotoğrafları paylaşırken, eski prensin fotoğrafların birinde yerde yatan ve tamamen giyinik bir kadının karnına dokunduğu, diğer bir fotoğrafta ise yine aynı kadının yerde olduğu, kendisinin de “dört ayak” şeklinde doğrudan kameraya baktığı ifade edildi.

E-POSTA YAZIŞMALARI DA ORTAYA ÇIKMIŞTI 

Fotoğrafların nerede ve ne zaman çekildiklerinin belirsiz olduğunu aktaran BBC, Epstein’ın, Mountbatten-Windsor’ı 26 yaşındaki Rus bir kadınla akşam yemeğine davet ettiğine ilişkin e-posta yazışmalarının da paylaşıldığını belirtti.

GÖRÜŞMEYE DAVET EDİLDİ İDDİASI

The Guardian ise açıklanan yeni belgelere göre, eski Prens Andrew’un, Epstein’ın ev hapsinden serbest bırakılmasının ardından onu Buckingham Sarayı’nda görüşmeye davet ettiğini öne sürdü.

Açıklanan belgelerde Mountbatten-Windsor’un 2010’da Epstein ile e-posta aracılığıyla haberleştiği ve bir yazışmada Mountbatten-Windsor’un, “Buraya, BP’ye gelirsen çok memnun olurum. Kiminle gelmek istersen gel, saat 16.00’dan 20.00’ye kadar burada olacağım.” ifadelerini kullandığı belirtildi.

The Guardian, “BP” harflerinin Buckingham Sarayı’nın (Buckingham Palace) kısaltması olabileceğine işaret etti.

İNGİLTERE KRALI CHARLES, ÜNVANLARINI GERİ ALMIŞTI

Epstein kurbanlarından Virginia Giuffre’nin cinsel istismarla suçladığı Mountbatten-Windsor, hakkındaki tüm iddiaları reddetse de 2019’da tüm resmi Kraliyet görevlerinden çekildiğini açıklamıştı.

Ekim 2025’te Giuffre’nin iddialarının yer aldığı kitabın yayımlanmasıyla söz konusu iddiaların, Kraliyet Ailesi ve Kral Charles’ı meşgul ettiğini belirten Mountbatten-Windsor, “Prens” hariç tüm Kraliyet ünvanları, rütbe ve nişanlarını bırakacağını duyurmuştu.

Ancak Kral Charles, bir adım ileriye giderek“Prens” ünvanını da almış, kardeşinin bundan böyle “Andrew Mountbatten-Windsor” olarak hayatına devam edeceğini açıklamıştı.

Mountbatten-Windsor’ın yaşadığı Windsor Kalesi’ndeki Royal Lodge malikanesinin de elinden alınabileceği belirtilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.