Site Rengi

HABER ÖZETİ
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

TUTUKLANAN HDP’Lİ BAŞKANIN TERÖRİSTLERİ EVİNDE AĞIRLADIĞI ORTAYA ÇIKTI!.

TUTUKLANAN HDP’Lİ BAŞKANIN TERÖRİSTLERİ EVİNDE AĞIRLADIĞI ORTAYA ÇIKTI!.
25.10.2019
A+
A-

PKK ile olan bağlantıları nedeniyle tutuklanan HDP‘li Kocaköy Belediye Başkanı Rojda Nazlıer‘in, teröristleri evinde ağırladığı ortaya çıktı!.

İçişleri Bakanlığınca görevden alınan ve terör soruşturması kapsamında tutuklanan HDP’li Kocaköy Belediye Başkanı Rojda Nazlier‘in, “teröristleri evinde ağırladığı” teslim olan bir terör örgütü PKK mensubunun beyanında yer aldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan Nazlier’in, Nöbetçi 3. Sulh Ceza Hakimliğince “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçlamasıyla tutuklanmasına ilişkin, teslim olan PKK’lı terörist “Zerdeşt” kod isimli E.T’nin ifadesinin olduğu ortaya çıktı.

Sustu

Nazlier’in, Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığındaki ifadesiyle ilgili 5 sayfadan oluşan tutanakta, isnat edilen tüm suçlamalara ilişkin “susma” hakkını kullandığı öğrenildi.

Tutanakta ifadesi yer alan teslim olan terörist “Zerdeşt” kod isimli E.T, fotoğrafından teşhis ettiği şüpheli Nazlier’in teröristlerin milisliğini yaptığını ileri sürdü.

Evinde kalmışlar

Nazlier’i Lice ilçesinin Şenlik köyündeki evinde iki yıl önce gördüğünü öne süren E.T, ifadesinde şunları kaydetti:

Kış sığınağından çıktıktan sonra silahlı ve üzerimizde terörist kıyafetiyle 6 örgüt üyesiyle milis olan Nazlier’in evine gittik. Nazlıer, kapıyı açtığında bizi çok güzel bir şekilde karşıladı. İlk kez görmüştüm ancak diğer örgüt üyelerinden ismini daha önce duymuştum. Nazlier’in evi bölgede bulunan örgüt üyelerinin buluşma evi olarak kullanılıyordu. Kendisi örgüte son derece gönülden bağlıdır. Teröristler bu milise çok değer verir. Kendisi bu bölgenin en azılı ve tehlikeli milisidir.

Bu milis, bana göre 10 teröristten daha etkilidir. Evinin yerini biliyorum, bizzat yer göstermesi de yapabilirim.

Terörist E.T, Nazlier’in kardeşinin Diyarkabır Lice kırsalında örgütteyken öldüğünü ve bu nedenle örgütün bu aileye çok destek verdiğini iddia etti.

E.T, Nazlier’in, babasıyla yıllarca örgüte yardım ettiğini, evindeki görüşmede babasının cezaevinde olduğunu anlattığını, onun yokluğunu kendilerine aratmayacağını söylediğini öne sürdü.

Nazlier’e isnat edilen suçlamalar arasında belediye başkanlarının katılımıyla HDP İl Başkanlığında gerçekleştirilen etkinlikte teröristler için saygı duruşunda bulunulduğu ve örgütün sözde “Marşına” eşlik ettiği ile bir teröristin taziyesine katıldığı da yer aldı.

Diyarbakır’da terör soruşturması kapsamında 21 Ekim’de gözaltına alınan eski Kocaköy Belediye Başkanı Rojda Nazlier, 22 Ekim’de tutuklanmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.