Site Rengi

HABER ÖZETİ
ABD’nin işgâl etmeye hazırlandığı Küba’dan Trump’a rest!.
Müzakere yalanı ile İran’ı oyalayan ABD bombardıman uçakları ile saldırı hazırlığı yapıyor..
Fenerbahçe Başakşehir’i 3 golle geçti!.
Galatasaray şampiyonluk yolunda Samsunspor’dan 4 yedi..
CHP’li sapık başkanın mide bulandıran iğrenç mesajları ortalığa saçıldı!.
Galatasaray bu akşam şampiyonluğa oynayacak..
Hep aynı kahpelik!. Önce savaş çıkarıyor, sonra milyarlarca dolarlık silah satıyor!.
Kahpe İsrail’de Türkiye’nin yeni gücü olan MIZRAK tedirginliği!.
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
FİFA İran’ın Dünya Kupası’na katılabileceğini açıkladı..
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
İBB davasında taraflar birbirlerine girdi!.
Konyaspor-Fenerbahçe maçında F-16 uçuran general görevden alındı!.
Bakan Bey’e saatler sonra tükürdüğünü yalatan maden patronu!.
Emlak satışlarında güvenli ödeme dönemi resmen başlıyor..
İran-ABD savaşına Rusya’da mı dahil oluyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Otomobili gasbedilen sürücü, silahlı saldırgan sanılıp dövüldü

Adana’da, husumetli olduğu Şiyar A. ve Özgür K.’nin bulunduğu içkili mekana ateş açıp, ikiliyi yaralayan Cumali B., olayın ardından kaçmak için bölgeden geçen Mehmet İlgin D.’nin otomobilini gasbetti. Cumali B. olay yerinden kaçarken, yaralıların arkadaşları Mehmet İlgin D.’yi saldırgan sanıp, darbetti. 

Otomobili gasbedilen sürücü, silahlı saldırgan sanılıp dövüldü
20.07.2019
A+
A-

Adana’da, husumetli olduğu Şiyar A. ve Özgür K.’nin bulunduğu içkili mekana ateş açıp, ikiliyi yaralayan Cumali B., olayın ardından kaçmak için bölgeden geçen Mehmet İlgin D.’nin otomobilini gasbetti. Cumali B. olay yerinden kaçarken, yaralıların arkadaşları Mehmet İlgin D.’yi saldırgan sanıp, darbetti. 

Olay, dün gece saatlerinde, Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki içkili mekanda meydana geldi. Cumali B., husumetli olduğu Şiyar A. ve Özgür K.'nin içki içtiğini öğrendi. Mekana gelen Cumali B., tabancayla ateş açtı. Şiyar A ve Özgür K. tabancadan çıkan mermilerin vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu yaralandı.

Olayın ardından Cumali B., mekandan çıkıp, kaçmak için o sırada otomobiliyle bölgeden geçen Mehmet İlgin D.'yı durdurdu. Tabancasını gösterip otomobilden Mehmet İlgin D.'yı çıkaran Cumali B., aracı gasbetti. Saldırgan olay yerinden kaçarken, yaralıların arkadaşları Rıdvan Ö. ve Yusuf Ö., Mehmet İlgin D.'yi Cumali B. sandı. İki kişi, Mehmet İlgin D.'yi tekme ve yumruklarla darbetti. Kendisinin saldırgan olmadığını söylemeye çalışan Mehmet İlgin D. aldığı yumruk darbelerinin ardından bayıldı.

Çevredekilerin olaya müdahale etmesiyle iki kişi, Mehmet İlgin D.'yi bıraktı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Mehmet İlgin D., Şiyar A. ve Özgür K. olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Rıdvan Ö. ve Yusuf Ö. olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Polis, şüpheli Cumali B.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.