Site Rengi

HABER ÖZETİ
Cezaevinde darp edilen Güllü’nün kızı Silivri’ye sevk edildi!.
Sadettin Saran uyuşturucu testi için bağımsız bir kuruma test verdi!.
MHP Lideri Bahçeli’den düşen Libya uçağı ile ilgili açıklama..
Uyuşturucu testi pozitif çıkan Sadettin Saran’ın Fenerbahçe Başkanlığı sona erecek mi!.
Sadettin Saran pozitif çıkan kokain testine itiraz edeceğini açıkladı..
Sadettin Saran’ın uyuşturucu kan örneği pozitif çıktı!.
MEB’den fenomen öğretmenlere inceleme talimatı..
Libya Genelkurmay Başkanının jeti Ankara’da düştü!.
Asgari Ücret 28 bin 75 TL oldu..
Ve Özgür Ekrem’i sattı!.
Aşiret reisi Ankara’nın göbeğinde oğlunu vurdu!.
Trump Maduro’yu açık açık ölümle tehdit etti!.
Yeni yılda köprü ve otoyollara ne kadar zam gelecek..
Altın güne tüm rekorları alt üst ederek başladı!.
SDG itleri sivillere saldırdı!.
Uyuşturucu partilerinin düzenlendiği Kütüphane’nin sahibi gözaltında!.
Hakan Fidan’ı hedef alıp fırçayı yiyen Galip Ensarioğlu’ndan jet hızında çark!.
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı!.
Okan Buruk palavrası elinde parlayan Sevilay Yılman’ı kapı önüne koydular!.
Türkiye’nin görev süresini iki yıl daha uzatan Libya Tezkeresi Meclis’ten geçti..
Sadettin Saran’ın Ela Rümeysa Cebeci ile olan skandal yazışmaları!.
İBB’deki Taşeron Dalaveresi ile belediyeyi inek gibi sağmışlar!.
Altın ve gümüş haftaya rekor kırarak başladı!.
Hafta da 4 Gün Mesai tasarısı Meclis gündeminde..
AK Partili vekilden Hakan Fidan hakkında zehir zemberek sözler!.
Kasım Garipoğlu’nun uyuşturucu partilerindeki özel konuğu Derin Talu’ymuş!.
Ali Koç’tan Sadettin Saran hakkında ilk yorum..
CHP’nin çıplak arama palavrasına jet yalanlama!.
Sadettin Saran’ın ifadesinde dikkat çeken Elâ Rümeysa Cebeci ayrıntıları!.
Yüz Yılın Konut Projesi’ne 8 milyon 840 kişi başvurdu..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

KEMAL BEY’İN KUMPAS KRONOLOJİSİ…

KEMAL BEY’İN KUMPAS KRONOLOJİSİ…
26.11.2019
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, parti içerisinde rakiplerini saf dışı bırakmak için daha önce de birçok operasyon yaptı.

KASETLE GELDİ
Eski genel başkan Deniz Baykal’a yönelik FETÖ’nün kaset komplosunun ardından o dönem milletvekili olan Kılıçdaroğlu, Almanya’ya giderek Alman İstihbarat Teşkilatı (BND) mensupları ile görüşmüştü. Bu görüşmede BND’nin Kılıçdaroğlu’na destek verdiği ileri sürülmüştü. Kılıçdaroğlu o dönem Baykal’ın istifasıyla boşalan Genel Başkanlık koltuğu için ‘aday değilim’ dese de bir hafta sonra fikri değişti.

17-25 ARALIK

FETÖ’nün 17-25 Aralık darbe girişimi öncesi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışındaydı. Aralık ayının ilk haftası ABD’ye giden Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’cüler Faruk Taban ve Emre Çelik’le buluştuğu öne sürülmüştü. 17-25 Aralık sürecinde örgüte destek açıklamalarında bulunan Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün hükûmeti devirmek için uydurduğu kumpas tapelerini Meclis grubuna getirip dinletmişti.

“İNCE” OPERASYON
24 Haziran’da 8. mağlubiyetini alan Kılıçdaroğlu’na, parti içinden tepkiler yönelmişti. Kılıçdaroğlu’na koltuğu bırakması yönünde çağrı yapan Muharrem İnce ile ilgili Ankara kulislerini sarsan bir iddia ortaya atmıştı. Kılıçdaroğlu’nun kendisine yakın bir iş adamına söylediği belirtilen; “İşler bildiğiniz gibi değil, çok büyük bir kumpas var. Muharrem İnce’yi partinin başına getirmek isteyen derin devlet! Buna müsaade etmeyeceğim” demişti.

MUHALİF SESLER
Kasetle başa getirilen Kılıçdaroğlu, 10 yıllık Genel Sekreterlik görevinde bulunan Önder Sav’ı ‘CHP şimdiye kadar yaşamadığı bir Genel Başkan tasallutu ile yürütülüyor’ açıklamasını yapması üzerine görevden aldı. Sav’ın yerine gelen Süheyl Batum da partinin turarsız politikalarını eleştirince ihraç edildi. ‘Partimiz 30 Mart’ta cemaatle ittifak yaptı’ diyen Birgül Ayman Güler ve 24 Haziran’da CHP’nin 25 ilden vekil çıkaramadığını ve Kılıçdaroğlu’nun istifa etmesini isteyen Gürsel Erol da Kılıçdaroğlu’nun gazabından nasibini aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.