Site Rengi

HABER ÖZETİ
Netenyahu iti zehirlenip hastaneye kaldırıldı!.
Rusya’da 7,3 şiddetinde deprem!.
ATM’lerde 6 aylık periyotlarla şifre değiştirme zorunluluğu geliyor..
Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 51. yıldönümü kutlu olsun..
ÖTV oranlarına kazık gibi zam!.
Silah bırakan PKK’lıların ev dönüş haritası belli oldu…
Aliyev’den Putin’i kızdıracak açıklama!.
Süveyda’daki çatışmalar durduruldu!.
CHP eski Genel Başkanı Altan Öymen hayatını kaybetti..
DEM Partili Bakırhan’dan flaş ittifak açıklaması..
Yunus Emre Vakfı Başkanı naylon fatura ile 400 milyon vurgun yapmış!.
Selahattin Demirtaş’ın tahliye talebi reddedildi!.
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

AHSEN UNAKITAN’IN ANLATTIKLARININ HEPSİ YALAN ÇIKTI!.

01.12.2019
A+
A-

Maliye eski Bakanı Kemal Unakıtan’ın Küçük Çamlıca’daki villasındaki kaçak yapı, Üsküdar Belediyesi tarafından kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılınca ortalık karıştı. Peki olayın aslı ne?.

Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan, zamanında tebligat yapılmadığını savunarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i suçladı ve polisler tarafından tartaklandığını söyledi.

Sözcü’den Fatma Vurgun’un haberine göre, AK Parti’nin ilk Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın 1983’ten beri oturduğu ve 2006 yılında yıkıp yeniden yaptırdığı Küçükçamlıca’daki villasının çatısı, AK Partili Üsküdar Belediyesi tarafından kanuna aykırı olduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Belediye zabıtalarının yıkım esnasında kendisini tartakladığını iddia eden Kemal Unakıtan’ın eşi Ahsen Unakıtan, zamanında tebligat yapılmadığını savunarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i suçladı.

Sözcü, Fox, Halk TV gibi muhalif yayın organlarına konuşan Ahsen Unakıtan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir türlü ulaşamadığını belirterek şunları söyledi:

“Etrafı zırhla çevrili. Hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Ne korumasına ne kendisine. Ne de kendisi açıp ‘Ahsen yenge nasılsın?’ diyor. Ben nasıl ulaşayım nasıl söyleyeyim? Zaten Üsküdar Belediyesi AK Parti’nin belediyesi” dedi.

Unakıtan, polis ve zabıta nezaretinde yapılan yıkım için “Burada 80 tane koruma beni tartakladı. Omuzlarımdan tutarak beni tartakladılar. Bu zulüm son bulmalı” diye isyan etti.

PEKİ BU İDDİALAR DOĞRU MU?

Eski Maliye Bakanı’nın eşi olan Ahsen Unakıtan’ın hem Üsküdar Belediyesi’ni hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı suçlayan bu mesajları muhalif medyada geniş yer buldu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen olayın aslını anlatmasına rağmen muhalif medya bu açıklamalara yer vermedi.

KENDİSİNE BİR SAAT DİL DÖKTÜM AMA DİNLEMEDİ

Muhalif medya, söz konusu AK Parti’nin aleyhinde haber yapmak olunca, Ahsen Unakıtan’ın tüm itirazlara rağmen çıktığı kaçak katı “Çatı katı” olarak yazdı. Ancak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kaçak olan bölümün çatı katı olmadığını, aksine kaçak kat olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Çatı tadilatı adı altında son bir ay içinde kaçak kat çıktı Ahsen Hanım. Kendisini davet edip kaçağa göz yumamayacağımızı anlattım ve kaçak katı yıkıldı. Kanun ne diyorsa onu yaptık. Tartaklanması kesinlikle söz konusu değil. Kılına bile dokunulmadı.”

Türkmen, Ahsen Unakıtan’la yıkımdan önce görüşmeler yaptığını ve kendisine bu yapının yıkılacağını defaatle anlattığını ama Ahsen Unatıkıtan’ın uyarılara aldırış etmediğini söyledi.

Türkmen, yıkım anı ile ilgili ise “Tartaklama iddiaları kesinlikle yalan. Bu şekilde en ufak bir olay dahi yaşanmamıştır. İşlem zaten polis nezaretinde yapıldığı için emniyet güçlerimiz tüm sürece şahittir” dedi.

İŞTE AHSEN UNATIKAN’IN ÇATI KATI DEDİĞİ KAÇAK KAT

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.