Site Rengi

HABER ÖZETİ
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
İBB davasında taraflar birbirlerine girdi!.
Konyaspor-Fenerbahçe maçında F-16 uçuran general görevden alındı!.
Bakan Bey’e saatler sonra tükürdüğünü yalatan maden patronu!.
Emlak satışlarında güvenli ödeme dönemi resmen başlıyor..
İran-ABD savaşına Rusya’da mı dahil oluyor..
CHP’li İBB’nin Yenikapı şovunun arkasındaki sahtekârlık!.
Katil oğlunu ülke ülke dolaştıran Bülent Cihantimur’u 16 milyon tokatladılar!.
CHP şimdi de “Kiralık Sosyal Konut” projesine çökmeye kalktı!.
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
Galatasaray şampiyonluğu garantiledi..
Cep telefonlarına çıkarılabilir batarya zorunluluğu geliyor..
Haydutluk taslayan Trump silah sesi korkusuyla yere kapaklandı!.
Trump’un katıldığı yemeğe silahlı saldırı girişimi!.
Trump kendi çalıp kendi oynamaya devam ediyor!.
Bay Kemâl’i satan satana!.
İran ve Libya’da kuyruğu sıkışan Kahpe İsrail yine Gazze’yi hedef almaya hazırlanıyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İmamoğlu‘nun canlı yayında ortaya çıkan palavraları sosyal medyada alay konusu oldu!. (Tıkla İzle)

İmamoğlu‘nun canlı yayında ortaya çıkan palavraları sosyal medyada alay konusu oldu!. (Tıkla İzle)
09.01.2020
A+
A-

Habertürk ekranlarına konuk olan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Kanal İstanbul iftirası Prof. Dr. Celal Şengöl’ün canlı yayına katılmasıyla çöktü!. Şengöl’ün canlı yayına katılmasının ardından İmamoğlu yüzünün aldığı hal sosyal medyada alay konusu olurken, İmamoğlu Şengör’ün yayına bağlanmasına bozulup moderatöre sitem etti!.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Habertürk canlı yayınında baltayı taşa vurdu. Katıldığı her platformda Kanal İstanbul karşıtlığını dile getiren İmamoğlu, Prof. Dr. Celal Şengöl’ün canlı yayına bağlanmasıyla çileden çıktı.

Celal Şengöl’ün canlı yayına bağlanmasına sinirlenen İmamoğlu, “Celal Şengör’ün telefonla buraya bağlanması doğru değil yanlıştı. Ben İBB başkanıyım. Burada 4 gazeteci arkadaşım var bağlamanız yanlıştı. Çünkü Celal Şengör’e ben telefonda yanıt vermem. Doğru değil. Ben herhangi bir konuğunuz değilim. 16 milyonluk kentin belediye başkanıyım. Celal Bey buraya gelseydi ben onlar yüz yüze sohbet ederdim. Bilim insanı olarak saygı duyduğum bir insan. Söylediklerinin yüz 30’u anlaşıldı 70’i anlaşılmadı. Ben depremi tetikler demedim. ” şeklinde konuştu.

İmamoğlu Şengör canlı yayına bağlanmadan önce şunları söylemişti:

Celal Bey depremle ilgili konuştu, suyla ilgili konuşmadı. DSİ’nin raporunda zemin etüdü ve sondajlar yapılsa da her zaman beklenmedik durum ortaya çıkar. Ayrıca kayalardaki çatlaklar tespit edilemez, tuzlu su Terkos’a girer ve tümüyle kaynak olmaktan çıkar, İstanbul’un büyük bölümü susuz kalır. 427 milyon metreküp su elden çıkar. Kaybedecek su kaynağının yakın bölgede alternatifi de bulunmamaktadır. Özellikle Istranca’dan gelen su kaynağı, yeraltı marifetiyle Avrupa yakasını besleyen kaynak. Kanal İstanbul’un bir başka arızası tümüyle yeraltı su kaynaklarınızın, açıldığı an yaratılacak olan adaya geçmesini engelliyor. Siz dolayısıyla çorak, kurak bir alan ortaya çıkarıyorsunuz. Devlet Hava Meydanları 8 Mayıs 2014’de Odayeri ile çalışma izni talep edilmiş. Kuş gözlem yapılması için müsaade edilmiş. Havalimanında en az 13 km. uzaklıkta tesis edilmesi isteniyor. Uçuş güvenliğini sağlamak adına buranın kaldırılması isteniyor. İSTAÇ cevap veriyor, kusura bakmayın biz burayı kaldıramayız. İSTAC diyor ki, burada bir ihtiyaç var. Buranın bu şekilde olması gerekiyor. Bir anda talimat veriliyor, bir başka imzayla. 2017’de hemen depolama sahasının kapatılacağı bilgisi veriliyor ve alan kapatılıyor. Ne yazık ki, DSİ’nin raporuna gösterilen tavır, DHMİ’nin kanala gösterdiği tepkiden sonra değiştirilen raporlar. Belediyenin iştirakine yapıla müdahale, birçok raporun aslında nasıl hazırlandığına dair belgedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.