Site Rengi

HABER ÖZETİ
Trump’tan AB’ye yüzde 25 “İran Savaşında Yardım Etmediniz” vergisi!.
Milli ve Yerli helikopterimiz GÖKBEY TSK envanterine girdi..
MHP’de kurultay tarihi belli oldu..
ABD’de benzin fiyatı 5 doları geçti!. Ekonomi baskı altında..
15 yaş altına sosyal medya yasağı resmen başladı..
PKK Çözüm Süreci’nin dondurulduğunu açıkladı!.
Tepkiler ayyuka çıkınca CHP Arif Kocabıyık’ı parti kapısından daha girmeden kovdu!.
FİFA İran’ın Dünya Kupası’na katılabileceğini açıkladı..
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
İBB davasında taraflar birbirlerine girdi!.
Konyaspor-Fenerbahçe maçında F-16 uçuran general görevden alındı!.
Bakan Bey’e saatler sonra tükürdüğünü yalatan maden patronu!.
Emlak satışlarında güvenli ödeme dönemi resmen başlıyor..
İran-ABD savaşına Rusya’da mı dahil oluyor..
CHP’li İBB’nin Yenikapı şovunun arkasındaki sahtekârlık!.
Katil oğlunu ülke ülke dolaştıran Bülent Cihantimur’u 16 milyon tokatladılar!.
CHP şimdi de “Kiralık Sosyal Konut” projesine çökmeye kalktı!.
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Candan Erçetin Harbiye’de sevenleriyle buluştu

BKM organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri’nin açılışını Candan Erçetin yaptı. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Candan Erçetin rüzgarı esti. Erçetin’in konserine sanat ve siyaset camiasından birçok isim ve hayranları katıldı. Katılanlar arasında Mor ve Ötesinin solisti Harun Tekin, Oyuncu Melisa Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı. Her yıl, dekoruyla, kostümüyle dinleyicisini farklı bir yolculuğa çıkaran Erçetin, ‘neşe’ olarak belirlediği yaz sezonunun ilk Harbiye Açıkhava Tiyatrosunu gerçekleştirdi.

Candan Erçetin Harbiye’de sevenleriyle buluştu
23.07.2019
A+
A-

BKM organizasyonuyla gerçekleşen Denizbank Açıkhava Konserleri’nin açılışını Candan Erçetin yaptı. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda Candan Erçetin rüzgarı esti. Erçetin’in konserine sanat ve siyaset camiasından birçok isim ve hayranları katıldı. Katılanlar arasında Mor ve Ötesinin solisti Harun Tekin, Oyuncu Melisa Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı. Her yıl, dekoruyla, kostümüyle dinleyicisini farklı bir yolculuğa çıkaran Erçetin, ‘neşe’ olarak belirlediği yaz sezonunun ilk Harbiye Açıkhava Tiyatrosunu gerçekleştirdi.

Konserin başlamasına yakın salona giriş yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu gören vatandaşlar, Kaftancıoğlu'nu alkışlayarak selamladı. Saat 21.00 sıralarında başlayan konserde ünlü oyuncu sevenlerini 2018 yılında çıkardığı aynı zamanda albümünün de çıkış parçası ve ismini taşıyan 'Kim Korkar' parçasıyla selamladı. Oyuncu Melisa Sözen, “Dün burada Harun'ların konseri vardı. Bugün Candan Hanımın. Son iki gündür çok güzel geçiyor" dedi.

Candan Erçetin'i Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosunda yalnız bırakmayan hayranları, açık hava tiyatrosunu doldurdu. İsmail Meşe, “Candan Erçetin'i çok eskiden beri dinliyoruz. 1998'den beri. Benim gençlik yıllarımın en güzel romantik şarkılarını söylerdi. Hala hayranıyız. Konserine dördüncü gelişim. Daha önce özel kurum konserlerine gitmiştim. Açık havada ilk defa konserine geliyorum. Dün hemen karar verdik ve arkadaşlarla beraber geldik" dedi.

Ailesiyle birlikte gelen Zeliha Barutcu da, “Çıktığından beri diyeyim, seviyorum. İlk gelişim, sağ olsun kızım ve damadım sayesinde. Özellikle onun için geldim. En çok ölüm yalan bebek şarkısını seviyorum” şeklinde konuşurken kızı Damla Öktem ise “Annemi getirdik, Mersin'den geldi, Candan Erçetin için. Çok seviyoruz. Ben de Candan Erçetin'i seviyorum en çok da 'Gamsız Hayat' parçasını seviyorum" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.