Site Rengi

HABER ÖZETİ
İran ABD’ye resti çekti!. “Enerji Tesislerimiz Hedef Alınırsa Orta Doğu’daki Şirketlerinizi Vururuz”
Hürmüz Boğazı’nı kapatan İran Avrupa enerji piyasasını alt üst etti..
İran’ın ABD’ye ait hedefleri vurduğu Dubai’den kaçan kaçana!.
Danışmanları İran’dan çekilmesi için Trump’u ikna etmeye çalışıyorlar..
Netenyahu itinin geberdiği iddiası dünya gündeminde!.
İran’da duvara toslayan Trump Avrupa ülkelerinden yardım istedi..
İran’dan ABD’ye ağır darbe!. 5 yakıt tankerini kullanılamaz hale getirdiler!.
Türkiye’nin Milli ve Yerli Kamikaze İHA’ları tüm testleri başarı ile geçti..
Ticari taksilerde Basit Usül’e tabii olup vergi kaçırma dönemi sona eriyor..
Tanju Özcan’ın yasak aşkıyla mesajlaşmaları evlere şenlik!. ASIL SAADETTİN SARAN BENİM, HEPİNİZE YETERİM!.
ABD bombardıman uçakları sivil halkın üzerine ölüm kusuyor..
Savaşı kazanamayan ABD yine klasik kahpeliklerine başvurdu..
ABD Orta Doğu’y ateşe vermek için 5 bin asker gönderiyor!.
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Vatandaşa iftar da yarış atı kavurması yediren CHP’li başkandan komik savunma!.
Trump yalakası Pehlevi’ye İran halkından pankartlı cevap!.
İlber Ortaylı hayatını kaybetti..
Tanju Özcan’ın burs yalanı elinde patladı: Toplanan para 116 milyon, öğrencilere dağıtılan 11 milyon!.
İran’dan ateşlenen üçüncü füze Türk hava sahasında etkisiz hale getirildi..
AK Parti’den ayyaşları üzecek alkol düzenlemesi..
ABD’nin yakıt ikmal uçağı Irak’ta vurularak yere çakıldı!.
CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet ve İrtikaptan gözaltına alındı!.
Rusya’dan İran’a savaşı kazandıracak taktikler!.
İran Tel Aviv’in kabini bombalarla havaya uçurdu!.
İran’dan ABD’ye sert mesajlar: Bölgedeki Petrol Kuyularınızı Havaya Uçurana Kadar Savaşa Devam Edeceğiz!.
Ünlü Tarihçi İlber Ortaylı entübe edildi..
Emeklilere ÖTV’siz araba teklifi Meclis’te..
İmamoğlu’na “Hırsızın Elini Sıkmam” diyen Enver Aysever tahliye edildi..
SGK haksız emekli edilen 650 bin kişiyi sistemden çıkardı..
İBB davasında dördüncü gün…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Ünlü isme çocuğa cinsel istismar soruşturması! “Bu yollardan geçeceksin!.”

Ünlü isme çocuğa cinsel istismar soruşturması! “Bu yollardan geçeceksin!.”
12.02.2020
A+
A-

Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman’ın oyuncu olmak isteyen 17 yaşındaki bir çocuğu istismar ettiği iddia edildi. Çocuğun annesi, Özerman’ın oğluna “Bu yollardan geçeceksin” diyerek istismarda bulunduğunu ileri sürdü.

Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman hakkında, oyuncu olmak isteyen 17 yaşındaki bir çocuğu istismar ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.

Sabah’tan Dilek Yaman’ın haberine göre ; oyunculuk hayali kuran 17 yaşındaki Ö.E., İstanbul Şişli’de bulunan Erkan Özerman’a ait Best Model isimli ajansa gitti. Fakat o gün Özerman orada değildi, gence ertesi gün gelmesi söylendi. Ertesi gün ajansa gittiğinde Özerman, Ö.E.’yi önce bir odaya götürdü. İddiaya göre gencin üstündeki kıyafetleri çıkartmasını isteyen Best Model Kurucu Başkanı, çırılçıplak kalan gence cinsel istismarda bulundu.

Ajanstan kaçıp eve giden Ö.E.’nin annesi Aysun E., oğlunun anlattıkları üzerine polis merkezine giderek, çocuğunu istismar eden Erkan Özerman’dan şikayetçi oldu.

Çocuk izleme merkezinde ifadesi alınan Ö.E., Özerman’ın kendisine, “Oyuncu olmak istiyorsan bu yollardan geçmen gerekiyor. Aksi takdirde hayatının hiçbir döneminde oyuncu olamazsın” gibi sözler söylediğini anlattı. İfade sonrası Erkan Özerman hakkında soruşturma başlatıldı.

‘BÖYLE BİR OLAY YAŞANMADI HEPSİ İFTİRA’

Yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Erkan Özerman, şöyle konuştu:

“Çocuğun tacizin yaşandığını söylediği gün bir arkadaşım eşini kaybetmişti, ben cenazedeydim. Böyle bir olayın yaşanması mümkün değil. Zaten o gün ajans kapalı. Hepsi iftiradan ibaret. Çocuk, daha önceden ajansa gelip oyuncu olmak istediğini belirtmiş fakat reddedilmiş olmalı.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.