Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li Tunç Soyer’in 10 bin kişiden ev yapma vaadiyle topladığı paralar buhar oldu!.
Schengen vize sorunu çözüldü…
Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş açıklama..
İBB’ye yönelik yeni dalga yolsuzluk operasyonu!.
Belediye Başkanını fenomenliğe soyunduğu Güngören’in içler acısı hali!.
Türkiye’nin tavrı ile köşeye sıkışan Kahpe ABD anında çark etti!.
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibi vasiyetinde tüm malvarlığını FETÖ’ye bağışlamış!.
Türkiye’nin ekonomisi sigara ve alkol zamları ile ayakta duruyor!.
Milli Savunma Bakanlığı talep edilmesi halinde Suriye’ye destek verebileceklerini açıkladı!.
78 kişinin yanarak can verdiği Kartalkaya Otel’in müdürü tahliyesini istemedi!.
Emeklilik sisteminde flaş değişiklik.. Maaşlar prim gün sayısına göre hesaplanacak…
Süresiz Nafaka zulmünün iptali Anayasa Mahkemesi’ne taşındı!.
Belâsını arayan Kahpe İsrail şimdi de Şam’a saldırıyor!.
CHP arka fonlarda kullandığı Atatürk fotoğraflarını kaldırmaya başladı!.
Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonunda son durum!.
Silah bırakan PKK’dan ilk pazarlık şartı: ÖCALAN SERBEST KALACAK!.
15 Temmuz şehitleri için 90 bin Camii de Selâlar okunuyor..
HAKMAR ve TATBAK’ın sahibini FETÖ’ye sadakat sözleri ele verdi!.
CHP 3 rüşvetçi ismi partiden ihrqç ediyor..
Rüşvet ve yolsuzluktan tutuklanan CHP’li başkan sayısı 17’ye yükseldi!.
Mahmut Abbas şerefsizi yine siyonistlerle ağız birliği yaptı!.
Bitcoin 122 bin doları aşarak rekor tazeledi!.
Toprak Razgatlıoğlu rakiplerini resmen maymuna çevirdi!.
Terörsüz Türkiye Komisyonu kuruluyor..
PKK kamplarını ne zaman boşaltacak…
Alçak karikatür nedeni ile Leman’ın yazı işleri müdürü tutuklandı!.
Trump Avrupa Birliği’ne yüzde 30 gümrük vergisi uygulanacağını açıkladı!.
Ahmet Türk’ten kayyum sorusuna bomba cevap!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti, MHP ve DEM Parti Olarak Beraber Yürümeye Karar Verdik..
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devletin de Terörün Bitmemesinde Hataları Oldu!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Metin Feyzioğlu’ndan flaş açıklama: Kadir Şeker’in avukatı olmak istiyorum!.

Metin Feyzioğlu’ndan flaş açıklama: Kadir Şeker’in avukatı olmak istiyorum!.
14.02.2020
A+
A-

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu sevgilisi tarafından darp edilirken Kadir Şeker’in müdahalesi ile ölen adamdan ötürü cezaevine atılan Şeker’e avukatlık yapmak istediğini söyledi!.

KONTV Ankara Temsilcisi ve AYD Başkanı Sinan Burhan ve ÇAYTV Genel Müdürü Hasan Yavuz Bakır’ın sorularını cevaplayan Feyzioğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Feyzioğlu, Kadir Şeker’nin avukatı olabileceğini söyledi.  Cumartesi Günü KKTC’de Uluslararası bir sempozyum düzenleyeceklerini belirten Feyzioğlu, Suriye için de görev talep etti.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu Anadolu Soruyor Programının Konuğu Oldu..

Geçmiş olsun. Yerel tv lerin desteklenmesi gerektiğini söylüyorum. Anadolu susarsa Türkiye susar. Ben ulusal, yerel ayrımına sıcak bakmıyorum. En milli duruş Anadolu medyasında. Yerel medyanın uydu frekans ücretlerinin ulusalla aynı miktarda olması çok büyük haksızlık.

Çay tv kimsenin üstüne gitmedi.  Kaçak çayı gündeme getirdi. Namusuyla çalışan çay üreticisinin lehine olan bu  çay simsarlarının rahatsız edici. Bu göz dağı mıdır?. Yayınlarınız için size teşekkür ederim.

15 Şubat Cumartesi Günü KKTC’de Uluslararası bir Sempozyum düzenleyeceklerini söyleyen Feyzioğlu, Kıbrıs milli meselemiz yani hükümetler üstü mesele. Bugün o siyasetçi yarın başka siyasetçi ama Kıbrıs Milli meseledir değişmez ve Türk Milletinin asli bir parçasıdır Kıbrıs.

Feyzioğlu “KKTC halkını 2004 yılından bu yana müzakerelerle ezmeye çalıştılar. Avrupa Birliğine alarak şımarttılar. Şımaran Rum Kesimi Kuzey Kıbrıs kesimini ezmeye çalıştı artık müzakerelere devam etmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum dedi.  TBB Başkanı Feyzioğlu “ Müzakereler Rumlara yaradı Türklere zarar verdi” dedi.

Cumartesi günü yapılacak sempozyumda Maraş’ın KKTC Egemenliğinde Maraş’ı eski sahiplerine açıyoruz diyeceğiz.

GÖREV TALEP EDİYORUM

“Türkiye neden Suriye’de hala anlamayanlara anlatalım. Türkiye’nin topraklarının bütünlüğü Suriye’den başlıyor.. Dış politika ve uluslararası hukukta haklı olmak yetmiyor güçlü de olmak gerekiyor. Türkiye doğru yaptı.
Sosyal medyada  Fetöcü’ler bizim Rusya ile silahla çatışmaya girmemiz için gaz veriyorlar.

Bizi Saddam’ın durumuna düşürmek isterler.
Türkiye ırak değil biz de de Saddam yok.
Ben bu konuda  görev talep ediyorum. Devlet başkanları düzeyinde görüşme yapılamıyorsa ortam hazırlanır Türkiye Barolar Birliği olarak Suriye Barolar Birliği Başkanı ile görüşürüm. Ticaret anlamında da Rıfat Hisarcıklıoğlu görüşür bu şekilde aradaki buzlar eriri.

İNFAZ YASASI
Biz aspirin tedbir infaz indirimi ve aflarla sistemi sürekli bozduk. Cezaların yatırımını bitmez tükenmez hale getirdik. Her cezadan en sonunda bir yıl ya da iki yılı silelim dedik. 2 yılı yatırmıyoruz. 6 yıl ceza alan da çıkamıyor. Adalet Bakanlığında olan tasarı ile çoktan çok yıl azdan az yıl  düşülmesi olacak.

KADİR ŞEKER
Sosyal medya hedefleri üzerinden yorum yapmayı ret ederim. Dosyalarını istedim geliyor. Kadir Şeker kasten yapmadığına ikna olursam bir genç evladımıza katkıda bulunacağım. Davaya ben de gireceğim..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.