Site Rengi

HABER ÖZETİ
Merkez Bankası’ndan Kripto Varlık Merkezi Kayıt Sistemi’ne onay..
CHP’den AK Parti’ye geçen Tuzla Belediye Başkanı’ndan ilk açıklama..
Efsane Başkan Aziz Yıldırım’dan Acun Ilıcalı’ya sert sözler!.
CHP içindeki Rüşvet, Yolsuzluk, Hırsızlık ve baskı skandalları gündemden düşmüyor!.
3 CHP’li Belediye Başkanı ile 1 İyi Partili milletvekili AK Parti’ye geçiyor..
A 101 marketçilik Carrefour’u resmen devraldı..
Trump’tan İran’a yeni saldırı dalgası emri..
Sözde gazeteci Cem Küçük tutuklandı!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş rüşvet ve yolsuzluktan tutuklandı!.
Ahbap’taki rüşvet trafiği deşifre oldu!.
Sendika başkanı 1 milyon, yardımcısı 750 bün maaş alıyor!.
Dün Haluk Levent ile kol kola milleti tokatlayanlar bugün kıvırmaya başladı!.
Öğrenci affını içeren kanun teklifi Meclis’ten geçti..
IBAN mağdurlarını da kapsayan 12. Yargı Paketi Resmi Gazete’de yayımlandı..
ABD Başkanı Trump İsrail’in Gazze’den çekileceğini açıkladı..
Gülistan Doku davasındaki tutuklu sayısı 20’ye yükseldi!.
MHP’den ses getirecek teklif: Rüşvet ve Yolsuzluk Parti Kapatma Nedeni Olsun!.
Haluk Levent’in kabarık sabıka dosyaları!.
Okullardaki Mescit ve Cuma Namazı düzenlemesine DEM Parti karşı çıktı!.
Behzat Ç.’yi de yolsuzluktan paketlediler!.
ABD seçmeninin Trumpa desteği yüzde 32’ye kadar geriledi..
Trump yine İran’a içi boş tehditler savurdu!.
FED’in faiz kararı belli oldu..
Ahmet Davutoğlu siyaseti bırakma kararı aldı!.
Parti kurup “En Müslüman Benim” rolleri kesmeye başladılar!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş’a verilen 860 bin dolar rüşvet dava dosyasında!.
Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş yolsuzluktan paketlendi!.
Yol-Köprü-Tünel ücretleri ile trafik cezalarını ödemeyen gurbetçilere sınırdan geçiş izni verilmeyecek..
CHP’nin sapık başkanı Özkan Yalım’ın Kamuya verdiği zarar 17 milyon!.
Türkiye, Kerkük petrol sahasının yüzde 15’ini satın aldı..
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Şehitler üzerinden Erdoğan’a hakaret eden ayyaş hesabını kapatıp kaçtı!. (video haber)

Şehitler üzerinden Erdoğan’a hakaret eden ayyaş hesabını kapatıp kaçtı!. (video haber)
01.03.2020
A+
A-

İdlib’de Esed rejiminin saldırısı sonrası toprağa düşen 34 şehidimize rağmen âlem paylaşımları yapan ‘Kübra’ isimli eski Türkiye artığı, gelen tepkilerin ardından özür dilemek yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etti.

Türkiye sahada tarihi bir mücadele yürütürken, içimizdeki hainler dış düşmanları aratmıyor. Günlerdir İdlib şehitleri üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan muhalifler, akılalmaz paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabı üzerinden içki paylaşımları yapan Kübra isimli bir kadın, gelen tepkilerin üzerine Esed yanlılarını aratmayan bir ifade kullandı. Şehitlerimize rağmen kafayı çekerek kendince eğlenen ve bu anı utanmadan Instagram hesabından paylaşan kadın, bu skandal hareketine gelen tepkilerin üzerine özür dileyeceğine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret etti. Ayyaş kadının Instagram hesabını kapattığı belirlendi.

Alem yaptı, sosyal medyada paylaştı

Instagram’da ‘wollbadle’ kullanıcı adını kullanan Kübra isimli kadın, gelen şehit haberlerinin ardından tepki çeken paylaşımlarda bulundu. Hesapta, içki içip alem yaparken çekilen görüntüler paylaşıldı. Söz konusu paylaşımların ardından vatanperver isimler, Kübra isimli kadının şehit haberlerine rağmen bu tarz paylaşımlar yapmasını eleştirdi.

‘Her gün şehit geliyor;’ savunması

Gelen tepkilerin üzerine sosyal medya hesabından savunma yapmaya çalışan kadın, “Gecenin bir buçuğunda bu video’yu çekiyorum. Az önce bir arkadaştan mesaj aldım. Arkadaş rahatsız olmuş içki fotoğrafaları eğlence ortamları vesaire… Şimdi şunun altını çizeceğim, sadece bugün şehit haberi olmuyor. Bu benim hesabım. Takip etmeyebilirsin.” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret etti

Skandal sözlere imza atan Kübra isimli kadın, provokatif paylaşımında, “Ayrıca o şehitleri hani ben öldürmedim sonuçta. Başınızdaki …… ötebilirsiniz, Tayyib’e. Bu benlik bir durum değil. Benim sosyal medyam benim özel hayatım tabii ki de paylaşacağım.” diyerek düşmanı aratmadı.

Hesabını kapadı

Başkan Erdoğan’a karşı küstah ifadeler kullanan Kübra isimli kadının bir süre sonra ‘wollbadle’ kullanıcı isimli Instagram hesabını kapattığı belirlendi.

(yeni akit)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.