Site Rengi

HABER ÖZETİ
Macaristan’ın yeni lideri Netenyahu’yu tutuklayacağını açıkladı..
Trump yine aptal aptal cümlelerle kahramanlık taslamaya devam ediyor!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şiddete karşı yol haritasını açıkladı..
Gülistan Doku cinayetinin kilit ismi Vali bey de oğlu gibi “Görmedim, Duymadım, Bilmiyorum” yalanına sarıldı!.
Okul saldırılarında son durum: 171 savcı görevlendirildi, 68 kişi tutuklandı!.
Japonya’da 7,4 büyüklüğünde deprem!.
İsrailli alçaktan Gazze’yi tamamen işgâl çağrısı!.
Kabine bugün Orta Doğu başlığı altında toplanıyor..
ABD ile İran arasındaki karşılıklı saldırılar tekrar başladı..
Hürmüz’de tansiyon yine yükseldi!. Trump “Vurduk” dedi İran yalanladı!.
Gülistan Doku’nun katil zanlısı Vali Beyin oğlunun ifadesine ulaşıldı!. Görmemiş, Duymamış, Bilmiyormuş!.
İran’dan ABD’ye “Savaş‘a Hazırız” mesajı..
İran’dan Trump’a rest: Afganistan’a Heyet Göndermiyoruz!.
Okul saldırılarından sonra BTK’dan kritik hamle!.
Gülistan Doku davasının cinayet zanlısı olan Vali’nin oğlu linç edilmekten son anda kurtuldu!.
CHP’li başkanların çarpık sapıklıkları deşifre oldu!.
İran Hürmüz Boğazı’nı yeniden trafiğe kapattı!.
Mutlak Butlan kararı çıkarsa CHP içinde neler olur..
Trump’ın “Uranyumu Teslim Edecekler” sözlerine İran’dan jet yalanlama!.
Bir yolsuzluk operasyonu da CHP’li Ataşehir Belediyesi’ne!.
İran Hürmüz Boğazı’nı sadece sivil gemilere açık olduğunu açıkladı..
Fenerbahçe’ye şampiyonluk yolunda ağır darbe!.
Gülistan Doku davasında tanık polis Vali hakkındaki tüm skandal gerçekleri anlattı!.
Hürmüz Boğazı açıldı, petrol fiyatları çakıldı!.
Yapı Kredi Bankası’ndan radikal karar!. Şiddet içerikli dizilere reklam verilmeyecek!.
Papara 100 milyon dolara satıldı..
CHP’li Uşak Eşme Belediye Başkanı da rüşvetten tutuklandı..
Amerika Suriye’deki son askeri üssünü de boşalttı..
ABD Başkanı Trump İran ile anlaşmak üzere olduklarını söyledi!.
Okul katliamında ölen öğrenci sayısı 10’a yükseldi!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

ODA TV’nin MİT ihaneti! Soner Yalçın’a neden dokunulmuyor?.

ODA TV’nin MİT ihaneti! Soner Yalçın’a neden dokunulmuyor?.
05.03.2020
A+
A-

Yaptıkları operasyonel haberlerle bilinen Oda TV, MİT şehidini deşifre eden bir habere imza attı. Kanunen suç olmasına rağmen yapılan bu haberin ardından Oda TV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve haberin sahibi Hülya Kılınç tutuklandı. Terkoğlu ve Kılınç’ın tutuklanmasının ardından, Oda TV’nin sahibi ve Sözcü yazarı Soner Yalçın’ın ifade vermeye dahi çağırılmaması akıllara, “Soner Yalçın’a neden dokunulmuyor?”, “Soner Yalçın’ı kim koruyor?” sorularını getirdi.

Yaptıkları operasyonel haberlerle bilinen Oda TV, MİT şehidini deşifre eden bir habere imza attı.

MİT PERSONELİNİ DEŞİFRE ETTİLER
Sözcü Gazetesi yazarı Soner Yalçın yönetimindeki Oda TV kanunen suç olmasına rağmen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensuplarına yönelik gizli bilgileri ve fotoğrafları haberleştirdi.

‘Sessiz, sedasız ve törensiz defnedilen Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı’ başlıklı haberle MİT şehidinin fotoğrafını ve bilgilerini deşifre etti.

ŞEHİDİN AİLESİ DE DEŞİFRE EDİLDE
Cenazeden fotoğrafların paylaşan, MİT şehidinin doğum tarihini ve cenaze töreninin olduğu camiyi de ifşa eden Oda TV, şehidin ailesini açıkça terör örgütlerinin hedefi haline getirdi. Şehidin baba ve annesinin ne iş yaptığı, şehidin MİT’te kaç yıl görev aldığı bilgileride haberde yer aldı.

ODA TV VE SONER YALÇIN’A TEPKİ YAĞDI
Hülya Kılınç imzasıyla yayınlanan bu haberin ardından Oda TV’ye ve haber sitesinin sahibi aynı zamanda Sözcü Gazetesi yazarı olan Soner Yalçın’a tüm kesimlerden tepki yağdı.

HABER MÜDÜRÜ VE MUHABİR TUTUKLANDI
Skandal haberin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmanın ardından Oda TV Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve haberin sahibi Hülya Kılınç, 2937 sayılı Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu’nun 27. Maddesi kapsamında tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği de ifadesini aldığı şüpheliler Barış Terkoğlu ve Hülya Kılınç’ın tutuklanmasına karar verdi.

CHP’Lİ İSMİN KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
MİT personelini deşifre eden habere imza attığı için tutuklanan muhabir Hülya Kılınç’ın CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Bektaş Kılınç’ın kızı olduğu ortaya çıktı.

SONER YALÇIN’A NEDEN DOKUNULMUYOR?
Habere imza atan Hülya Kılınç ve Oda TV Sorumlu Haber Müdür Barış Terkoğlu’nun tutuklanmasına rağmen Oda TV sahibi Soner Yalçın’ın ifadeye dahi çağırılmaması merak konusu oldu.

MİT personelinin deşifre edildiği bu haberin Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın bilgisi olmadan yapılamayacağı düşünüldüğünde “Soner Yalçın’a neden dokunulmuyor?”“Soner Yalçın’ı kim koruyor?” sorularını getirdi.

TÜRKİYE KARŞITI OPERASYONLARA DESTEK VERDİLER
Soner Yalçın’a neden dokunulmadığı merak konusuyken Soner Yalçın yönetimindeki Oda TV’nin Türkiye’ye karşı gerçekleştirilen kumpas ve operasyonları destekler nitelikte haberler yaptığı bir kez daha hatırlandı.

Gezi parkı olaylarında, 17-25 Aralık yargı darbesi girişiminde ve MİT TIR’ları kumpası gibi bir çok Türkiye karşıtı operasyonda yaptıkları haberlerden bazıları:

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.