Site Rengi

HABER ÖZETİ
CHP’li çocuk tacizcisi başkana ödül gibi ceza!.
Efsane Başkan Aziz Yıldırım Aykut Kocaman ile geri dönüyor..
İmamoğlu Suç Örgütü davasında 15 kişi tahliye edildi..
Kira fiyatlarını aşan aidat soygunu TBMM’nin gündeminde!.
ABD’li şerefsiz Türkiye’yi Ayasofya üzerinden yaptırım uygulamakla tehdit etti!.
Gazze’ye giden Sumud filosu kahpe İsrail tarafından rehin alındı!.
İngiliz medyası Gazze’de yapılan soykırımı meşrulaştırmaya çalışıyor!.
Putin-Trump İran savaşını konuşmak için bir araya geldi..
ABD Merkez Bankası FED faizi sabit tuttuğunu açıkladı..
İBB davasında taraflar birbirlerine girdi!.
Konyaspor-Fenerbahçe maçında F-16 uçuran general görevden alındı!.
Bakan Bey’e saatler sonra tükürdüğünü yalatan maden patronu!.
Emlak satışlarında güvenli ödeme dönemi resmen başlıyor..
İran-ABD savaşına Rusya’da mı dahil oluyor..
CHP’li İBB’nin Yenikapı şovunun arkasındaki sahtekârlık!.
Katil oğlunu ülke ülke dolaştıran Bülent Cihantimur’u 16 milyon tokatladılar!.
CHP şimdi de “Kiralık Sosyal Konut” projesine çökmeye kalktı!.
Kılıçdaroğlu’na hakaret eden Mine Kırıkkanat Cumhuriyet Gazetesi’nden kovuldu!.
Fenerbahçe’de seçim tarihi belli oldu..
Kayyum atanan Halfeti Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonu..
Fenerbahçe’de Todesco sonrası İsmail Kartal ve Aykut Kocaman isimleri öne çıktı..
Fenerbahçe seçime gidiyor..
Derbinin faturası Todesco’ya kesildi..
Adnan Oktar’ın avukatları gece yarısı cezaevinde CHP’li Özkan Yalım’ı ziyaret etti..
Ateşkes kararına rağmen Kahpe İsrail Lübnan’ı bombalamaya devam ediyor..
Asgari ücrete mecbur olan yoksulun aklı ile alay ediyorlar..
İran-ABD savaşının Körfez ülkelerine zararı milyarlarca doları buldu!.
Trump’ın Epstein pislikleri ortalığa saçılınca kendini savunmaya başladı!.
Düzmece suikast girişimi sonrası Trump’tan yeni talimat..
Kahpe İsrail ateşkesi bozup yine Lübnan’a saldırmaya başladı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

“Milli Dayanışma Kampanyasına Bir Kuruş Verirsem Türkiye Üzerimden Geçsin” diyen sürtük yakayı ele verdi!.

“Milli Dayanışma Kampanyasına Bir Kuruş Verirsem Türkiye Üzerimden Geçsin” diyen sürtük yakayı ele verdi!.
02.04.2020
A+
A-

Twitter’da ‘@tugcemortal’ adını kullanan ve öğretmen olduğunu beyan eden bir kahpenin yazdıkları Türkiye’yi ayağa kaldırdı!. Siber Suçlarla Mücadele ekibi tarafından tespit edilen alçağın öğretmen olmadığı ve bir özel sağlık kuruluşunda çalıştığı ortaya çıktı!.

Koronavirüs ile mücadele eden Türkiye’de sosyal medyada bu durumu fırsat bilerek kargaşa be halka umutsuzluk vermek isteyenler ortaya çıktı. Twitter’da ‘tugcemortal’ adını kullanan ve öğretmen olduğunu beyan eden bir kadının yazdıkları ortalığı ayağa kaldırdı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyada provokatif  davranışlarda bulunanları uyararak cezai işlemler yapılacağını duyurmıştu.

Soylu, açıklamasında “2 bin 551 kişinin 449’una bu sabah itibarı ile işlem yapıldı.Sosyal medyada korona provokasyonlarına işlemler sürüyor. Provokasyon yapanların yüzde 70’i FETÖ, DHKP-C, PKK. Bunların büyük bölümü yurt dışı hesaplar” ifadelerini kullanmıştı.

BU TWEET ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI!.

Sosyal medya platformu Twitter’da ‘tugcemortal’ adını kullanan ve öğretmen olduğunu beyan eden bir kadın profilli kişi, ”Değil 10 lira bir lira verirsem, tüm Türkiye üstümden geçsin” yazdı.

Bu tweetin ardından binlerce kişi başta Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk olmak üzere, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nü etiketleyerek bu kişinin bulunması için,etiketledi.

HESABINI KAPATTI, SONRA YENİDEN AÇTI

Profilinde öğretmen olduğunu yazan ve adını @tugcemortal olarak bildiren meçhul kadının, tepki ve şikayetlerin artması üzerine, sosyal medya hesabını kapattı.

Daha sonra hesabını yeniden açan şahıs, ”Şahsi hesabımdan yazdıklarımdan dolayı öğretmen olmadığım halde öğretmenler zan altında kalmıştır. Gece gündüz emek sarfedip çocuklarımızı yetiştiren öğretmenlerimizi üzmek en başta beni üzmüştür. Bütün öğretmenlerden ve komoyundan özür dilerim.” diyerek özür diledi.

Polisin,bu gelişmelerden sonra,halkta kin ve nefret duyguları uyandırmaya çalışan bu kişiyi belirlemeye çalıştığı öğrenildi.

BİR SAĞLIK KURULUŞUNDA ÇALIŞIYOR

Tuğçe Mortal’ın özel bir sağlık kuruluşunda çalıştığı belirlendi ama görevinin ne olduğu henüz tespit edilemedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.