Site Rengi

HABER ÖZETİ
Türkiye’nin verdiği sürenin dolmasına günler kala SDG’de kopuşlar başladı..
Meclis’teki taciz skandalı için istenen ceza belli oldu..
TBB’ye göre Saran’ın uyuşturucu kapsamında gözaltına alınması hukuka aykırıymış!.
Başsavcı Akın Gürlek uyuturucu operasyonlarının genişleyeceğini açıkladı..
Uyuşturucu baskınına giden polis içerde savcı ile karşılaştı!.
ABD İsrail görüşmesinde Türk askerinin Gazze’deki varlığı masaya yatırılacak..
Fenerbahçe’den gözaltına alınan Sadettin Saran ile ilgili açıklama..
Saadettin Sarhan tekrar gözaltına alındı..
50 bin mahkum cezaevlerinden tahliye edilecek..
Rezan Epözdemir’in MASAK raporunda milyon dolarlar hava da uçuşuyor!.
ABD PKK/PYD için 24 saatte 4 kargo uçağı yolladı!.
Cezaevinde darp edilen Güllü’nün kızı Silivri’ye sevk edildi!.
Sadettin Saran uyuşturucu testi için bağımsız bir kuruma test verdi!.
MHP Lideri Bahçeli’den düşen Libya uçağı ile ilgili açıklama..
Uyuşturucu testi pozitif çıkan Sadettin Saran’ın Fenerbahçe Başkanlığı sona erecek mi!.
Sadettin Saran pozitif çıkan kokain testine itiraz edeceğini açıkladı..
Sadettin Saran’ın uyuşturucu kan örneği pozitif çıktı!.
MEB’den fenomen öğretmenlere inceleme talimatı..
Libya Genelkurmay Başkanının jeti Ankara’da düştü!.
Asgari Ücret 28 bin 75 TL oldu..
Ve Özgür Ekrem’i sattı!.
Aşiret reisi Ankara’nın göbeğinde oğlunu vurdu!.
Trump Maduro’yu açık açık ölümle tehdit etti!.
Yeni yılda köprü ve otoyollara ne kadar zam gelecek..
Altın güne tüm rekorları alt üst ederek başladı!.
SDG itleri sivillere saldırdı!.
Uyuşturucu partilerinin düzenlendiği Kütüphane’nin sahibi gözaltında!.
Hakan Fidan’ı hedef alıp fırçayı yiyen Galip Ensarioğlu’ndan jet hızında çark!.
Uyuşturucu soruşturması kapsamında gazeteci Emrullah Erdinç gözaltına alındı!.
Okan Buruk palavrası elinde parlayan Sevilay Yılman’ı kapı önüne koydular!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

CHP’li Mehmet Bekaroğlu’ndan eşcinsel sapkınlara destek…

CHP’li Mehmet Bekaroğlu’ndan eşcinsel sapkınlara destek…
29.04.2020
A+
A-

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı eleştirirken eşcinsel sapkınlara destek verdi.

Uzun yıllar Milli görüş çizgisinde siyasi faaliyet yürüten ve 1999-2002 döneminde Fazilet Partisi Milletvekilliği yapan ve halen CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevine devam eden Mehmet Bekaroğlu, ‘LGBT’lilere saygı duyulmalı‘ dedi.

RS FM’de Atilla Güner’le Akşam Postası programının konuğu olan CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş‘ın sözlerine itiraz ederken “Yurtlarda çocuklar istismar ediliyor, Diyanet İşleri Başkanı neden çıkıp bir şey söylemiyor” ifadelerini kullandı.

Din anlayışında problem varmış!

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu‘nun konuyla ilgili yorumları şöyle;

“İki tane çok ciddi problem var. Bir defa din anlayışı. Türkiye’de genel din anlayışı. Fundamentalizm dediğimiz köktencilik. Yani ayeti okuyor tarihselliği bırakıp bugüne taşıyor. ‘Lut kavmi’ diyor, taşıyor. Bu şekilde yorum yapmak, Allah korusun, çok tehlikeli. Türkiye bu noktada değil, bizim çoktan buraları geçmiş olmamız gerekiyor. Diyanet İşleri Başkanı’nın okuduğu metinde bu var, bu doğru değil. İkincisi, Diyanet İşleri’nin çok kurumsal kötülükleri oluyor Türkiye’de. Mesela küçük çocuklara istismar oluyor, genellikle yurtlarda işin tabiatı gereği bu sapıklar oralarda yuvalanırlar ve çıkıp bir şey söylemiyor. Bir şey söylemeyince, toplumsal kutuplaşmamız da olduğu için bir kesim küplere biniyor.

“Dine alerjisi olan bir kesim var”

Bütün taraflar için söylüyorum. Belli bir toplumun belli bir kesimindeki din alerjisi problemi yok değil, var. Öbür tarafta da çok ciddi problemler var. Yurtlarda zina geçiren 7-8 yaşında çocuklar ile ilgili bir açıklama yok. Mücadele de yok. Diyanet’in denetiminde olmayan yerde çıktığı zaman feveran ediyor. Toplum zaten hazır, zaten kutuplaşmış.

“Diyanet yaşam tarzına karışmasın, birlikte yaşayacağız”

Gidecek bir yerimiz yok. Başka Türkiye yok. Birlikte yaşayacağız. Kimsenin yaşam tarzı tercihiyle ilgili Diyanet dahil hiç kimsenin laf söyleme hakkı olmaması gerekiyor. Bu noktaya geldik artık. Diyanet anlatacak şeylerini anlatsın kendisine başvuranları dini nasıl yaşayacağını öğretsin. Bıraksın insanların yaşam tarzını artık lütfen. Meselelerin tamamını halledeceğiz. Birlikte yaşamaya şimdiye dek olduğu gibi, hepimiz aynı olmayacağız farklı farklı olacağız ama birbirimizin değerlerine saygı göstererek birbirimizi anlayarak yolumuza devam edeceğiz.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.