Site Rengi

HABER ÖZETİ
Şehit olan iki askerin güneş altında 4 saat bekletilip ölmesine kim neden oldu!.
Okullardaki Serbest Kıyafet saçmalığı nihayet sona eriyor!.
Türkiye bataklığa saplanıyor!. 3 milyonluk ev kredisinin geri ödemesi 11 milyon!.
Yerli ve Milli TOGG’u Almanlara daha ucuza satıyoruz!.
Avukatı Selahattin Demirtaş’ın önümüzdeki ay tahliye edilebileceğini açıkladı..
Emlak vergilerindeki yüzde 1.000’lik zam vatandaşı isyan ettirdi!.
Trump destekçilerinin İsrail’den nefret etmeye başladığını açıkladı!.
Avrupa’nın en büyük nükleer santraline bombalı saldırı!.
Sahte diploma çetesi!. Profesörden avukata, doktordan padişah torununa…
Diyanet’teki eskort skandalı büyüyor!.
Demirtaş’ın tahliye edilmesini Öcalan mı istemiyor!.
Tunç Soyer hakkındaki iddianame tamamlandı!. 45 yıl hapis cezası isteniyor!.
Akaryakıta çifte zam geliyor!.
Atlar koştukça Bakan Yardımcılarının cepleri doluyor!.
Kahpe İsrail’e bir darbe de Slovenya’dan!.
ABD Başkanı Trump’tan Türkiye’ye yüzde 15 gümrük vergisi kararı!.
Rüşvet soruşturmasında Muhittin Böcek’in gelini de tutuklandı!.
Eski tip sürücü belgesi yenileme süresi 3 ay uzatıldı..
Adana’da ormanları yakan vatan haini şerefsizler böyle yakalandı!.
AK Parti’nin Terörsüz Türkiye yolunda komisyon üyeleri belli oldu..
Türkiye’nin ilk kadın Generali hayırlı olsun..
Fransa ve İngiltere’den sonra Kanada’da Filistin’i tanıma kararı aldı..
Sedat Peker davasının gizli tanığı ölü bulundu!.
İmamoğlu’nun diploma iptaline karşı açtığı dava reddedildi!.
Silivri’ye gidip Ekrem’den talimat almadan CHP’nin komisyon kararını açıklayamadı!.
8,8’lik deprem ve tsunaminin ardından şimdi de yanardağ patlaması!.
Tsunami hızla ilerlemeye devam ediyor!. Birçok ülke alarmda!.
Rusya’daki depremin etkisi atom bombasının 11 bin katı gücünde!.
Gelecek partili il başkanı cinsel tacizden gözaltına alındı!.
Hurda araç teşviki Meclis’te.. Hurda belgesini sunan ÖTV ödemeyecek…
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

İBB’den “çevre düzenlemesi” adı altında 26 milyon 600 bin liralık ihale…

İBB’den “çevre düzenlemesi” adı altında 26 milyon 600 bin liralık ihale…
21.05.2020
A+
A-

İBB’de büyük bir soygun daha yaşanıyor. Osmanlı’dan kalan bir ormanı yeni kurmuş gibi yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, ‘çevre düzenlemesi’ adı altında pazarlık usulüyle 26 milyon 600 bin liralık bir ihale yaptığı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) büyük bir soygun daha yaşanıyor. Osmanlı’dan kalan bir ormanı yeni kurmuş gibi yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, ‘çevre düzenlemesi’ adı altında pazarlık usulüyle 26 milyon 600 bin liralık bir ihale yaptığı ortaya çıktı.

Osmanlı döneminden kalma Sarıyer Hacıosman Korusu’nun adını değiştirerek kendisinin yeni yaptığı imajını oluşturan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı büyük uyanıklık ortaya çıktı.

Seçimler sırasında “İstanbul’da tasarruf yaparak bütçesini iki katına çıkaracağını ve şehri sorunsuz yöneteceği” vaadiyle göreve gelen Ekrem İmamoğlu, görevde bir yılı dolmadan 16 milyar lira civarında borçlanmaya gitti. Henüz İstanbul’a bir çivi dahi çakmayan İmamoğlu’nun bu paraları nereye harcadığı merak konusu olurken, bugün İBB’den şok bir belge ortaya çıktı.

Ekrem İmamoğlu’nun, Osmanlı İmparatorluğu döneminde kurulan Hacıosman Korusu’nu sanki kendisi yapmış imajını oluşturmak için Belediye Meclisi’nden izin almadan ismini değiştirdiği ve daha sonra bu koru ile milyonlarca liralık ihale yaptığı ortaya çıktı.

İmamoğlu’nun İstanbul’un en düzgün ve sorunsuz olan tarihi korunun yollarının ve bakımının yapılacağına dair 26 milyon 600 bin liralık pazarlık usulü ile ihale yaptığı ortaya çıktı.

Hacıosman Korusu’nun adını İBB Meclisinden izin almadan Atatürk Ormanı olarak değiştiren ve tabela diken İmamoğlu, bu yöntemle koruyu kendisinin kurduğu imajını oluşturmaya çalışıyor.

Ekrem İmamoğlu, AK Parti döneminde yapılan hizmetleri ve tesisleri kendisi yapmış gibi bir imaj oluşturarak yeniden açıyor. haber365’in haberine göre; İmamoğlu’nun bu komik hallerinin, CHP’liler tarafından bile tiksinti ile karşılandığı öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.