Site Rengi

HABER ÖZETİ
Netenyahu itine BM kürsüsünde büyük şok!. Neye uğradığını şaşırdı!.
Erdoğan’ı övdüğü için linçlenen karşı mahalle gazetecisinden açıklama..
2015’ten sonra doğanlara sigara satışı ömür boyu yasaklanıyor!.
Özgür Özel’den teşkilatlara “Partiyi Akraba Çiftliğine Çevirmeyin” uyarısı!.
Fon vurguncusu çakalın 750 milyonluk teknesine lüks araçlarına el konuldu!.
Ermanistan’ın kucağından kurtardığımız Aliyev okullara başörtüsü yasağı getirdi!.
MHP Lideri Bahçeli’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a BM teşekkürü..
Zelensky Rusya ile Türkiye’de barış masası kurmaya hazır olduklarını açıkladı..
Mekke İttifakı’nın ilk Genel Sekreteri belli oldu..
Çin devlet başkanı Şi 11 yıl aradan sonra ABD’de..
Fon soruşturmasında 14 kişi daha tutklandı!.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan BM kürsüsünden İsrail’i sert sözlerle eleştirdi!.
Yavaş’tan sonra 7 belediye başkanı daha CHP’den istifa etti!.
Mansur Yavaş’tan sonra iki belediye başkanı daha CHP’den istifa etti!.
CHP’den istifa eden Mansur Yavaş bağımsız kalacağını açıkladı..
Mansur Yavaş CHP’den istifa etti..
Adalar Belediyesi’de CHP’den AK Parti’ye geçti..
Meteoroloji’den 14 il için sarı kodlu uyarı!.
Fransa Cumhurbaşkanı Macron BM kürsüsünden İsrail’i yerden yere vurdu!.
Karşı mahalle Yeni Parti’yi beğenmedi!.
Cumhurbaşkanı Erdoğan BM kürsüsüne çıkınca kancık İsrailliler apar topar kaçtı!.
Kaşif Kozinoğlu cinayetinin azmettiricisi Enver Altaylı tutuklandı!.
Son anket seçimlerinde AK Parti farkı açtı..
Manisa’da okula silahlı saldırı!. Yaralı öğrenciler var!.
Milletin soyan çalan Fon hırsızları milyon dolarları İsviçre’ye kaçırmış!.
Fon vurguncuları 2025 yılında da savcılık tarafından incelemeye alınmış!.
Yunan iti haddini aştı: TEK ÇÖZÜM TÜRKLERİN ÖLDÜRÜLMESİ!.
850 milyarlık fon vurgununun ayrıntıları ortaya çıktı!.
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına usülsüz geçiş yapan 6 bin 134 kişinin vatandaşlığı iptal edildi!.
Bitcoin sert yükselişlerle 85 bin dolara çıktı!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Fransa’nın Lens şehrinden Başkan Erdoğan’a yardım çağrısı! “Eşim kanser hastası, Cumhurbaşkanım lütfen yardım edin!.” (video haber)

Fransa’nın Lens şehrinden Başkan Erdoğan’a yardım çağrısı! “Eşim kanser hastası, Cumhurbaşkanım lütfen yardım edin!.” (video haber)
24.05.2020
A+
A-

Fransa’nın Lens şehrinde yaşayan Türk aileden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yardım çağrısı yapıldı. Koronavirüs salgını döneminde Türkiye’ye gelemeyen İbrahim Eşkil, kanser hastası olan eşi Emine Eşkil’in durumunun ağırlaştığını belirten bir video yayınladı. Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’ne başvurduklarını ama geri dönüş alamadıklarını belirttiği videoda “Sayın Cumhurbaşkanım lütfen bize yardım edin” diye çağrıda bulundu. İşte Sabah’tan Damla Kaya’nın özel haberinin detayları…

Fransa’nın Lens şehrinde yaşayan Türk eşi kanser hastası olduğu ve tedavisinin yapılmadığını için Türkiye’nin Paris Büyükelçiliği’ne başvurdu. Aile kendilerinden raporları istendikten sonra Paris Büyükelçiliği’nden geri dönüş alamadıkları için bir video hazırladı. Eşinin hasta yatağının başında çekim yapan İbrahim Eşkil, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım talep etti.

BEŞ YILDIR KANSER, YATAĞA DÜŞTÜ
İbrahim Eşkil, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenmek istiyorum” diye başladığı videoda şu cümleleri kurdu: “Ben İbrahim Eşkil, Fransa’nın Lens kentinde yaşayan bir Türk’üm eşim Emine Eşkil kendisi beş yıldır kanser tedavisi görüyordu. Türkiye’ye periyodik aralıklarla aminoterapi ve fizyoterapi için gidip geliyordu. Durumunda herhangi büyük bir riski yoktu. Fakat bundan iki-üç ay önceye kadar Kovid-19 salgını başlamadan önce küçük bir atak geçirdi. Ondan sonra bundan 10 gün öncede bir epilepsi krizine benzer bir kriz geçirdi. Ondan sonra yatağa düştü. Artık yataktan üç-dört kişinin yardımıyla kalkabiliyor. Gördüğünüz üzere.

“CUMHURBAŞKANIM LÜTFEN BİZE YARDIM EDİN”
Durumu gerçekten de çok ciddi. Paris Büyükelçiliği ile biz irtibata geçtik, evraklarımızı gönderdik, bizden rapor istediler, dilekçe istediler, Türkiye’ye tedavi görmesi için. Fakat herhangi bir dönüş yapılmadı. Sayın Cumhurbaşkanım lütfen bize yardım edin. Başka çaremiz kalmadı. Gerçekten de durumumuz çok ciddi. Çocuklarımız korkuyor, bayramı bile düşünemiyoruz. Sadece şu anda eşimin Türkiye’de tedavisinin devam etmesi için sizden yardım talep ediyoruz. Eşimin size söyleyecek bir-iki sözü var. Kendisi çok yorgun çok acı çekiyor”dedi.

“YARDIM EDİN FELÇ OLMAKTAN KORKUYORUM”
Eşi ise hasta yatağından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanım bana yardım edin çok acı çekiyorum. Artık nefes alamamaya başladım ve sırtım üstünde yatamıyorum, çok acı çekiyorum. Her gün felç olmaktan korkuyorum.”

“HASTAM KÖTÜLEŞTİ, ACİLEN TÜRKİYE’YE GETİRİLMELİ”
Türkiye’de tedavisini yapan doktor Oğuz Çayan, kanser Emine Eşkil’in Türkiye’ye acilen getirilmesi için bir rapor hazırladı. Bu raporda Emine Eşkil’in sağlık durumu hakkında bilgi yer aldı. Doktor, kendisi tarafından yapılan tedavinin Fransa’da uygulanamadığından kaynaklı hastası Emine Eşkil’in hastalığında kötüleşme meydana geldiği ve acilen Türkiye’ye getirilmesi gerektiği belirtildi.

(sabah)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.