Site Rengi

HABER ÖZETİ
Salah Galatasaray’ı bozguna uğrattı!.
İsrail bağlantılı dolandırcılık şebekesine büyük darbe!.
ABD Başkanı Trump Gröland için Danimarka ile anlaştığını açıkladı..
Washington Post: Pentagon’un açıkladığından daha fazla ABD askeri öldü!.
Çiftçiden 5 liraya alıp vatandaşa 100 liraya ürün satan çakallar tutuklandı!.
Yeni Parti Genel Müdürünün Cuma Namazı pozları!.
TOKİ’den borcunu erken kapatana yüzde 25 indirim!.
BAE’den dikkat çekici Türkiye-İsrail karşılaştırması!.
Netenyahu itinin partisi mum gibi erimeye devam ediyor..
Adalet Bakanlığı sapıkların üzerine gittikçe Avrupa kuduz köpek gibi havlıyor..
CHP’ye kayyum olarak atanan Gürsel Tekin’in görevine son verildi..
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD Başkanı Trump ile New York’ta görüşecek..
Erdoğan 2028’de son kez Cumhurbaşkanı adayı olacak..
Kaşif Kozinoğlu dosyasını kapatan iki savcıya gözaltı!.
İstanbul Borsası’nı speküle eden şirketler tasfiye ediliyor..
Piyasaların beklediği açıklama geldi..
Cinsel sapkınlara düzenlenen “Ailem Güvende” operasyonuna Silivri Bülbülü’nden tepki!.
Borsa İstanbul’da ne dolaplar dönüyor!.
Türkiye Suriye ile işbirliği yaptıkça İsrail kuduruyor!.
FED’in faiz kararı Trump’u kudurttu!.
Dünyayı Böl-Parçala-Yönet sistemi ile sömüren İngiltere dağılıyor!.
FED beklenen faiz kararını açıkladı..
Kıçını başını açıp keriz silkeleyen hesaplar kapatılmaya devam ediyor..
Serbest bırakılan avukat yine torbacılık yaparken yakalandı!.
Bu gece gelecek zam ile birlikte motorin 100 TL’yi geçecek!.
Husiler ABD ve İsrail’e köpeklik yapan Arapları vurmaya devam ediyor..
Silivri Bülbülü Özgür bugün de Fransızlara sürtündü!.
Yunan basını: Türkiye’ye çok yönlü hamlelerine karşı tek sığınağımız İsrail..
ABD İsrail’e 2,8 milyar dolarlık bomba satıyor!.
Kurtlar Vadisi’nin senaristi Osman Sınav FETÖ tarafından tehdit edilmiş!.
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST

Mesele gerçekten ağaç meselesi değilmiş! CHP’li belediye Gezi’nin yıl dönümünde ağaç kesti!.

Mesele gerçekten ağaç meselesi değilmiş! CHP’li belediye Gezi’nin yıl dönümünde ağaç kesti!.
31.05.2020
A+
A-

Gezi Parkı olayları sırasında “Ağaçlar kesiliyor” bahanesiyle ortalığı yangın yerine çevirenlere kol kanat geren CHP, Gezi’nin yıl dönümünde ağaç kesti. Yerel seçimlerde Bolu Belediye Başkanı seçilen Tanju Özcan, kesilmesi yasak olan 50 yaşındaki ıhlamur ağacını kesilmesine izin verdi.

Bolu’da yerel seçimleri CHP’li Tanju Özcan’ın kazanmasının ardından şehrin çeşitli bölgelerinde yapılan usulsüz ağaç kesimlerine bir yenisi daha eklendiği iddia edildi.

Borozanlar Mahallesi’nde eski cezaevi karşısında bulunan caddenin başında yer alan ıhlamur ağacı, bugün CHP’li Bolu Belediyesi ekiplerince kesildi. CHP’li belediyenin yetişmesi oldukça zor olan ıhlamur ağacını acımadan kesmesi vicdansızlık olarak değerlendirildi. Ağaç katliamının Gezi Parkı olaylarının yıldönümünde yaşanması manidar bulundu.

Köyünün işlek olmayan arka yolunu genişletmek istemiş

Kesilen ağaca ilişkin üzüntülerini sosyal medyadan paylaşan Bolulu vatandaşlar, CHP’li Tanju Özcan’ın Başkan Yardımcısı yaptığı Feridun Yılmaz tarafından kesimin gerçekleştirildiğini iddia ettiler. Yılmaz’ın Bolu Paşaköylü olduğunu, köyünün arka yoluna çıkan bu caddeyi genişletmek için kaldırımdaki ıhlamur ağacını kestirdiğini ileri sürdüler.

İhbarlar üstüne incelemeler başlatıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Orman Bakanlığı kaynaklarından edinilen bilgilere göre, ilgili kesimin gerçekleştirilmesi için herhangi bir bakanlıktan izin alınmadı. Kamu görüşleri alınmadan kesilen bu ıhlamur ağacında herhangi bir bitki hastalığı bulunmadığı ve kesilmesi yasak ağaçlar arasında olduğu kaydedildi. Konuya ilişkin vatandaşlardan çok sayıda ihbar geldiği ve incelemelerin sürdüğü öğrenildi.

Kesilmesi yasak olan ıhlamur ağacı keyfi kestiler

Karayolları Genel Müdürlüğü kaynaklarından edinilen bilgilere göre 6 metre ölçüsündeki yolun genişletilmeye ihtiyacı olmadığı, araç sirkülasyonunun çok düşük olduğu, kesimin bu nedenle keyfi gerçekleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Daha önce sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gezi Parkı’na ilişkin sözlerine “RTE yine Gezi Parkı üzerinden rest çekiyor. Ben kendi adıma restini görüyorum… Senden korkan senin gibi olsun… Hodri meydan!!!” şeklinde yanıt veren Tanju Özcan’ın Gezi Parkı olaylarının yıldönümünde kestikleri ağaca ilişkin ne diyeceği merak konusu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.